inzerce, prodej, prodám, bazar

Profesionální zastřihovací strojek na vlasy a vousy

Kategorie: Ostatní

Cena je za kus!
Preferuji osobní převzetí.
Poštou či Zasilkovnou posílám na dobírkou jen při platbě předem na účet aspoň poštovným.
7️⃣7️⃣5️⃣1️⃣6️⃣2️⃣3️⃣4️⃣2️⃣

Přístroj slouží ke stříhání vousů, kníru, vlasů z hlavy a nepotřebných chloupků na jiných částech těla.
K dispozici je tichý zastřihovač vlasů s nadprůměrným výkonem ideální pro práci i s těmi nejhustšími vlasy .

Strojek má displej, na kterém se zobrazuje stav baterie a rychlost otáček motoru.
Otáčky mate pod kontrolou ¨krátkým zmačknutí tlačítkem on/off.
Barva, ve které jsou čísla zobrazena, je bílá.
Zastřihovač se používá pro stříhání a holení vlasů a vousů.
Pevně vyrobené, kovové tělo.
Perfektní jak do kadeřnictví nebo holičského salonu, tak i na doma.
Precizní T-Blade čepel z nerezové oceli se zvýšenou odolností zajistí důkladné
a rovnoměrné oholení každé části obličeje a hlavy.
Zastřihovač vlasů je vybaven 3 nástavci různých velikostí (1,2,3 mm).

Baleni obsahuje

strojek

3 hroty (1,2,3 mm)

