inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem ordinace / zdravotnického zařízeni/ kliniky Liberec

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
v Liberci pronajmeme komerční prostory pro 3 ordinace.

Zkolaudováno jako zdravotnické zařízení, vybudováno pro 3 zubní soupravy.

Jedná se o prostor 116m2, vstupní chodba, prostorná čekárna s přípravou pro recepci, 3 ordinace, místnost pro OPG/CBCT, zázemí pro personál se sociálním zařízením, technické zázemí s přípravou pro mokré sání a toaleta pro klienty.

Všechny ordinace jsou vybaveny nábytkem.

Každá ordinace má vlastní videotelefon, anebo je možnost využít centrální videotelefon na recepci.

Vytápění prostor je zajištěno podlahovým topením (nízké provozní náklady).
Dále je objekt vybaven centrálním zabezpečovacím systémem, přípravou pro kamerový systém a audio systém.

Bezbariérový přístup.

Objekt se nachází v samém srdci Liberce (ZLATÝ KŘÍŽ????????).

Veškerá vybavenost v docházkové vzdálenosti (pošta, nemocnice, banka, lékárna, restaurace…).

Nad hlavním vstupem do objektu je možné umístit reklamní banner nebo logo firmy.

Pronájem ordinace / zdravotnického zařízeni/ kliniky Liberec
Podobné inzeráty
Oční ordinace, Poliklinika U Tří Lvů, České Budějovice
Sdílení vybavené oční ordinace. , Vám zprostředkuje sdílený pronájem zařízené oční ordinace, ve druhém patře zdravotnického zařízení - čtyřpatrové budovy s výtahem, Poliklinika U Tří Lvů, České Budějovice. Nabízené prostory tvoří celkem tři místnosti o cca 20 m² a 2x 10 m². K dispozici jsou toalety pro personál, balkon, výtah. Nájemné se stanoví na základě dohody, kolik dnů v týdnu, kromě úterý, by se ordinace užívala. Provize RK měsíční nájem+dph. Ev. číslo: 631229. Energetický štítek: G (323 kWh/m2/rok).
Pronájem ordinace ul. Mládí - Orlová
Nabízíme vám k pronájmu sousední prostory vedle zavedené ordinace praktického lékaře v blízkosti centra města Orlová na ul. Mládí. Tento prostor o celkové výměře 50m2 je umístěn v 1.NP bytového domu. Doposud tento prostor sloužil jako ordinace fyzioterapeuta, ale je možno ji využít jako ordinaci pro lékaře jakékoliv specializace nebo jiného zdravotního specialisty (např. logopeda, psychologa, fyzioterapeuty, maséra...). K prostorům patří velmi hezky zařízená čekárna, samotná ordinace s kuchyní a WC. Recepce a toalety pro pacienty jsou sdíleny s druhou ordinací dětského, praktického lékaře. Prostory jsou vybaveny kamerovým, bezpečnostím systémem, klimatizací, televizí, úsporným LED osvětlením a vkusně zařízeným, novým nábytkem. Jedná se o dlouhodobý pronájem. Nájemné za prostor: 4.000,-Kč Služby + energie: 2.500,-Kč Provize RK: 4.500,-Kč + DPH Doporučuji prohlídku! Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na uvedém tel. čísle nebo emailu. ev.č.: 0894 třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý typ domu: přízemní plocha parcely (m2): 254 plocha kanceláří (m2): 50 počet podlaží objektu: 4 počet míst k parkování: 5
Pronájem nebytového prostoru 40m2, J.A.Komenského, Most
, Pronájem ordinací v nově zrekonstruované budově Bonate polikliniky. Aktuálně jsou zde čtyři volné ordinace, jedna v přízemí, ostatní v patře s výtahem. Všechny ordinace mají samostatnou čekárnu, sesternu , sklad, klimatizaci, je možné je po dohodě dovybavit nebo upravit dle potřeb nového nájemce. Dále je zde zázemí s kuchyňkou pro personál, toalety pro personál a toalety pro hosty. Kolaudováno jako ordinace podle všech hygienických požadavků. Vhodné pro praktické lékaře, dětské lékaře, oční lékaře, specialisty a podobně. Lze pronajmout i jako celek všechny čtyři ordinace. V budově nově sídlí i lékárna Bonate. Pro lékaře lze zařídit parkování na soukromém parkovišti přímo u budovy. Více informaci na níže uvedených kontaktech Ev. číslo: 642170. Energetický štítek: D (23 kWh/m2/rok).
