inzerce, prodej, prodám, bazar

Profi kaligraficka sada Rubinato

Kategorie: Umělecké předměty

Značková kaligrafická sada obsahuje 2 pera, 3 hroty, černý inkoust 25 ml, kalamář a kolébkový piják.
Profi kaligraficka sada Rubinato
Podobné inzeráty
Kaligrafická pérka
Máme zde 2 nepoužívaná pérka, která máme navíc. Jsou příjemná pro kaligrafické psaní. Níže popis ke každému z nich ze stránky atelier45. Cena za obě dohromady. Perko modré pro krasopis je pevné (pevnější než perko zlaté) a velmi dobře reaguje na přítlak. Při správném zacházení s ním dokážete vykroužit krásné stínování. Perko zlaté pro krasopis je měkčí a má silnější stopu než perko modré, velmi dobře reaguje na přítlak. Při správném zacházení s ním dokážete vykroužit krásné stínování.
Velikonoční perníčky
elikonoční sada v dárkové krabičce s ozdobným víkem Každá sada se skládá z deseti perníčků různých tématických tvarů . Na výběr jsou 3 různé sady : 1. Sada - slepička, kohoutek, kuřátko, vajíčko, květina, srdíčko, zajíček , čtyřlístek 2x , domeček 2. Sada - motýlek, koník, rybička, domeček, hruška, podkova, zajíček, květina, čtyřlístek 2x 3. Sada - prasátko, zvoneček, ptáček, hruška, motýlek, domeček, květina , čtyřlístek, srdíčko, zajíček Cena za jednu sadu - 249 Kč Osobní předání v Praze či zaslání Zásilkovnou po předchozí domluvě . Na jakékoliv dotazy odpovím v emailu či na telefonu :)
Grafiky Zvěrokruh, sada
Sada 10 grafik na téma Zvěrokruh (chybí Beran a Vodnář). Dřevoryt, autor Mir. Holas, cca 80. léta. V paspartě cca 30 cm, výborný stav až na dvě (prasklé sklo). Kus za 230 Kč, celá sada 1400 plus doprava.
Originální dárek,pozornost pro radost-kolotoč štěstí,OZDOBY
KOLOTOČ ŠTĚSTÍ-krásný závěsný přírodní ručně tvořený dárek.MÁM DVA TYPY FOTO 1 S ANDĚLEM. FOTO 2 S HVĚZDICÍ.Délka 70cm-dá se stáhnout na kratší dle potřeby.Lehounký skvělý na zavěšení do oken ,dveří,pod lustr ,do pergoly,či provozovny jako součást příjemné dekorace či dotvoření rodinného pohodového stylu.Nadčasový typ.KAŽDÝ KUS SESKLÁDÁ ZE 9 KUSŮ PŘÍRODNÍCH-BANKY,SRDCE,HVĚZDICE,ANDĚL,KRUH A DOLADĚNÉ PENTLEMI A MAŠLIČKAMI COŽ JE NYNÍ V KOMPLETIU V AKCI 17kč za kus.V téhle chvíli naskladněno ,takže větší objednávky nejsou problém,objednáte po platbě další den máte doma.Nabízím i pro prodej stánkový či jiný-dotazy a info .NYNÍ NASKLADNĚNO !!!!.NabÍzím krásnou sadu věnečků přírodních ručně tvořených s mašličkama nebo bez mašliček,nebo hvězdičky,krásné věnečky cena za kus 39kč -sada obsahuje dvacet kusů cena sady 780kč-nyní EXTRA AKCE!!! sada 20kusů za 200kč což je výprodejová cena za kus 10kč.UŠETŘÍTE 580Kč.Sady možno namixovat hvězdičky s věnečkama.Sada se také hodí k aranžování,barvení či malování s dětmi pro družiny a školy,školky.Hvězdičky i jako podšálky na vánoční párty atd.Mám v nabídce i přírodní ručně tvořené řetězy cena za 1m 55kč-viz .poslední dvě fotky na stromečku.Hodí se na zdobení stromečku,oken ,venkovní i vnitřní interiér,skvělý doplněk na ozdobu dárkových balíčků rodinných či firemních.vánoční ozdoby,vánoční dekorace,vánoční dárek
Štětce malířské umělecké - k dispozici 50 sad/6 ks
Prodám malířské štětce individuálně či ve vyšším počtu, celkem k dispozici 50 sad (dle domluvy, další množství ponechávám k osobní spotřebě), okamžitě skladem k odběru. Štětce jsou kvalitní, krásně střižené, primárně určené pro akryl a olejomalbu, kvaš, temperu, lze použít i na akvarel i na malování na obličej i pro modeláře atd. Vhodné i pro školy nebo malířské kurzy. Umělé vlákno, dřevěná rukojeť. Jedná se o chybnou objednávku, kterou celou individuálně neupotřebím, nadbytek tedy nabízím dále. PC jedna sada za 6,33 USD (+ doprava + DPH). Nabízím 100 Kč/sada, při odběru 20 a více sad 90 Kč/sada. Osobní převzetí Praha 1 nebo Černošice, ev. poštou.
Háčkované vánoční ozdoby
... hodí se k vánoční výzdobě stolu a kouzelné pohodě Vašeho domova jako dekorace .... stromek, lustr, okno, větvičky, svícen, obdarování ... cena za kus ... 1.obr. - 14 Kč - více kusů bílá , jiná na objednávku 2. obr. vločka třícípá - 17 Kč - 8 ks. 3. obr. kapřík - 19 Kč - více kusů 4. obr. domečky - 24 Kč 5. obr. velká 14,5 cm -36 Kč, malá 7,5 -28 Kč 6. obr. bílé vločky s barevným lurexem -24 Kč 7. obr. 2 bílé sada 7 a 9 cm - 42 Kč 8. obr. andělská křídla - SADA 99 kč 9. obr. obháčkované stříbrné kouličky sada 4 - 220 Kč Mám i různé sady po 5, 4, 3 ks, zvonky, zašlu na žádost do vašeho emailu ...