inzerce, prodej, prodám, bazar

Profi kolečka pod postel pod desku

Kategorie: Doplňky

na prodej kvalitní příprava s kolečky vhodná pro instalaci pod lůžko, případně pod stěhovací desku, pod gastro mrazák apod. Šířka 90cm, takže se vejdou pod lůžko až 100cm šířky. Osazeno brzdami – každé kolečko. Cena jen 490 Kč (za jednu tyč se 2 kolečky). Možno po předchozí platbě poslat DPD (poštovné jen 150 Kč). Osobní předání samozřejmě možné. SMS prosím NEPOSÍLAT, děkuji.
Profi kolečka pod postel pod desku
Podobné inzeráty
Plastová pojízdná kolečka na židli 5cm Nová
Nabízím plastová kolečka 5cm o průměru čepu 11mm, vhodná ke všem druhům kancelářských židlí a křesel. Pojezdová plastová kolečka jsou vhodná na koberce všech druhů. kolečka jsou úplně nová, jen vybalená. K prodeji mám 2 sady (každá po 5 kolečkách) Cena za jednu sadu (5 koleček) = 120 Kč Ideálně osobní převzetí Jesenice, nebo metro Chodov.
Kolečka pojezdová ke stolku, židličce prodám za symbolickou
Za symbolickou cenu prodám náhradní kolečka k servírovacímu stolku či dětské židličce, celkem 4 ks, z toho 2 ks s brzdičkou. Kolečka lze použít s trubkovou nástavbou - na fotkách záměrně všechny varianty použití (kolečka jsou komplet). Nové, plně funkční - demontováno z nového servírovacího stolku. Cena symbolických 50 Kč. Preferuji osobní vyzvednutí v Brně, v případě úhrady nákladů lze i Zásilkovna. T:
Nábytková plastová kolečka s brzdou nová, doprava ZDARMA
Prodám nová nábytková kolečka průměr 50 mm s brzdou i bez brzdy. Všechna kolečka osazena závitovým trnem M8, tj. varianta uchycení M8x16. Kolečka jsou z tvrdého polypropylenu, barva černá. 22 kusů je s brzdou a 24 kusů bez brzdy. Cena za kus 20 Kč, doprava ZDARMA při odběru všech kusů.
Prodám šuplík pod postel
Prodám šuplík pod postel, masiv smrk, posuv na kolečkách,krásný stav. Rozměr délka 196cm šířka 91.5cm, výška 18 cm. Pod postel o klasických rozměrech 90 x 200 cm. Cena za kus. Osobní odběr.
Držák PC pod stolovou desku
Nový držák PC (typ Z50) Rozsah nastavení: šířka 135-245mm, výška 300-455mm otočný, nastavení hloubky barva: šedostříbrná RAL 9006 hladká upevnění pod stolovou desku K dispozici celkem 1ks. Osobní odběr možný v Kuřimi nebo po dohodě zaslání přepravní společností (cena dopravy vyčíslena individuálně). Volat v pracovní dobu od 8:00-15:30.
Držák PC pod stolovou desku - barva bílá
Nový držák PC (typ S8-500) Rozsah nastavení: šířka 180-240mm, výška 500mm barva: bílá RAL 9003 mat!!! (na obrázku je barva černá není k dispozici) upevnění pod stolovou desku K dispozici celkem 1ks. Osobní odběr možný v Kuřimi nebo po dohodě zaslání přepravní společností (cena dopravy vyčíslena individuálně). Volat v pracovní dobu od 8:00-15:30.