inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem dílny v Teplicích - Modlany ( Vhodné jako zámečnick

Kategorie: Ostatní

Elektřina se přepisuje na nájemníka, Nabízíme Vám k pronájmu dílnu v Teplicích - Modlany o velikosti 100 m² a zázemí o velikosti 15 m². Prostor je vhodný k pronájmu zámečnické dílny nebo truhlářské dílny, která tu byla. Je zde natažený vzduch. Jedná se o samostatný prostor, který je monitorován bezpečnostními kamerami 24 hodin denně. V ceně pronájmu jsou 4 parkovací místa. Do objektu je zavedena elektřina a voda.
K dílně je možné si pronajmout ještě plochu o velikosti 300 m², která leží hned vedle dílny. Cena pronájmu dílny je 12 000,- Kč měsíčně. Pronájem plochy vedle dílny je 3000,- Kč měsíčně. + Provize RK.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte mne kontaktovat. Ev. číslo: 642151. Energetický štítek: G
Pronájem dílny v Teplicích - Modlany ( Vhodné jako zámečnick
Podobné inzeráty
Pronájem skladového prostoru v Teplicích - Modlany
Cena je včetně elektřiny a tepla., Rádi bychom Vám nabídli pronájem skladových prostor v Teplicích - Modlany o velikosti 85 m². Skladový prostor je v zrekonstruované budově, je vhodný jako sklad, provozovna, internetový obchod. Místnost je vytápěna. Před budovou je příjemné posezení, například na obědovou pauzu. Je možnost parkování za uzamykatelnou bránou. Nájem včetně energii je 10 000,- Kč. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte mne kontaktovat. Ev. číslo: 642152. Energetický štítek: G
Pronájem truhlářské dílny 420 m2, Radnice okr. Rokycany
Ev.č. 00433 Pronájem zavedené truhlářské dílny o celkové výměře 420 m2 u obce Radnice, okres Rokycany. Dispozice objektu (dvě dílny) - první dílna 320 m2, v které je umístěno celkem 11 strojů k výrobě dřevěných modelů (lícní soustruh o průměru 2,5 m, celolitinová srovnávací fréza-dálka 3m s válcem 60cm, modelářská fréze, protahovací fréza, formátovací pila s délkou řezu 320 cm, kotoučem o průměru 300 mm a motorem 4 kW, lícní dvokotoučová bruska o průměru 70 cm, litinová pásová pila zn. Baťa, 2 rýsovací litinové desky – 300x200 cm a 200x150 cm, 2 pracovní palandy s pracovní deskou Multiplex 300x200 cm a 200x150 cm, truhlářska hoblice buková, portálový jeřáb přes celou dílnu s nosností 5t, výška zdvihu 3,2 m). Vytápění dílny řešeno 2 tepelnými čerpadly Daikin a Gree. Druhá dílna (1/2 haly) cca. 100 m2, kde je umístěna buňka 4x3 m (kancelář, šatna a další využití). Zde je možnost skladovacích prostor nebo umístění např. Teplovzdušné sušárny dřeva. Dále je k dispozici celkové vybavení dílny ( svěrky, vrtáky a další zařízení) potřebné pro okamžité zahájení výroby. Toto vybavení lze po dohodě odkoupit a odvézt (cena po telefonu). Areál je přístupný a velmi prostorný pro případnou kamionovou dopravu. Dílna má zateplený 6,5 m vysoký strop. Vrata dílny jsou 4x4 m. Nájem dílny je 25000 Kč/měs. a nájem strojů (celé vybavení) ve výši 30 000 Kč/měs. včetně DPH a bez energií. Kauce ve výši jednoho nájmu. Zálohy na elektřinu ve výši 4 000 Kč. WC ve vedlejší budově s umožněným přístupem. Nájezd dálnici D5 (Praha-Rozvadov) vzdálený cca 14 km v Rokycanech nebo cca. 18 km u obce Kařez. Volné od 1.1.2022. Doporučujeme prohlídku. Více info v RK. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu.
Pronájem truhlářské dílny 140 m2, Kařízek, ev.č. 00427
Ev.č. 00427 Pronájem zavedené truhlářské dílny o celkové ploše 140 m2 v obci Kařízek, okr. Rokycany. Dispozice objektu: dvě dílny (cca. 1x 90 m2, 1x 50m2), vytápění řešení kotlem na tuhá paliva. V dílně je cca. 5 stojících strojů (protahovačka, fréza a pod.... ). Pronájem strojů a vybavení v částce 10 000 Kč/ měs. WC s umyvadlem je ve vedlejší budově s umožněným přístupem. Nájem je včetně DPH bez energií. Energie budou přepsány na nájemce. Po dohodě s pronajímatel je možné si zapůjčit i drobnější pracovní vybavení (vrtačky, brusky a pod….). Objekt je pod kamerovým systémem a vnitřní prostoty jsou elektronicky zabezpečeny. Nájezd na dálnici D5 (Praha – Rozvadov) cca. 5 km. Volné Ihned. Kauce ve výši 15 000 Kč. Doporučujeme prohlídku. Více info v RK. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu.