Pronájem komerční Ostatní, 17㎡ Havířov 73601
V zastoupení klienta nabízíme k pronájmu prostory k podnikání o ploše od 17 do 68m2 v administrativně-obchodní budově s možností využití jako kancelář, prodejna, provozovna služeb, a podobně. Prostory se nachází ve druhém nadzemním podlaží budovy a byly využívány jako ordinace. V ceně nájmu jsou dvě propojené místností a podíl o velikostí 1/2 ze společné místností, která slouží jako čekárna pro pacienty. Využití jako ordinace není podmínkou. V budově je také vrátnice a před budovou k dispozici parkovací plocha. V budově se nachází zubní ordinace lékařů, malé operační sály (zubní), zubní laboratoř, zubní rentgen, praktický lékař, gynekologie, neurologie, oční ordinace, prodejna optiky, pobočka České Spořitelny, kancelář pojišťovny, podniková prodejna SEMAG, maso-uzeniny, prodejna mobilů a příslušenství, stínící technika, firma na počítačové systémy a jiné. Přístup je možný 24hod denně. Objekt zajištěn ostrahou. Doporučujeme prohlídku.
Nebytové prostory-166 m2,2.NP, Božetěchova,Brno-Královo Pole
+ DPH 21 %, + provize RK, Zprostředkujeme Vám exkluzívně pronájem komerčních nebytových prostor o celkové velikosti užitné plochy 166 m² ve 2. NP na ulici Božetěchova v Brně – Králově Poli. Tyto prostory tvoří dvě klimatizované místnosti o ploše 126 m² a 40 m² s rozvedenou počítačovou sítí. V minulosti zde dlouhodobě působila IT společnost. Na konci větší místnosti je umístěna kuchyňská linka s myčkou. Za kuchyňskou linkou je vybudováno oddělené sociální zařízení pro muže a ženy a úklidová místnost. Vstup k nabízeným prostorám vede po schodišti přes samostatné boční vchodové dveře, za kterými je funkční zabezpečovací zařízení. Uvnitř areálu je možný pronájem až 3 parkovacích míst, které nejsou součástí této cenové nabídky. Prostory jsou umístěny v reprezentativní budově nad areálem autosalonu KIA a NISSAN naproti budově s poliklinikou. Prostory jsou využitelné pro svatební salón, pořádání oslav, kanceláře, Showroom nebo k provozování zdravotnického zařízení, zubní ordinace, rehabilitačního zařízení, kosmetického a masážního salónu. Doporučujeme. Ev. číslo: 30592. Energetický štítek: G (1 kWh/m2/rok).
Pronájem kompletně zařízené ordinace 198 m2, Filmařská, Prah
Ev.č. 00274 Nabízíme k pronájmu moderní, kompletně zařízené ordinace, o celkové výměře 198,01 m2 v přízemí nového domu z roku 2007 s bezbariérovým přístupem. Následuje podrobnější dispozice: komerční prostory mají 4 samostatné místnosti (21,20 m2, 20,24 m2, 28,25 m2, 19,6 m2). Veškeré místnosti mají přirozené světlo po celý den, větrání je zajištováno okny. Součástí nebytových prostor je dále kuchyň vybavená sklokeramickou deskou, myčkou, mikrovlnou troubou, šatna, toaleta se sprchovým koutem a dvě samostatné toalety. Vše je zařízeno ve vysokém standardu, přímý vstup na venkovní terasu. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem s deskovými otopnými tělesy a podlahovými konvektory. Prostory jsou kolaudovány a nyní provozovány jako fyzioterapeutická klinika. Možné využití pro rehabilitace a masáže, kosmetický salon, ordinace praktického lékaře či kožního lékaře. Místo je velmi příjemné a klidné, lokalita staré části Barrandova, poblíž filmových ateliérů. V případě dotazů či prohlídky mne neváhejte kontaktovat. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: + 6 234 Kč za měsíc (tj. poplatky za dům 3 134 Kč, elektřina 3 400 Kč, plyn 5 300 Kč).