inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej zemědělské usedlosti 481 m², pozemek 1 798 m²

Kategorie: Domy

Možnost bydlení, trávení volného času a nebo i podnikání ? Tak právě pro Vás je určena tato nemovitost. Nabízíme k prodeji bývalou zemědělskou usedlost v obci Dolní Libina, která je vzdálená pouhé 5 km od města Šumperk a 7 km od města Uničov. Usedlost je z přední části tvořena obytnou budovou na kterou navazuje rozlehlá stodola, jenž sloužila jako hospodářské stavení. Výhodou této usedlosti jsou velké užitkové prostory, které mohou sloužit například k podnikání. Obytná část procházela rekonstrukcí (zejména nová koupelna), je napojena na vodovodní řád, kanalizaci a elektřinu. Topení zajišťuje kotel na tuhá paliva s litinovými rozvody do radiátorů. Dále k domu náleží rozlehlá zahrada, ze které je krásný výhled. Tato usedlost je orientována na jihovýchod a je celý den zalitá sluncem. Tato bývalá zemědělská usedlost vyžaduje sice rekonstrukci, ale výsledek bude stát za to. Možnosti využití tohoto stavení jsou neomezené, záleží jenom na Vaší fantazii. V obci Libina najdeme veškerou občanskou vybavenost, školu, školku, lékaře, obchodní centrum. V případě, že Vás tato nemovitost jenom trochu zaujala, volejte a přijeďte se podívat, budu se na Vás těšit. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který za Vás vyřídíme.
Prodej zemědělské usedlosti 481 m², pozemek 1 798 m²
Podobné inzeráty
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA PRONÁJEM ZEMĚDĚLSKÉ USEDLOSTI STRAKONICE.
MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA PRONÁJEM ZEMĚDĚLSKÉ USEDLOSTI STRAKONICE. .pronájmu zemědělskou usedlost s několika budovami a přilehlými pozemky, které mohou, ale nemusí být součástí pronájmu. Jedná se o pozemky o rozloze více než dva hektary určené převážně k chovu zvířat. Obec Úlehle se nachází v okrese Strakonice, v poklidné krajině, která je obklopena nádhernou přírodou a lesy. Tato nemovitost Vás rozhodně překvapí rozsahem možného využití. Obytná část je řešena jako RD o dispozici 4+1 a velikosti 116 m2. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, která mohou vytápět celý dům. Svým stylem Vás zaujme kuchyně, do které jsou zakomponovány prvky kamene. Netradičně řešená je i koupelnu s toaletou. V patře se nachází další 3 pokoje a sociální zařízení. V přilehlé části domu je v přízemí vybudován domácí minipivovar, je zde místnost na zpracování produktů z hospodářství, chladící box a sklad na ovoce a zeleninu. Ve stodole jsou prostory pro zvířata a dva boxy pro koně. Ve dvoře usedlosti je samostatný domek s keramickou dílnou s funkční průmyslovou pecí na keramiku. Dále pak klubovna s výčepem a sociálním zařízením. Nalezneme zde i dostatečně prostornou garáž s dílnou. Podmínkou pronájmu nemovitosti je její následný odkup do třech let, možný také formou měsíčních splátek nad rámec nájmu, které se poté odečtou od kupní ceny a složení rezervační zálohy ve výši 500 000 Kč. Obec Úlehle je malebná vesnička, kde naleznete opravdový klid a můžete se tak naplno věnovat farmaření, či agroturistice. Částečnou občanskou vybavenost - základní školu, mateřskou školku, lékařské zařízení, poštu a obchody naleznete v 6 km vzdálené Volyni. Veškerá občanská vybavenost se nachází v okresním městě Strakonice, které je vzdálené 15 km. Prohlídky možné v týdnu od 27. - 31.3. PŘÍPADĚ ZÁJMU O INFORMACE A PROHLÍDKU .PIŠTE A ZANECHTE TEL.KONTAKT.POPROSÍM REALITNÍ MAKLÉŘE ,ABY NEREAGOVALI .DĚKUJI.
Prodej dvougeneračního domu, zemědělské usedlosti a pozemků.
Zprostředkujeme vám prodej investičně velmi zajímavé zemědělské usedlosti a stavebních pozemků v rozvíjející se rekreační oblasti, blízko vodní nádrže Jesenice u Chebu. Nemovitost prošla postupnou rozsáhlou rekonstrukcí. V obytné části se nachází dvě bytové jednotky o výměře 2x 120 m2, jeden z bytů prošel kompletní rekonstrukcí, druhý je v zachovalém stavu. Obytná budova skýtá dále velmi prostornou půdu a mnoho dalších prostor. Dále je v budově společenská místnost s barem. Vytápění obytné části je řešeno novým tepelným čerpadlem (země-voda). V dalších přilehlých hospodářských budovách se nachází bývalá koňská maštal, dvě garáže a mnoho, nyní nevyužitého prostoru. Mezi budovami je velký udržovaný dvůr. Za budovami je velká zahrada a přilehlé stavební pozemky se samostatnou příjezdovou cestou. Na zahradě je dřevěný srub s venkovním posezením, krbem a letní chatkou. Dále je na rozlehlém pozemku prostorný samostatný sklep. Zastavěná plocha a nádvoří 1319 m2. Pozemek 6023 m2. Vzhledem k atraktivní poloze této zajímavé nemovitosti, která má potenciál plnit vaše představy a sny, vřele doporučujeme podrobnou prohlídku. Cena v RK.
