inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem chaty na rekreaci či oslavy

Kategorie: Ostatní

Spolehlivým lidem pronajmu romantickou chatu na samotě v CHKO Křéby (uprostřed PV-KM-VY). Dva pokoje, kuchyňka, vinný sklípek, gril, krb, ohniště, kulečník, ping-pong, houpačky. Vhodné zejména na víkendové oslavy pro cca 8 lidí. Cena objektu za den (i započatý) je 1000 včetně energií. Kontakt prosím jen emailem.
Pronájem chaty na rekreaci či oslavy
Podobné inzeráty
PRODEJ REKREAČNÍ CHATY - TRHOVKY NA ORLICKÉ PŘEHRADĚ
PRODEJ REKREAČNÍ CHATY - TRHOVKY NA ORLICKÉ PŘEHRADĚ zateplená dřevěná chata 3+1 - obývací místnost/jídelna, 2x ložnice, kuchyňka, koupelna (užitná plocha cca 60 m2) prostorná obytná místnost je vybavena novou, minimálně používanou luxusní vířivkou sprchový kout, WC, bojler, umyvadlo se skříňkou kuchyňka - malá lednička, 2x elektrická plotýnka, mikrovlnka, nádobí elektřina 220 V, voda ze společné studny zavedená do chaty, stropní ventilátor uzamykatelný skladový prostor pod chatou přístupný zvenčí - pro kočárek, kola apod. využití ohniště a hřiště na společném pozemku se sousedními chatami parkování u chaty, dojezdová vzdálenost - Praha 70 km, Příbram 30 km, Sedlčany 32 km REKREACE V OKOLÍ písčitá pláž - Borská zátoka (možnost výhledu přímo z chaty - pěšky do 10 min), druhá pláž s přístavištěm v sousedním kempu (pěšky cca 15 min) vodní sporty, vyjížďky lodí, půjčovny lodiček restaurace, bary tenisové kurty, bowling Orlická přehrada - dojezd autem cca 10 minut od chaty vhodné zázemí pro rodiny s dětmi, turisty, sportovce, pro rybáře i mimosezónně :-) chata ideální k pronajímání za účelem zisku !!! Při rychlém jednání možná sleva, skutečným zájemcům doporučuji osobní prohlídku objektu.
Pozvánka na oslavy 650 let obce Mezice - 2001
Pozvánka na oslavy 650 let od první zmínky o Mezicích, 110. výročí založení Sboru dobrovolných hasičů a Jízdu s Králem. Datováno 22. - 24. června 2001. Barevná pozvánka na oslavy v tradiční hanácké obci. Dobový regionální dokument. Polotuhý lesklý papír, přeloženo na půl ( na 4 strany ), zavřený rozměr A5 ( přeložená A4 ). Použitá, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
Pozvánka na oslavy 660 let obce Mezice - 2011
Pozvánka na oslavy 660 let od první zmínky o Mezicích, 120 let SDH Mezice a 60 let Sokola Mezice. Datováno 1. - 3. července 2011. Graficky vydařená černobílá pozvánka na oslavy v tradiční hanácké obci. Dobový regionální dokument. Polotuhý papír, přeloženo na půl ( na 4 strany ), zavřený rozměr 14,9 x 10,6 cm. Použitá, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
Nabídka pronájmu myslivecké chaty
Nabízíme pronájem myslivecké chaty v Malém Poříčí vhodné pro oslavy, svatby a jiné společenské a rodinné akce. Chata s kapacitou cca 50 lidí se nachází v klidném místě u cyklostezky z Náchoda do Hronova. K dispozici kuchyňka s plynovým sporákem, lednice, výčepní zařízení, voda, elektřina, topení na tuhá paliva. Bližší informace podá správce Tomáš Franta, tel.: .
Pronajmu prostor pro rekreaci či narozeninové oslavy dětí
Pronajmu novou dětskou hernu s příslušenstvím (koupelna, záchod, kuchyňka), velkou zahradou plnou různých prolézaček a přilehlým ZOO-koutkem. Jen pro rodinu/rodiny s dětmi na narozeninové oslavy a víkendové rekreace (vhodné od jara). Koválovice-Osíčany. Cena objektu včetně energií je 1000 Kč/den (i započatý). Kontakt prosím jen emailem.
Rodinné oslavy
Pronájem prostoru pro rodinné oslavy apod. pro max. 30 osob v Krnově. Prostor kompletně vybavený včetně nádobí, chlazení, vaření, sociálního zařízení, venkovního posezení. Více info na tel.