inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej specifického typu nemovitosti 11 m2 Karla Kryla, Brno

Kategorie: Ostatní

Vlastníte auto a nechcete každý večer řešit, jestli se vám podaří zaparkovat v dostupné vzdálenosti od bytu? A bydlíte nebo byste rádi v dohledné době bydleli v brněnské městské části Sadová?

Potom pro vás máme skvělou zprávu. Právě nabízíme k prodeji venkovní parkovací stání o celkové ploše 11 m2. Parkovací stání č. 7 je dostupné z ulice Kumpoštova a rozměry stání jsou 2,5 m x 4,4 m.

No a pokud právě hledáte nejen parkování, ale také nové bydlení v lokalitě Sadová, neváhejte se ozvat, i s tím vám dokážeme pomoci.

Cena k jednání.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a perfektní znalosti trhu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 390 000 Kč
Prodej specifického typu nemovitosti 11 m2 Karla Kryla, Brno
Podobné inzeráty
Karel Gott – Legenda
Prodám knihu od Karla Gotta & Zuzany Drotárové Karel Gott – Legenda.Kniha pouze vybalena z folie,kompletní obsah,stav perfektní.Je možnost i s folií.Cena v antikvariátu a na Aukru je od 1179 do 2500.Výpravná publikace formátu „muzeum v knize“ s unikátním bonusovým DVD Karel Gott Legenda. Fotografie, programy, rozhovory, vstupenky, obrazy, pohlednice – kompletní život jedinečného umělce a člověka v obrazech a datech! V roce 2009 oslavují příznivci Karla Gotta hned dvě jeho výročí, sedmdesáté narozeniny a půlstoletí profesní kariéry. Spoluautorka knihy – dlouholetá spolupracovnice Karla Gotta – nabízí svůj pohled na umělce, který dodnes zpívá pro ohromné a věrné publikum doma i v zahraničí. Stává se tento výjimečný fenomén českého šoubyznysu legendou? Každopádně autorka ke zrodu legendy přispívá s pílí sběratele. Shromáždila množství informací o umělcových úspěších, koncertech i filmových rolích a na závěr přikládá diskografii. Její práce nabízí důkladný výčet pro všechny, kdo si chtějí připomenout, kdy a kde se v uplynulém půlstoletí setkávali s tímto nejvýznamnějším zpěvákem české populární hudby. Karel Gott uvedená fakta a fotografie komentuje a připojuje své osobní vzpomínky a vyznání i vlastní výtvarná díla. To vše zvýrazňuje jedinečnosti této výpravné knihy. Kniha s předmluvou Jiřího Suchého má více než 150 fotografií, vyjímatelná faksimilia a DVD Karel Gott Legenda. Kniha například obsahuje: koncertní program Karla Gotta a divadla Apollo z ledna roku 1968 propagační brožuru k filmu Hvězda padá vzhůru vstupenky z koncertů v Německu, Belgii, USA, Kanadě atd. skládačku s pohlednicemi ze soukromí Karla Gotta obraz Čas něžností,1973 DVD Karel Gott Legenda Vás provede televizními vystoupeními Karla Gotta od počátku jeho kariéry až do roku až do roku 1998. V pořadech Zpátky si dám tenhle film, Karl Gott ve Slaném, Lucerna 1994, Karel Gott a Eva Urbanová v Lucerně zpívá své hity i méně známé písně, ale také vzpomíná na své začátky v kavárnách či divadlech malých forem a vypráví o důležitých písních, které provázely start jeho kariéry. Smysl pro humor prezentuje Karel Gott parodiemi vlastních písní, které zpívá za doprovodu pianisty Rudolfa Rokla (1973). Skvělou tečkou za více než devadesátiminutovým sestřihem je prohlášení Marka Ebena – jediná jistota = Karel Gott. V roce 2009 oslavují příznivci Karla Gotta hned dvě jeho výročí, sedmdesáté narozeniny a půlstoletí profesní kariéry. Spoluautorka knihy Zuzana Drotárová – dlouholetá spolupracovnice Karla Gotta – nabízí svůj pohled na umělce
CardBus Extender/Socket Saver Sycard PCCextend 70A.
Prodám CardBus Extender/Socket Saver Sycard PCCextend 70A. PCCextend 70 With top mounted connector The PCCextend 70 socket saver/extender is optimized for the full 33MHz speed of the CardBus interface. Its six-layer controlled impedance construction provides excellent signal integrity.PCCextend 70/75 lze také použít jako „nástavec typu“, který uživateli umožňuje vložit PC kartu typu III (tloušťka 10,5 mm) do slotu typu I (3,3 mm) nebo typu II (5,0 mm). Pomocí PCCextend 70/75 lze periferní zařízení typu III, jako jsou pevné disky nebo RF/rádiová zařízení, vložit do počítačů, které podporují pouze karty typu I nebo typu II. Před pokusem o použití PCCextend 70/75 v takové aplikaci by si měl uživatel ověřit, zda je spotřeba energie PC karty typu III kompatibilní s hostitelským systémem.
Prodej komerční nemovitosti v Kaznějově