Prodej zemědělské usedlosti, 909 m², Útěchov
Ve vesnici Útěchov u Moravské Třebové pro vás máme k prodeji zemědělskou usedlost. Zastavěná plocha domu je 909m2, obytné prostory činí 6+1. Dům proběhl částečnou rekonstrukcí - nová elektřina, nové vnitřní omítky, částečná oprava střechy. Dále se v usedlosti nachází půdní prostory s klenutými prvky, garáž s kanálem na opravu aut. Chlív, kde je možno udělat minimálně tři boxy pro koně. Velká stodola s břidlicovou střechou a největší výhodou je uzavřený dvůr. K usedlosti náleží pozemky o rozloze 10 146m2, kde je možné mít koně nebo jiná zvířata. V těsné blízkosti je jezdecký klub Útěchov. Usedlost je možné využít jak k bydlení a hospodaření tak k přestavění na penzion. Do Moravské Třebové je to necelých 5km jízdy autem, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Pro více informací kontaktujte makléřku.
Prodej zemědělské usedlosti Úbislavice - Stav
Exkluzivně si vám dovolujeme nabídnout zemědělskou usedlost v malebné vesničce Úbislavice - Stav, okr. Jičín. Nemovitost je vhodná ke kompletní rekonstrukci a díky tomu si vytvořit ideální domov, dle svých představ. Nemovitost je vhodná k celoročnímu bydlení či jako rekreační objekt k úniku ze stereotypu velkoměsta a nalezení oddechu v krásné přírodě. Na pozemku je několik dřevěných budov, které dříve sloužily k uskladnění věcí a chovu hospodářských zvířat. Dům je zděný, střecha odpovídá stáří, při plánování rekonstrukce, lze využít půdních prostor. Užitná plocha a nádvoří tvoří 1 237 m2, objekt se nachází v uzavřeném dvoře, který nabízí velké soukromí a klid. Na pozemku je vlastní studna a jímka, dům je kompletně vyklizen. Na objekt zemědělské usedlosti navazuje stodola. Konstrukce stodoly je tvořena kombinací vyzděných pilířů a dřevěných výplní. Kolem domu je zahrada, kde se nachází travní porost a vzrostlé stromy. Jedná se o rovinatý oplocený pozemek. Parkování je možno ve dvoře nebo na veřejném prostranství před domem. Úbislavice leží 5 km JZ od města Nová Paka při silnici č.I/16 (Praha – východní Krkonoše), které nabízí komplexní občanskou vybavenost, stejně jako skvělou dostupnost do blízkého Špindlerova Mlýna, který nabízí nespočet zimních radovánek. Od října 2005 se obec stala součástí evropského geoparku Český ráj pod záštitou UNESCO. V případě dalších dotazů, nás neváhejte kontaktovat. ev.č.: 0001 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: smíšená stav objektu: před rekonstrukcí umístění objektu: centrum obce typ domu: přízemní velikost: atypický zastavěná plocha (m2): 190 užitná plocha (m2): 180 plocha parcely (m2): 1237 počet podlaží objektu: 1
Prodej zemědělské usedlosti, 2 653 m2 – Rašín, okr. Jičín
Nabízíme prodej zemědělské usedlosti s pozemkem o celkové výměře 2 653 m2, která se nachází v klidné obci Rašín v okrese Jičín. Obec Rašín je vzdálena 5 km od města Hořice a 20 km od Hradce Králové, Nového Bydžova i Dvora Králové. Zemědělská usedlost disponuje obytnou částí 4+1 se čtyřmi komorami, dílnou, půdou, rozsáhlou stodolou, garáží a sklepem. Objekt je napojen na vlastní studnu, odpady jsou svedeny do jímky a plyn je zaveden do kuchyně a obývacího pokoje k lokálnímu vytápění (vafky), ostatní místnosti jsou vytápěny lokálně kamny na tuhá paliva. Možnost napojení na obecní vodovod i kanalizaci. Dispozice obytné části: přízemí – zádveří, samostatné WC, schodiště do 1. patra, chodba, 3 pokoje, kuchyň, 2 komory, technická místnost a koupelna 1.patro – chodba, pokoj, komora, vstup na prostornou půdu, která nabízí možnost vybudování půdní vestavby Usedlost je v původním, udržovaném stavu vhodná k rekonstrukci dle potřeb nového majitele. V zadní části pozemku se nachází rozlehlá zahrada s ovocným sadem, ideální pro drobné farmaření nebo chov zvířat. Díky své rozloze a členitosti je usedlost ideální pro rodinné i vícegenerační bydlení nebo jako rekreační objekt, případně kombinace bydlení a podnikání. V rámci našich služeb Vám zajistíme kompletní právní servis a financování na pořízení případně i rekonstrukci této nemovitosti.
Prodej podílu na zemědělské usedlosti a pozemcích v obci Boz
Prodej podílu ve výši 2/7 na zemědělské usedlosti (s číslem popisným) a přilehlých pozemcích z CP 2.588 m2 a dále podílu ve výši 1/14 na zahradě z CP 920 m2 v klidné části obce Bozkov nedaleko náměstí. Budova je určena k rekonstrukci. Přilehlé pozemky umožňují přístup k nemovitosti z horní i spodní části a všechny navazují na obecní komunikace. Vhodné i jako investice. ev.č.: 0803 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: smíšená stav objektu: Před rekonstrukcí typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 854 užitná plocha (m2): 400 plocha parcely (m2): 2588 počet podlaží objektu: 2