inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu s nebytovými prostory v Lužanech, okr.

Kategorie: Domy

Dovolujeme si Vám zprostředkovat zajímavou investiční příležitost, prodej rodinného domu s bytovými a nebytovými prostory o celkové ploše 1500 m2 v obci Lužany v dostupnosti cca 5 min od Přeštic. V 1. a 2. nadzemním podlaží domu jsou umístěny nebytové prostory, které lze dále pronajmout jako celek nebo samostatně každé podlaží zvlášť. V prvním nadzemním podlaží s betonovou podlahou se kromě prostor určených k podnikání nachází malá kuchyňka, šatna, kancelář a WC. Ve druhém nadzemním podlaží je k využití kancelář (zasedací místnost) a 160 m2 plochy k podnikání. V objektu je připravena výtahová šachta a obě podlaží spojuje schodiště. Dostatek světla poskytuje kvalitní led osvětlení. Topení zajišťují v objektu dva plynové kotle. Vodu z vlastní studny lze využít jako užitkovou. Ve 3. a 4. NP vznikly rozdělením velkého bytu tři bytové jednotky. Ve 3. NP se nachází 2 byty, a to 2+1, 59,75 m2 a 2+kk 71,82 m2. Ve 4. NP vznikl byt 4+1, 136,6 m2 s terasou 36,8 m2. Další samostatná bytová jednotka 3+kk, 108 m2 s vlastním vstupem v úrovni terénu se nachází ve 2. NP. Pod tímto bytem lze využít prostor jako sklad 70 m2 a garáž 27,9 m2. Nezrekonstruované prostory staré mlýnice lze využít ke zbudování dalších bytových jednotek. Jedná se o další prostor 360 m2. K domu náleží pozemek ostatní plocha 200 m2. Dům disponuje bezpečnostními kamerami a rovněž vstupní vchodové dveře jsou bezpečností. Kvalitní pokrytí internetu je k dispozici v celém objektu. V tuto chvíli jsou volné 3 telefonní linky. Nebytové prostory jsou vhodné především pro lehčí výrobu, skladové prostory, obchodní prostory. (např. tiskařské stroje, reklamní agentura, zpracování produktů zemědělské výroby ad.). Doporučuji k podnikání s vlastním bydlením nebo jako výbornou investiční příležitost. S financováním Vám rádi pomůžeme.
Vybavení:
  Voda: Místní zdroj
  Plyn: Individuální
  Komunikace: Asfaltová
  Elektřina: 230V
  Topení: Lokální plynové
  Telekomunikace: Internet, Telefon
  Doprava: Autobus, Silnice

Energetická náročnost nemovitosti:
  Energetická náročnost: G - Mimořádně nehospodárná

Parametry nemovitosti:
  RZ: 419/RZ/71
  Kategorie: Domy
  Podkategorie: Rodinný
  Vlastnictví: Osobní
  Typ: Prodej
  Stav objektu: Dobrý