Nabízím prodej rozsáhlé komerční nemovitosti ve městě Kaznějov, 14 km od města Plzně. Areál se sestává ze dvou nemovitostí s číslem popisným, kde se nachází kancelářké prostory, šatny a sociální zařízení. Dále výrobní haly, skladové prostory, garáže, sklepní prostory a ostatní plochy. Celková plocha pozemku je 6 050 m2, zastavěná plocha nemovitostí je 1 086 m2, užitná plocha všech nemovitostí (kancelářské prostory, výrobní haly a skladové prostory) je 1 214 m2. Trvalý travní porost má plochu 3 579 m2. Areál je napojen na všechny inženýrské sítě s dostatečnou kapacitou elektřiny i plynu. Celková manipulační plocha je pokryta asfaltovým povrchem, vjezd je uzpůsoben pro osobní i nákladní přepravu. K dispozici je zaktytý plavecký bazén. Nemovitost se nachází v území bydlení venkovského typu. Nemovitost nabízí širokou možnost využití. Areál se doposud využívá k výrobě a dekoraci keramických obkladů a dlažeb. Kapacita výroby je například 1.000.000 kusů listel (dekorativní keramický pásek) plus 60.000 m2 menších obkladů za rok. Zisk se pohyboval při maximální výrobě 10 - 15.000.000 korun ročně. Areál je volný po dohodě s majitelem. Pro bližší informace mne kontaktujte na mobilní telefon. Vřele doporučuji.
Prodej specifického typu nemovitosti 224 m2 Týnec
Prostorná stodola 224 m2 stojící na pozemku o celkové výměře 1074 m2 je příležitostí pro ty z vás, kteří plánují bydlet, podnikat, či chtějí obě tyto varianty propojit. Parcelu, na které jsou již zhotoveny přípojky, lze dle platného územního plánu využít ke stavbě. Stodolu, která je ve velmi dobrém stavu pak k přestavbě, rekonstrukci, či jako výrobní nebo skladovací prostory. Vysoký krov střechy přímo nabízí představu o realizaci mezonetového bytu uvnitř stavby. Pozemek se nachází na okraji malé obce Týnec, vzdálenost od Klatov je pouhých 7 km , 4 km od Janovic nad Úhlavou a do Plzně dojedete za 45 minut. Pro více informací nebo rovnou domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 3 590 000 Kč
Pronájem, nebytový prostor, 13m2, Praha 5, Stodůlky
Nabízíme kryté parkovací stání 13 m2 v novostavbě v ulici Karla Kryla, Praha 5 - Stodůlky. Garážové stání ve chráněných temperovaných prostorách, dostupné 24 hodin, 7 dnů v týdnu. Maximální výška pro vjezd do garáže je 2,10m Dopravní dostupnost MHD, v blízkosti je stanice Luka/Lužiny. Cena na dotaz RK. Při komunikaci s RK používejte evidenční číslo: 30015596.
Baudelaire,Rimbaud,Morgenstern,Kryl,Ferlinghetti,Homér ad
Epos o Gilgamešovi (250,-), B. CHAUCER: Canterburské povídky (120,-), J. W. GOETHE: Faust (vydání z roku 1965, 250,-), PUBLIUS VERGILIUS MARO: Aeneis (edice Antická knihovna, 150,-), HOMÉR: Odysseia (velké vydání, ilustrace Jan Bauch, 250,-), Odysseia (Naše vojsko 1987, 180,-), Ílias (Odeon 1980, 200,-), FRANCESCO PETRARCA: Kanzóny pro Lauru, MICHELANGELO BUONARROTI: Žiji svou smrtí (kus za 70,-) L. FERLINGHETTI: Čtu báseň, která nekončí, Startuji ze San Franciska (kus za 250,-), E. DICKINSONOVÁ: Led a oheň (kolibřík v kůži, 290,-), LORD BYRON: Poutník z Albionu (80,-), J. DONNE: Komu zvoní hrana (100,-), G. APOLINAIRE: Alkoholy života (90,-), Malé básně v próze (70,-), CH. BAUDELAIRE: Květy zla (150,-), Víno samotářovo (výbor z Květů zla, ilustrace, 100,-), P. VERLAINE: Záludná luna (80,-), W. SHAKESPEARE: Sonety (česko-anglické vydání s ilustracemi A. Beardsleyho, 130,-), Sonety - malé brožované vydání (70,-), F. SCHILLER: Óda na radost (100,-), GREGORY CORSO: Mokré moře (1. vydání, 130,-), VLADIMIR VYSOCKIJ: Zaklínač hadů (80,-), A. S. PUŠKIN: Eugen Oněgin (80,-), BORIS PASTERNAK: Světlohra (70,-), F. G. LORCA: Zelený vír (výbor z díla, 70,-), J. S. MACHAR: Pravdy znak (50,-) Edice Zlatý fond poezie - ARTHUR RIMBAUD: Doušek jedu (100,-), JAROSLAV VRCHLICKÝ: Před branami eldoráda, ROBINSON JEFFERES: Maják v bouři (kus za 80,-), LAWRENCE FERLINGHETTI: Čtu báseň která nekončí (pop-artové ilustrace Roy Lichtenstein, 170,-) PIERRE PETITFILS: Verlaine (životopis jednoho z prokletých básníků Paula Verlaina, 490 stran, ilustrační přílohy, 100,-) J. KOLÁŘ: Prométheova játra (180,-), K. KRYL: Kníška Karla Kryla (350,-), IVAN M. JIROUS: Magorova mystická růže (200,-), F. HRUBÍN: Jobova noc (70,-), KAREL HLAVÁČEK: Hrál kdosi na hoboj (autorovy ilustrace, 100,-), J. HAUKOVÁ: Mozaika z dřevin (70,-), M. HOLUB: Zcela nesoustavná zoologie (90,-), Slabikář, Ačkoli (kus za 80,-), I. WERNISCH: Ó kdežpak (80,-), J. SEIFERT: Koncert na ostrově (70,-), Všecky krásy světa (autobiografie, 120,-), J. KAINAR: Vybrané spisy sv. 3 (120,-), O. MIKULÁŠEK: Ortely a milosti, Sólo pro jeden dech (kus za 60,-) Všechny knihy ve velmi dobrých stavech. Pište prosím přes formulář NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít v Praze nebo zašlu poštou. Další moje zboží viz "Všechny inzeráty a hodnocení uživatele."