Prodej velmi zajímavého komerčního areálu, užitná plocha 517
Ev.č. N49634 Tímto Vám exkluzivně nabízím ke koupi velmi zajímavý komerční objekt, bývalou školu, nyní rozdělenou prohlášením vlastníka na bytovou jednotku a jednotku dílny nebo provozovny se změnou užívání stavby z Objektu bydlení na Objekt pro výrobu a skladování. Nyní je v objektu provozována truhlárna. V případě, že by nový majitel v této oblasti dále podnikal, je možné dojednat odkup jednotlivých strojů, které se v dílnách nacházejí. Samotná nemovitost sestává z 1.PP, kde je umístěna kotelna s kotlem na tuhá paliva, 1.NP, kde je centrální vstupní chodba, dvě velmi prostorné dílny, vstup do suterénu a schodiště do patra domu, ve 2.NP jsou dvě samostatné prostorné dílny, jídelna a ve 3.NP se nachází samostatná místnost a dvě oddělené půdy s výškou 2,95m, které by se daly dále velmi dobře využít. V mezipatrech se nachází WC, koupelna a komora. Objekt je z větší části v původním stavu, avšak během let docházelo k částečným rekonstrukcím, kdy jsou zrekonstruované podlahy, střešní krytina, komín nad střechou, elektřina, odpady a voda jsou vedené v plastu. Do jedné z dílen v 1.NP jsou vybudována vrata přístupná ze zadní části domu. Vzhledem k současnému užívání objektu, jsou dvě dílny nad sebou propojeny jednoduchým provozním výtahem. Součástí prodeje je také pozemek sousedící s předmětnou budovou, vedený jako zastavěná plocha a nádvoří – zbořeniště, o celkové ploše 115 m2. Tuto nemovitost Vám velmi doporučuji, nejen kvůli její strategické poloze v blízkosti nájezdu na R10 směr Praha nebo SRN, ale také pro neomezený potenciál budoucího využití, jako případnou investici nebo zázemí vlastního podnikání. Pro více informací a domluvení termínu prohlídky volejte makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná (646 kWh/m2 za rok) Cena: včetně provize, cena k jednání.
Pronájem dílny s kanceláří a soc. zázemím
Nabízíme pronájem, případně spolupráci v plně vybavené zámečnické dílny s kancelářemi. Plocha dílny je 225m2, kancelář 17,16m2. Využití plně vybaveného sociálního zázemí. WC M-Ž, každý včetně sprchy. Společná denní místnost, šatny. Vše je vybaveno k okamžitému užívání. Rádi bychom navázali spolupráci k dílně máme možné lidské kapacity (opraváři). kompletní vybavení. Vše na základě dohody o spolupráci je možný pouze nájem prostor, nájem prostor s vybavením, propojení již zaběhnutých zakázek. Lokalita Žerčice u Mladé Boleslavi
Prodej areálu ke komerčnímu využití v obci Stonařov, okr. Ji
Hledáte prostory pro Vaše podnikání, v místě, kde budete hodně vidět? Nabízíme k prodeji komerční objekt zavedené autodílny pro osobní a nákladní vozidla v obci Stonařov - 15 min. od Jihlavy, který se nachází u velmi frekventované silnice E59 mezi Jihlavou a Znojmem. Celková plocha areálu včetně pozemků je 2954 m², zastavěná plocha budovy, která byla dokončena v roce 2020, je 335 m². Budova je rozdělena na čtyři samostatné dílny (garáže) o dispozičním prostoru 65 – 95 m² a výškou zatepleného stropu přes 5 m, jedná se tedy o ideální podmínky pro manipulaci. Zdivo budovy je z pórobetonových tvárnic, okna budovy jsou plastová, vjezd do každé dílny je zajištěn výsuvnými vraty s pohonem. Dva vjezdy do budovy disponují výškou 3,5 m a šířkou 4 m a dva další vjezdy mají výšku 3 m a šířku 2,9 m. Součástí budovy je administrativní a sociální zázemí, zvlášť rozdělené pro zaměstnance (vč. sprchy) a zákazníky, šatna. Dílny jsou plně vybaveny, k dispozici čtyři dvousloupové zvedáky s kapacitou 3500 – 4000 Kg. Podlaha uvnitř budovy je z kvalitního leštěného betonu, vytápění zajišťuje elektrokotel s rozvody do každé dílny, příp. kotel na tuhá paliva, další možnou alternativou je plyn, přípojka je připravena na hranici pozemku. Do budovy je zavedený elektrický proud 230/400 V, připojení k internetu, obecní vodovodní řad a kanalizace. Manipulační plocha před budovou je asfaltová, ostatní plocha je zpevněná štěrkem. Na pozemku jsou k dispozici skladovací prostory, příjezd do areálu je zajištěn po obecní komunikaci. Dle územního plánu obce, jsou pozemky tohoto celku určeny ke komerční zástavbě menších až středních zařízení. Podnikáte v jiném oboru, než je servis vozidel? Nevadí, areál je možné využít i pro jiné účely, např. skladovací prostory, truhlárna apod. Jedná se o zajímavý prostor pro podnikání či dobrou investici za účelem pronájmu, v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Parametry nemovitosti:   RZ: 939/RZ/9   Kategorie: Komerční   Podkategorie: Ostatní   Typ: Prodej   Stav objektu: Novostavba Ostatní parametry:   Stavba: Cihlová   Typ domu: Přízemní   Počet podlaží: 1