štětec na čistění

Nabíjecí kabel USB typu C
Profesionální zastřihovací strojek na vlasy a vousy
Podobné inzeráty
Pánský holicí strojek BRAUN Series 1 130s
Holicí strojek Braun Series 1 130s komfortní holicí strojek Braun pro opravdu hladké oholení 100% voděodolný pro snadné čistění tenká hlavice se širokou planžetou a ultra tenké čepele zastřižení dlouhých vousů díky výsuvné hlavici síťové napájení a automatické přizpůsobení napětí Holicí strojek Braun Series 1 130s v černém provedení s modrými prvky poskytne přesné oholení a zároveň komfort vaší pokožce. Ultra tenké čepele zajistí těsný kontakt s pokožkou a vy tak snadno docílíte hladkého oholení. Strojek má navíc přesnou tenkou hlavici s ultra širokou planžetou, se kterou upravíte i těžko dostupná místa. Jednoduše se postará také o dlouhé vousy, knír či kotlety díky výsuvnému zastřihovači dlouhých vousů. Holicí strojky Braun Series 1 se pyšní certifikací IPX7, která zaručuje možnost ponoření do hloubky až 5 metrů. Přístroj je 100% voděodolný, díky čemuž jej snadno a rychle vyčistíte pod tekoucí vodou. V balení Braun Series 1 130s kromě ochranného krytu a napájecího kabelu naleznete také praktický čisticí kartáček, který vám pomůže s perfektní údržbou vašeho strojku. Holicí strojek je napájen síťovým adaptérem. – můžete se tak holit bez přerušení a čekání na nabíjení. Braun Series 1 130s si oblíbíte také během cestování díky chytré zástrčce Smart Plug, která je vybavena automatickým přizpůsobením napětí mezi 100–240 V. Bez potíží tak využijete svůj oblíbený holicí strojek kdekoliv na světě. Strojek nebyl téměř vůbec využíván. Původní cena: 1.000 Kč Nová cena: 300 Kč Osobní předání v Praze nebo mohu zaslat přes zásilkovnu. Prosím o kontaktování e-mailem, děkuji.
DVD sada profesionální postprodukce v2 + v3 Lightgarden
Prodám originální vyukovou sadu 13ks profesionální postprodukce v2(7ks) a v3 (6ks) od Lightgarden. Za sebe mohu říct, že zejména postupy retušování, maskování, montáže mi ušetřili spoustu času. Určitě mohu doporučit pro všechny, kteří se chtějí v těchto oblastech zdokonalit. Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #1 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #2 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #3 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #4 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #5 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #6 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #7 Profesionální postprodukce v3 - DVD #1: Převod z RAW Profesionální postprodukce v3 - DVD #2: Nástroje Photoshopu Profesionální postprodukce v3 - DVD #3: Retuše Profesionální postprodukce v3 - DVD #4: Reklamní retuše Profesionální postprodukce v3 - DVD #5: Montáže a maskování Profesionální postprodukce v3 - DVD #6: Finální úpravy Po dohodě můžu osobně předat osobně v okolí těchto měst: Pardubice, Přelouč, Kolín, Kutná hora, Čáslav, Praha, Říčany nebo zaslat přes zásilkovnu.
Bezdrátový Holicí strojek 5v1
Preferuji osobní převzetí. Poštou či Zasilkovnou posílám na dobírkou jen při platbě předem na účet aspoň poštovným. 7️⃣7️⃣5️⃣1️⃣6️⃣2️⃣3️⃣4️⃣2️⃣ 1:-Rotační holicí strojek- Ergonomický design, snadné ovládání a poskytuje vám pohodlný zážitek během procesu holení. 2:-Čištění obličeje- Hluboce čistící kartáček na obličej - odstraňuje nečistoty a dodává pleti energii. 3:-Masážní kartáč na obličej- Změkčuje strniště a připravuje pokožku na holení. 4:-Zastřihovač vlasů a kotlet - Zastřihujte, tvarujte a upravujte vousy na obličeji. 5:-Zastřihovač nosu- Rychlý klip na nosu, dýchejte plynuleji. 6:-limitní hřebeny- Přizpůsobte si vousy a vlasy, 3 limitní hřebeny různých velikostí (3 mm / 5 mm / 7 mm). Balíček obsahuje: 1* Hlavní tělo 1* Šestihlavá holicí hlava 1* Hlava zastřihovače vlasů 1* hlavice masážního kartáčku na obličej 1* Hlava kartáčku na čištění obličeje 1* Hlava zastřihovače nosu 3* limitní hřebeny (3mm/5mm/7mm) 1* USB-C nabíjecí kabel 1* Čisticí kartáček
Balíček pánské značkové kosmetiky na vousy a pleť Toni & Guy
Prodám balíček značkové pánské kosmetky Toni & Guy. Na péči o pleť i vousy. Balíček v ceně 2000,-Kč za 999,-Kč.(výhra v soutěži já nevyužiji). Balíček obsahuje: 2x Toni&Guy šampon na vousy a obličej 6x (lahvicka) Toni & Guy vyživující olej navržený pro zjemňování vousů, hydratování a zklidnění pokožky pod nimi: proniká hluboko do vlákna vousů. Obohacený o přirozeně získané oleje a vitamín E.
Značkový holicí strojek"PANASONIC"ES-LV65-multiflex5D
Jedná se o velmi výkonný a spolehlivý 5-břitý holicí strojek Panasonic ES_LV65 vč.nabíječky a originál.krytu hlavice disponující funkcí samočištění SONIC. • 5 plovoucích břitů • mokré i suché holení • 14 000 ot./min. • snímač holení pro optimální výsledky • režim čištění SONIC zvukovými vibracemi • výklopný zastřihovač pro kníry a kotlety • podsvícený LCD displej • tlačítko zamykání Dopřejte si maximální komfort při holení s Panasonic ES-LV65. Pětiprvkový holicí systém pro přesné a šetrné holení Holicí senzor přizpůsobuje výkon holení podle tvrdosti vousů Použití pro suché nebo mokré holení s pěnou či gelem na holení Lze pohodlně mýt pod tekoucí vodou Až 45 minut provozu po hodině nabíjení LCD displej zobrazující stav nabití Moderní holicí strojek Panasonic ES-LV65-S803 je vybaven dobíjecí Lithium-iontovou baterií pro snadné bezšňůrové použití. Doba nabíjení je 1 hodina. Kromě použití bez omezení přívodním kabelem vám poskytne i možnost výběru způsobu použití. Vodotěsná konstrukce vám kromě holení nasucho umožní použití holicího strojku s holicí pěnou nebo komfortní holení ve sprše. Multiflexibilní hlava Pohyblivá hlava s mimořádnou flexibilitou přesně kopíruje kontury vašeho obličeje a poradí si i s jejími problematickými částmi jako je krk a čelist. 5 nezávislých plovoucích hlav, nano broušené ostří vnitřních planžet v 30°úhlu a lineární motor s výkonem 14 000 cyklů za minutu poskytují dokonalý výsledek holení. Planžety ve tvaru oblouku jsou dokonale jemné k vaší pokožce. Pro holení problematických částí obličeje je holicí strojek Panasonic ES-LV65-S803 vybaven třemi různými vzory planžet. Disponuje planžetou pro nadzvedávání ležících vousů, planžetou pro holení dlouhých vousů a planžetou Finishing Foil pro zachytávání a holení nepoddajných tvrdých vousů. Pomocí tří druhů planžet bude vaše tvář po oholení dokonale hladká. Pro optimální výsledky holení je holicí strojek Panasonic ES-LV65-S803 vybaven senzorem pro snímání hustoty vousů. Výkon reguluje podle zjištěných hodnot. Na místech s řidším porostem se výkon snižuje, u hustých vousů je výkon vyšší, takže je vaše tvář rovnoměrně oholená bez podráždění pokožky. Holicí senzor je obzvláště vhodný pro muže s citlivou pokožkou. Dokonalé vyčištění planžet dosáhnete pomocí vibračního čištění SONIC.Vibrace s intenzitou 17 000 kmitů za minutu odstraní všechny nečistoty a úlomky vousů zachycené na planžetu. Strojek i jeho baterie jsou v perfektním stavu a je plně funkční. Jen planžeta strojku má v jednom místě na pokraji malou trhlinku. Pořizovací cena - 3500,-Kč
Clip in pravé vlasy
Clip in pravé vlasy, remy 200 g, platina, 53 cm dlouhé, jedná se o dvojitý set pro extra husté vlasy, použité jednou na svatbu (ani nevyužity všechny), koupeno na webu :