inzerce, prodej, prodám, bazar

Profesionální kamerový RIG

Kategorie: Ostatní

Prodám profesionální kamerový RIG. Součástí setu je Mattebox, Follow focus -(boční ostření), rychloupínací destička se základnou, vybočení madla pro lepší pohled, přídavné 15mm tyče pro horní příslušenství a výškově stavitelný systém montáže kamery. K bočnímu ostření je ozubený řemínek a stavitelný kroužek. Mattebox disponuje dvěma sloty filtrů 4x4, nebo 4x4.56 s možností libovolného otáčení. Má odnímatelné a polohovatelné sluneční clony, je výškově stavitelný a lze jej vyklápět do boku, pro snazší výměnu objektivů. Veškeré příslušenství vyobrazeno na fotografiích.
Profesionální kamerový RIG
Podobné inzeráty
DVD sada profesionální postprodukce v2 + v3 Lightgarden
Prodám originální vyukovou sadu 13ks profesionální postprodukce v2(7ks) a v3 (6ks) od Lightgarden. Za sebe mohu říct, že zejména postupy retušování, maskování, montáže mi ušetřili spoustu času. Určitě mohu doporučit pro všechny, kteří se chtějí v těchto oblastech zdokonalit. Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #1 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #2 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #3 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #4 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #5 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #6 Profesionální postprodukce v2 - Specialní techniky #7 Profesionální postprodukce v3 - DVD #1: Převod z RAW Profesionální postprodukce v3 - DVD #2: Nástroje Photoshopu Profesionální postprodukce v3 - DVD #3: Retuše Profesionální postprodukce v3 - DVD #4: Reklamní retuše Profesionální postprodukce v3 - DVD #5: Montáže a maskování Profesionální postprodukce v3 - DVD #6: Finální úpravy Po dohodě můžu osobně předat osobně v okolí těchto měst: Pardubice, Přelouč, Kolín, Kutná hora, Čáslav, Praha, Říčany nebo zaslat přes zásilkovnu.
Shoulderpod R2 The Pocket Rig
Nový, nikdy nepoužitý. Dostal jsem ho k něčemu jako dárek a už se mi tu pár let válí na polici. Shoulderpod R2 The Pocket Rig pro chytré telefony je multifunkční malý RIG pro chytrý telefon dalším příslušenstvím jako je světlo, mikrofon nebo powerbanka (prodávají se zvlášť). Vyrobený z kvalitních materiálů, je nastavitelný pro většinu chytrých telefonů a je možné ho nakombinovat s dalšími shoulderpod produkty. Součástí balení je G1 Grip, H2 Handle, P2 Short Plate, 2 x K1 šroub, Z1 sáňky na světlo/blesk a popruh kolem ruky.
Kamerový rig Filmcity pro GH3, GH4, GH5, Sony A7s, A7s2
Predam 2krat pouzity kamerovy rig Filmcity pro GH3, GH4, GH5 a Sony A7s Novy stoji 13 990 CZK Dovod predaja: Nepouzivam, kedze videa uz nenatacam. O produkte: Tato sada byla vytvořená profesionály pro usnadnění každodenního natáčení. Kombinace pohodlného rigu, kvalitního matte boxu, na míru vyrobené klece a bočního ostření Vám mnohonásobně ulehčí práci při filmování. Vhodný pro kamery Panasonic Lumix GH3/GH4/GH5 a Sony A7/A7r/A7s.
Mining Rig bez GPU - 8 x slot pro GPU, closed case.
Prodam vybaveny closed case rig pro GPU - vse krom GPU. CPU intel, Deska BTC-D37 - az 8 X gpu, 128gb SSD disk, RAM 8gb 1600mhz, zdroj 1x EVGA 850w Platinum (mozno i s druhym identickym zdrojem, v puvodni krabici, nerozbaleny - viz muj druhy inzerat). Rig bezel 4 mesice v cistem prostredi (byt).
Kamerový jeřáb WIELDY Mini Telescopic Rock Jib Arm
Prodám kamerový jeřá Kamerový jeřáb WIELDY Mini Telescopic Rock Jib Arm. Nastavitelná délka od 1,2 ~ 3,2 metru Velká nosnost, až 3,5 kg Skládací provedení s taškou Používá se společně se stativem Vhodné pro všechny druhy DSLR a lehkých videokamer Specifikace: Materiál: vysoce pevná hliníková slitina Povrchová úprava: kvalitní práškový nástřik Délka předního ramene: 0,95 m (prodloužitelné) Délka středního ramene: 1 m Délka zadního ramene: 1,2 m (prodloužitelné) Celková délka: 1,2 ~ 3,2 m Nosnost: 3,5 kg Hmotnost: 6 kg Za příplatek mohu dodat i protizávaží.
Kamerovy system HOME GUARD
Prodam kamerovy system iGET HOMEGUARD HGNVK68004 + 6x kamera FHD 1080p, 6 kanálů.Kamerový systém - rozlišení až 1920 × 1080 px, formát 2,5" a 3,5", aplikace pro Android, Windows a iOS v češtině a angličtině, připojení přes WiFi, napájení: bateriemi.Prodam vcetne pevneho disku 2TB,2x baterije k tomu.U jedne kamery je lehce poskozena antena,vubec nema vliv na funkcnost.Puvodni cena za vse 24900kc.