Ostatní parametry:
  Stavba: Cihlová
  Velikost: 5 a více pokojů
  Typ domu: Patrový
  Počet podlaží: 4
  Patro: 1
  Zástavba: Obytná
  Umístění: Okraj obce
  Poloha domu: Samostatný
  Výtah: Ne
  Garaz: 1
Prodej rodinného domu s nebytovými prostory v Lužanech, okr.
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 1772 m2, Jeníchov okr. Mělník
Zprostředkuji exkluzivní prodej dvougeneračního rodinného domu v klidném prostředí obce Jeníchov - Střemy okr. Mělník, s pozemkem o celkové výměře 1772 m. Dům je nyní využíván jako dvougenerační bydlení, každý byt má svůj vlastní vchod. Jedna část domu je dispozičně řešena jako 6+1, v přízemí domu jsou tři pokoje, kotelna a WC, dále schodiště vedoucí do patra domu, v patře domu je kuchyň, koupelna, dva prostorné pokoje, jeden menší pokoj a vstup na půdu, kde je možnost vybudovat další pokoje, dle představ nového majitele. Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva, ohřev vody bojler, možnost vytápění patra i krbovými kamny. Druhá část domu je dispozičně 1+1, v přízemí domu se nachází předsíň, kuchyň, komora, technická místnost a prostorná koupelna s vanou a WC, v patře domu se dají využívat 3 další pokoje a WC a krásná pavlač. V domě je možnost topení elektrokotlem, ale i kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na městský vodovod, vlastní studna, odpad sveden do jímky, elektřina 220/380V. K domu náleží upravená slunná zahrada, kde je možnost příjemného posezení, k dispozici bazén, dřevěný domeček pro děti, kůlny, dílna a garáž. Nemovitost se nachází v bezprostředním sousedství CHKO Kokořínsko, která nabízí malebné procházky, pěší a cyklo výlety a je ideálním prostředím pro relaxaci nebo sportovní vyžití. Obec Jeníchov je velmi klidná vesnice k dispozici je zde místní hospůdka, širší občasnou vybavenost najdeme v obci Nebužely - škola, školka, obchod, pošta. Kompletní občanskou vybavenost nalezneme v nedalekém Mělníku cca 15 minut jízdy a nebo ve Mšeně. Prohlídku této nemovitosti vzhledem k atraktivitě lokality doporučuji. Dům je možno financovat hypotékou, kterou Vám v případě Vašeho zájmu zdarma vyřídíme. Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte makléřku. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 6 399 000 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, pozemek 122 m2, Řepín
Zprostředkujeme exkluzivní prodej rodinného domu 3+1, v klidné obci Řepín okr. Mělník, s pozemkem o celkové výměře 122 m. V přízemí domu se nachází hala s úložnými prostory a schodiště vedoucí do patra domu, dále je v přízemi domu kuchyň, obývací pokoj s krbovými kamny s výměníkem, které zajištují nenáročnou spotřebu energií, koupelna s vanou a samostatné WC, sklípek vybudovaný ve skále, který je vhodný ke skladování potravin, milovníci vína by ocenili možnost vinného sklípku. V patře domu je obytné podkroví, kde je jeden prostorný pokoj a pracovna. Dům je po částečné rekonstrukci - částečně rozvody elektřiny, vody a odpadu, v každém pokoji je usazen radiátor, na podlahách v přízemí domu izolační spirodur, OSB desky a plovoucí podlahy, na stěně vata a izover 10 cm a palubky, v patře domu je smrková podlaha, pod střechou zateplení vatou 16 cm, sádrokartony. Vytápění domu zajišťují krbová kamna s výměníkem, ohřev vody zajišťuje bojler, dům je napojen na městský vodovod a kanalizaci, elektřina 220/380V, Cetin. K domu náleží menší dvůr, kde jsou dva prostorné pískovcové sklepy. V obci je výborná občanská vybavenost - obchod, lékař, škola, školka, pošta, kadeřnictví, dětské hřiště, sportovní areál, bus atd. širší občanskou vybavenost najdeme je v 9 km vzdáleném Mšenu, kde je veškerá občanská vybavenost - obchody, pošta, lékař, restaurace, mateřská školka, základní škola, městské lázně, sportoviště a také železniční a autobusová zastávka s přímým spojením na Mělník a do Mladé Boleslavi, atd. Dům a jeho okolí je vhodný pro milovníky klidu, okolí obklopené lesy a krásnou krajinou, v blízkosti domu cyklotrasy. Dům je možno financovat hypotékou, kterou Vám v případě Vašeho zájmu zdarma vyřídíme. Pro bližší informace či prohlídku nás kontaktujte. Třída energetické náročnosti: D - méně úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 3 499 000 Kč
