inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem kadeřnictvi pro dvě osoby

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,

nabízím k dlouhodobému pronájmu nově vybudovaný, plně vybavený kadeřnický salón.

Jeho součásti je recepce s WIFI, ozvučení Dexon, kuchyňka a zabezpečovací systém.

Dále je k dispozici úklidová místnost, WC pro klienty, WC, šatna a venkovní posezení pro personál.

Ve všech prostorech je podlahové vytápění jenž v letním období může fungovat i jako chlazení místnosti.

Parkovací místa jsou přímo u vstupu do objektu.

Elektřina, voda a vytápění mají samostatné měřiče. Kadeřnictví se nachází v dobře přístupné lokalitě ve Frenštátě pod Radhoštěm v ulici Martinská čtvrť.

V případě zájmu o více informací a nebo prohlídku přímo na místě piště prosím SMS na telefon 604 741 , zavolám Vám zpět.

Cenu o nájmu probereme osobně.
Pronájem kadeřnictvi pro dvě osoby
Podobné inzeráty
zahradní sauny různého druhu
V ceně každé sauny: ☑️ LED osvetlení sauny + Vnitřní osvětlení v sauně pomocí LED světel + Venkovní LED osvětlení + Venkovní dekorativní osvětlení Philips ® + Dekorační dřevěný nástěnný difuzor (zvenku) + Vypínač + Kabeláž + Hermetická elektrická skříňka (pod saunou) ☑️ Príslušenství Harvia ®: + Vědro + naběračka + Přesýpací hodiny + Dřevěný teploměr + vlhkoměr + 2 x dřevěná opěrka hlavy + Dřevěný nástěnný věšák pro ručníky nebo oblečení + Dřevěná ventilační klapka ☑️ Střechu tvoří paropropustná fólie, vrchní vrstvu tvoří bitumenový šindel v barvě dle výběru ☑️ kovové nosníky tvořící základ sauny pro snadnou manipulaci ☑️ Vnitřní lavice pro sezení a ležení ☑️ Dveře na výběr: celoskleněné nebo dřevěné s oknem (certifikované - tvrzené sklo) Tónované ☑️ Smrková dřevěná podlaha / Drážkovaná/protiskluzová ☑️ 3x! Nerezová svorka s nastavitelným přítlakem po obvodě sauny ☑️ Přední deska stěny je vyrobená z CLT desky (40mm) ☑️ Volitelná barva na veškerém venkovním povrchu ☑️ Vnitřní stěny sauny opatřeny vodním lakem, bezbarevný a určený speciálně a výhradně pro sauny //SAUNA 200cm// 79 000 kč Lavice po stranách . Sauna určená pro 4 osoby na sezení nebo 2 osoby na ležení. //Sauna 300cm s venkovní předsíní// 99000 Kč Lavice po stranách . Sauna určená pro 4 osoby na sezení nebo 2 osoby na ležení. //Sauna 300cm se šatnou// 109000 Kč Lavice po stranách . Sauna určená pro 4 osoby na sezení nebo 2 osoby na ležení. //Sauna 400cm so šatnou// 114900 Kč Lavice po stranách . Sauna určená pro 4-6 osob na sezení nebo 2 osoby na ležení. //Sauna 400cm se šatnou a venkovnkovní předsíní// 114900 Kč Lavice po stranách . Sauna určená pro 4-6 osob na sezení nebo 2 osoby na ležení. Doplatek k saunám : Elektrické kamna HARVIA Kip 6kW +14900 Kč Elektrické kamna HARVIA Kip 9kW +16900 Kč Kamna na dřevo Harvia M2 (ohniště uvnitř) +25480 Kč Pec na drevo Harvia M3-SL (ohnisko z vonka) +33800 Kč Panoramatické sklo poloviční v čele sudu 50% + 6500 Kč Panoramatické sklo celé v čele sudu 100% +11900 Kč Bluetooth ozvušení a Reproduktor JBL pro kvalitní poslech + 8590 Kč Lze vyrobit na zakázku libovolnou saunu i hranatého nebo jiného tvaru, izolovanou pro rychlé natopení. Dodání přibližně týden od objednání.
Pronajmu kadeřnictví 26 m2 v centru Č. Kostelce
pronajmu kadeřnictví 26 m2 (nebytový prostor) v blízkosti centra Červeného Kostelce (cca 200m od náměstí). Lze využít jako kadeřnictví,kancelář či služby (kolaudováno na možnost provozování modeláže nehtů, kadeřnictví, masáže atd.). Po rekonstrukci, dlažba, internet, TV. Součástí prostoru je vlastní kuchyňka, WC a čekárna. Cena 4000 Kč + energie za měsíc. Veškeré energie činí cca 1500 Kč. Volné od 1.12.2022
