inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, Zemědělská usedlost, 163 m2 obytná plocha - Postupic

Kategorie: Ostatní

Ev.č. 10622125
Nabízím vám ke koupi zemědělskou usedlost, který se nachází v jižní části obce Postupice, okr. Benešov. Jedná se o bývalou hospodářskou usedlost, která byla v minulosti využívána jako pivovar. V současné době je jihozápadní část nemovitosti užívána pro bydlení a zbývající objekty jako stodoly, chlévy a sklady. Nemovitost byla dána do užívání současnému vlastníkovi v r. 1981, vystavěna v r, 1850.
Dispozice: 1.PP sklep, 1.NP vstup do domu, zádveří, dílna, kotelna, 2x skladovací prostor (tyto prostory jsou neobyvatelné), 2.NP je bytová jednotka 4+1 se sociálním zařízením, vstupní chodba. Půda k sušení prádla a skladování sena.
Obvodová konstrukce obytné části je zděná z cihlového a smíšeného zdiva (kámen, cihla), základy jsou kamenné a betonové. Stropy jsou standardní rovné (dřevěné trámové, nebo cihlové). Střecha je sedlová s klasickým dřevěným krovem a taškovou krytinou. Venkovní i vnitřní omítky jsou vápenné štukové. Okna jsou dřevěná dvojitá (špaletová), dveře dřevěné hladké náplňové.
V domě je proveden přívod z obecního řádu, dále je k dispozici studna na pozemku – voda užitková, kanalizace obecní, el. přípojka, plynová přípojka. Vytápění kombinovaným kotlem.
Zastavěná plocha obytné části je 182 m2.
Hospodářská část navazuje na obytnou část, má 1.NP a nevyužitý půdní prostor. Obvodová konstrukce je zděná, z cihelného a smíšeného zdiva, základy jsou betonové. Střecha je sedlová s klasickým dřevěným krovem a taškovou krytinou. Venkovní omítka je vápenná štuková, vnitřní omítka je hrubá vápenná. Zastavěná plocha hospodářské části je 195 m2.
Stodola navazuje na hospodářskou část, jedná se o přízemní stavbu s nevyužitým půdním prostorem. Konstrukce a vybavení je totožné jako u hospodářské budovy. Zastavěná plocha stodoly je 150 m2.
St. 48/1 zastavěná plocha a nádvoří 697 m2, 66/1 ostatní plocha - manipulační plocha 66 m2, 1940 jiná plocha - společný dvůr 627 m2, podíl o velikosti 2/18.
V obci Žije přibližně 1 400 obyvatel. Ve vzdálenosti 9 km severozápadně leží město Benešov a 9 km východně město Vlašim. V obci: Obecní úřad, Česká pošta, Jednota, MŠ, ZŠ.
• Pozemní komunikace – Do obce vedou silnice III. třídy.
• Železnice – Obec protíná železniční trať 222 Benešov u Prahy - Vlašim
• Autobusová doprava – E11 Postupice – Jemniště

