inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodejní stojan drážkové panely

Kategorie: Ostatní nábytek

Samostatně stojící čtyřstranný slatwall drážkový panel 180x55x55 cm. Pouze vlastní odvoz.
Prodejní stojan drážkové panely
Podobné inzeráty
Slat drážkové panely
Drážkové Slat panely v šedé, bílé,černé barvě. Dále dekor Javor a buk. Rozměry 120x240 cm rozteč drážek 10 cm. Uvedená cena je za 1 panel včetně hliníkových insertů,1 ks šedá.2ks černá. Dále 1 bílý panel rozteč drážek 20 cm. Dalších několik panelů 120x240 cm dekor buk a dekor Javor. Odvoz Brno.
Drážkové panely Slat Wall
rodám celkem 10 ks Slat Wall panelů, vhodných do prodejny či skladu. Panely byly zakoupeny jako nové ze Spony. 5 ks má standardní rozměr 120 x 120 cm, 4 ks byly zkráceny na 120 x 110 cm, 1 ks je atypický a má na výšku 220 cm a na šířku 70 cm. Všechny jsou v rozích provrtané pro upevnění na zeď, některé mají výřezy na zásuvku, jenž byla na zdi. Všechny jsou včetně hliníkových insertů (drážek). V ceně je i příslušenství, cca 200 ks háčků různých délek, několik polic, pár držáků na brýle, čepice apod. Panely nesou známky použití, proto prodávám de facto za cenu insertů a příslušenství. Ještě ale můžou v pohodě sloužit. Osobní odběr Mcely (okr. Nymburk) po dohodě přímo v Nymburce, případně za příspěvek na benzín přivezu do Boleslavi, Prahy a podobný rádius.
Prodejní pult / prodejní stůl
Prodejní pult / prodejní stůl / pult do provozovny.. Top stav! Velmi kvalitní, těžký. Dřevo. Barva: bílá Rozměry: doplním POLICE SE POUZE VYSUNULA Z DRÁŽKY. Lze jednoduše nasunout zpět. Pult je 100% ok. Je možné zařídit i dovoz k vám. Po Brně cena symbolická.
Prodejní stojan, vybavení prodejny
Prodám šikmý prodejní stojan na kolečkách. Barva černá, materiál slabostěnný ocelový profil, zarážky proti posunu zavěšného zboží, pevný, stabilní, výrobce Kovo PROGRES Praha. Rozměry: výška 176 cm, hloubka 115 cm, šířka 61 cm. Celkem 3 kusy, cena 3.000,- Kč
KOVOVÝ STOJAN NA PŘILBY
Prodám Kovový stojan na prilby/helmy. Stojan má pevnú konstrukci (podstavec, tyč ,poschodí). Není moc široký a tak nezabere moc místa ani po uložení přileb. Po uspořádání přileb to vypadá fakt vkusně a přehledně,stojan není ani moc vysoký. Mám 2kusy Více informací na t.č. 0910 606 650 Odběr Holíč Stojany,regály,doplňky,vybavení prodejny
Stojan na stromeček
Prodám stojan na vánoční stromek. Vnitřní průměr trubky je 10,8 cm tloušťka stěny je 4 mm. Čtyři aretační šrouby na přichycení stromku. Na spodku miska na vodu o síle 3 mm, žadná plechařina jako jí znáte z obchodu. Stojan tvoří 4 hlavní nohy z materiálů 12x6 mm a 4 přídavné nohy o síle 12x6 mm. Stojan je stabilní a je vhodný pro stromky až do výšky 2,5 metru. Rozměry: výška 21 cm, šířka 65 cm, váha asi 5 kg. Je to poctivá kovářská práce, která vydrží dlouhé roky. Zasílám přepravní službou DPD. Cena při platbě předem 148 Kč, dobírka 198 Kč.