Pronájem kadeřnického křesla
Nabízím k pronájmu dvě křesla ve zcela novém moderním kadeřnictví. Kadeřnictví se nachází pár metrů od centra Nového Jičína v klidném multifunkčním domě se zahradou. Parkování před domem, dobrá dopravní obslužnost. Kadeřnictví je vybavené, moderní. Těším se na případnou spolupráci, vše je o domluvě.
Zanzibar, pro 2 osoby, 10 dní
Prodám letenky a ubytování pro 2 osoby na Zanzibar. Pořizovací cena byla 75.000 Kč. Odlet z Prahy, termín odletu z Prahy 15.6.2023, termín příletu: 25.6.2023. Ubytování v hotelu Antonio Beach Tree House Hotel & Spa, strava: snídaně. Cena obsahuje letenky (tam i zpět) pro 2 dospělé osoby včetně tax a zavazadla 20 kg / osoba (přestup), voucher na ubytování pro 2 osoby, strava: snídaně pro 2 osoby, pojištění zavazadel, transfer na hotel a zpět. Cena je včetně přepisu původních cestujících. Cena je uvedena pro 2 dospělé osoby a je konečná. Vážní zájemci volat! Popis ubytování: Antonio Beach Tree House Hotel & Spa se nachází v obci Uroa, jen pár kroků od pláže Chwaka, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a barem. Tento 4hvězdičkový rezort nabízí turistické informace a úschovnu zavazadel. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v rezortu mají šatní skříň. Antonio Beach Tree House Hotel & Spa má pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma a výhledem na moře. Všechny pokoje mají klimatizaci a psací stůl. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Antonio Beach Tree House Hotel & Spa provozuje restauraci, která podává africkou, americkou a kantonskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. V tomto 4hvězdičkovém rezortu si můžete zahrát kulečník a šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Rezort je vzdálený 33 km od Muzea míru a 13 km od národního parku Jozani Chwaka Bay. Na mezinárodní letiště Abeida Amaniho Karumeho je to 34 km.
Mauricius, pro 2 osoby, 10 dní
Prodám letenky a ubytování pro 2 osoby na Mauricius. Odlet z Prahy, termín odletu z Prahy 20.6.2023, termín příletu: 30.6.2023. Ubytování v hotelu Coco Villa, strava: snídaně. Cena obsahuje letenky (tam i zpět) pro 2 dospělé osoby včetně tax a zavazadla 20 kg / osoba (přestup), voucher na ubytování pro 2 osoby, strava: snídaně pro 2 osoby, pojištění zavazadel, transfer na hotel a zpět. Cena je včetně přepisu původních cestujících. Cena je uvedena pro 2 dospělé osoby a je konečná. Vážní zájemci volat! Popis ubytování: Coco Villa se nachází v Mahébourgu, 2,7 km od pláže Pointe d'Esny a necelý 1 km od autobusového nádraží Mahebourg. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na moře. Apartmány mají balkon, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Coco Villa zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. Ubytování je vzdálené 33 km od golfového hřiště Le Touessrok a 37 km od Les Chute's de Riviere Noire. Coco Villa stojí 3 km od letiště Sira Seewoosagura Ramgoolama. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.
Pronájem kadeřnictví/kosmetiky
Nabízím prostor k pronájmu pro kadeřnické služby( salon plně vybaven, viz.foto) nebo na kosmetické služby(lehátko součástí salonu), masáže, pedikúru, manikúru a jiné. Salon je rozdělen na dvě části(kadeřnictví/kosmetika), předsíň a WC. Salon se nachází v Nových Bránicích. Pronájem celého salonu 9000,- . Pronájem části salonu 6000,-.