Nemovitost je ihned k dispozici, nabízí velmi příjemné a klidné bydlení či rekreaci. Pro více informací a prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat.
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, Zemědělská usedlost, 163 m2 obytná plocha - Postupic
Podobné inzeráty
Zemědělská usedlost
Dovolujeme si nabídnout k prodeji zemědělskou usedlost v obci Černiv s popisným číslem 1. Vesnice Černiv se nachází v okrese Litoměřice, jen cca 45 minut od centra Prahy. Jedná se o pěkné a zároveň klidné místo pro bydlení ve velmi krásné lokalitě Českého středohoří. Zemědělská usedlost patří do několika původních zemědělských usedlostí seskupených kolem centrálního návesního prostoru. Nemovitost o celkové rozloze 1613 m2 se skládá z rodinného domu s výměrou 211 m2, dvou velkých a prostorných stodol o celkové výměře 359 m2, dále bývalou hospodářskou budovu o výměře 286 m2 a dvůr, jenž činí 757 m2. V přízemí rodinného domu je k dispozici 5 místností, z nich jedna je vstupní, dále v prvním patře nalezneme jednu velkou vstupní místnost a další tři místnosti. V druhém patře rodinného domu se nachází prostorná půda, která nabízí další možnosti k vytvoření krásných podkrovních místností. Rodinný dům se nachází ve velmi klidné části obce s výhledem na náves, jenž prošla nedávnou revitalizací. Zemědělskou usedlost vyžaduje celkovou rekonstrukci a je velkou výzvou pro ty, jenž hledají příležitost k vybudování prostorného a útulného bydlení ve velmi krásné a klidné lokalitě s historickým nádechem. Usedlost nabízí možné využití i pro podnikatelské plány, opravdu velké prostory najdou mnohá uplatnění. Cena dohodou.
K prodeji, udržovaná zemědělská usedlost, Haškovcova Lhota u
Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada., Vám zprostředkuje prodej pěkné, udržované zemědělské usedlosti s vybavením, která lze využít k trvalému bydlení nebo rekreaci v obci Haškovcova Lhota, v krásné přírodní lokalitě 5km od lázeňského města Bechyně. Zemědělskou usedlost tvoří celek s uzavřeným dvorem. Soubor domů je tvořen z obytné části o dispozici 4+1. Dále dílny, garáže, přístřešky s posezením a udírnou s grilem. Stodolami, sklepem, skleníkem, kurníkem, vnitřním bazénem s ohřevem vody pomocí solárních panelů a to vše je v udržovaném stavu včetně oplocené a udržované zahrady se vzrostlými ovocnými stromy. Rozloha prodávaného pozemku s příjezdovou cestou je 3.929 m², zastavěná plocha souboru nemovitostí o výměře více jak 743 m². Obytný dům je vytápěný kotlem na tuhá paliva, je připojen na veřejný vodovod, obecní kanalizaci a elektřinu. Ohřev vody za pomoci elektrického bojleru. Koupelna je po rekonstrukci cca 4 roky. Kuchyně je v pěkném stavu. V obvodu obytné části je vybudována plně funkční drenáž. Usedlost je celkově ve velmi dobrém stavu, střechy, komíny apod. Vše k náhledu ve fotogalerii nemovitosti. Usedlost přináší naprosté soukromí! Doporučuji osobní prohlídku. Zajistíme Vám financování a veškerý právní servis. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada. Ev. číslo: 642114. Energetický štítek: G
Prodej zemědělská usedlost 4+2 s pozemkem 8 508 m2, Dolní Do
Ev.č. 1431 Dostatek prostoru pro bydlení větší rodiny. Obrovský pozemek. Klidné místo. Možnost využití k drobnému podnikání. Výbornou dostupnost do měst Ústí nad Orlicí, Letohrad a Lanškroun. To vše Vám nabídne tato usedlost v Horní Dobrouči, kterou vám nabízíme k prodeji. Zemědělská usedlost je rozdělena na dvě samostatné bytové jednotky s dispozicemi 3+1 a 1+1 s celkovou podlahovou plochou 233 m2 a hospodářskou část. Větší bytová jednotka prošla rekonstrukcemi v letech 2007 a 2010. Naleznete zde vstupní halu, prostornou chodbu, kuchyni s jídelnou, koupelnu s rohovou vanou a sprchovým koutem, WC, obývací pokoj a dvě ložnice. Chodbou se dále dostanete do technické místnosti. Přes uzavřený dvůr je přístupná druhá bytová jednotka, která obsahuje velký obývací pokoj, kuchyni, velkou koupelnu a chodbu. Dům dále disponuje velkými nebytovými prostory, které dříve sloužili jako hospodářské zázemí. Využít ho tak můžete k původnímu účelu nebo zde například zřídit prostory pro drobné podnikání. Objekt je napojen na elektřinu a veřejný vodovod. Odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva a lokálními kamny. Na pozemcích s výměrou 7 576 m2 naleznete samostatnou garáž, skleník, zahradní jezírko, místo pro posezení v letních měsících a dostatek prostoru pro chov nebo k zemědělské činnosti. Nemovitost může být také zajímavou investiční příležitostí i pro podnikatelské záměry příbuzného charakteru spojené například s částečnou přestavbou na ubytovací kapacity pro agroturistiku. Horní Dobrouč je částí obce Dolní Dobrouč a žije zde celkem 2 600 obyvatel. Je zde škola a školka. Dále potom praktický a zubní lékař. Obecní úřad, pošta, obchod se smíšeným zbožím a restaurace. Kompletní občanskou vybavenost máte jednoduše dostupnou autem nebo autobusem v okolních městech Letohrad, Lanškroun a Ústí nad Orlicí. V obci je také golfové hřiště, sportovní hala, tenisové kurty a fotbalové hřiště. K vyjížďkám na kole můžete využít cyklostezku. 

 Jestli vás tato atraktivní nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku nebo případně chcete doplnit nějaké údaje, tak se samozřejmě ozvěte. Pokud byste případnou koupi řešili hypotečním úvěrem, tak v rámci našich kompletních služeb Vám naše hypocentrum ZDARMA nabídne a zajistí aktuálně nejvýhodnější způsob financování. En. náročnost b.: E - Nehospodárná (203 kWh/m2 za rok) Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Zemědělská usedlost v obci Leskovice na Pelhřimovsku
Na základě výhradního zastoupení majitelů nabízíme k prodeji rozsáhlou zemědělskou usedlost na samém okraji klidné vesničky Leskovice. Nemovitost sestává ze dvou bytových jednotek – 1.NP: 5+1+ soc.zařízení, 2.NP: 3+1+soc. zařízení. Větší byt je trvale užíván, menší po rekonstrukci elektřiny je neužívaný. Topení je lokální na tuhá paliva. Na obytnou část dále navazují chlévy a průjezdná stodola s mlatem, proti obytné části je sklad nářadí a zahradní techniky. V nemovitosti se nachází 2 sklepy (pod obytnou částí a pod stodolou). Krovy i krytina jsou v pořádku. Usedlost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Celková výměra pozemku je 6400 m2. Obec Leskovice se nachází na hlavním tahu Pelhřimov – Tábor, avšak nemovitost je na samém okraji obce, mimo rušnou část. Pro více informací volejte makléře. Doporučujeme!
Zemědělská usedlost, Podbořany, okr. Louny, ev.č. 178E5927P
Ev.č. 178E5927P Dne 31.05.2023 v 10:00 hod. se koná dražba pod 178 EX 5927/05-108, kterou pořádá Exekutorský úřad Plzeň-jih, soudní exekutor JUDr. Jiří Janečka Ph.D. v sídle V Bezovce 1896/6, 301 00 Plzeň, těchto nemovitost: Zemědělská usedlost a zahrada, obec Podbořany, okres Louny. Výše jistoty (částky nutné složit před dražbou – bude v případě nevydražení vrácena) je stanovena ve výši 150.000,- Kč, znalecký posudek je ve výši 460.000,- Kč. Pro další informace kontaktujte Exekutorský úřad Plzeň-jih, tel. 377 422 737, e-mail: podatelna@ Více informací naleznete v přiloženém Znaleckém posudku. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Kravín, zemědělská usedlost
Kravín, zemědělská usedlost i ve špatném stavu. Nabídněte. Okr. Pardubice