Prodej činžovního domu Náchod
Nabízíme k prodeji činžovní dům - bývalou pekárnu s byty k prodeji. Jsme přímý majitelé, proto neplatíte žádnou provizi a cena je konečná včetně právních služeb. Dům se nachází na ulici Českoskalická v Náchodě a poskytuje prostorné zázemí pro budoucí podnikání, ať už v oblasti potravinářství, tak pro zřízení večerky apod. Rovněž lze uvažovat i o přestavbě ze současné podoby na čistě bytový dům. V této chvíli se dům skládá ze dvou bytových jednotek. Byt č.1 - 2+1 ve 2. NP má užitnou plochu celkem 45,7 m2. Sestává se z pokoje č. 1 ( 12,8 m2), pokoje č. 2 (15,5 m2), kuchyně (12,9 m2), koupelny a WC (4,5 m2). Byt č. 2 - 1+kk ve 2. NP a 3. NP má celkovou užitnou plochu 38,7 m2 a skládá se z obývacího pokoje s kuchyní (26 m2) , pokoje (10,5 m2), koupelny a WC (2,2 m2). Oba byty jsou v současné době užívány nájemníky. V budoucnu lze uvažovat o rozsáhlé rekonstrukci v souvislosti se spodními nebytovými prostory tohoto domu. Poslední kapitolu domu pak tvoří nebytové prostory v 1. NP o rozloze 290 m2, které nabízejí velkou plochu k realizaci Vašeho podnikání. Ze zadní strany domu je zajištěn přístup pro nákladní auta k rampě v zadní části, kde se dříve nacházely výrobní prostory se sociálním zázemím pro zaměstnance. V přední části prostor se nachází bývalá prodejna pekárny se skladem a chladícím prostorem. Součástí domu je i velký sklep, jenž by se dal rovněž využít jako sklad. Důvodem prodeje tohoto domu je přemístění finančních prostředků do jiné nemovitosti. V případě zájmu se proto prosím na mě neváhejte obrátit, zajistím Vám prohlídku nemovitosti a zodpovím všechny Vaše dotazy. Rovněž mohu zaslat zaměření současného stavu nemovitosti.
Prodej činžovního domu, 1057 m2 - Praha 6 - Veleslavín
Ev.č. YS4 Rád bych Vám představil výjimečnou investiční příležitost - prodej činžovního domu v Praze 6 - Veleslavín. Dům s 16 bytovými jednotkami, v nabídce má byty o velikosti 1+kk, 1+1 a 2+kk (které jsou nejvíce poptávané k pronájmu) a 3 nebytovými prostory. Celková plocha domu je 1.057 m2. Vynikající poloha domu je jednou z jeho největších předností - objekt se nachází přímo u stanice metra "Nádraží Veleslavín" a v těsné blízkosti autobusové a tramvajové zastávky. Jízda metrem do stanice "Můstek" trvá průměrně 10 minut a autobusem se snadno dostanete na letiště Václava Havla za pouhých 15 minut. V okolí najdete také mnoho moderních kancelářských center, kaváren, restaurací a obchodů. Pokud hledáte stabilní zdroj příjmů z pronájmu a současně využití výhodné polohy v blízkosti centra města a letiště, tento dům je pro Vás ideální volbou. Průměrný roční zisk z dlouhodobého pronájmu je 3.696.000,-Kč a z krátkodobého pronájmu / Airbnb je průměrně 4.896.000,-Kč, což je velmi ekonomicky výhodné. ROI dosahuje 17,7%, což znamená vysokou rentabilitu investice. Obytná plocha - 734 m2; Nebytové prostory - 88 m2; Společné prostory - 114 m2; Plocha všech teras - 62 m2; Plocha všech sklepů - 59 m2; Plocha pozemku - 355 m2. V okolí se také nachází mateřské školky, základní školy a mnoho vysokých škol. Navíc jeden z největších pražských parků, Divoká Šárka, je vzdálen jen cca 500 metrů od domu. Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej novostavby rodinného domu 3+kk, Drnov okr. Kladno
Zprostředkuji exkluzivní prodej novostavby rodinného domu 3+kk na pozemku o výměře 1102 m2 v obci Drnov okr. Kladno. Dům je řešen velice moderně se zaměřením na praktičnost a úsporu nákladů na energie. Byl zkolaudován v roce 2022. Jedná se o přízemní rodinný dům, kde se nachází vstupní hala, technická místnost, šatna s vestavěnou skříní, prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, dvě ložnice a obývací pokoj propojený s kuchyní. Vytápění domu zajišťuje tepelného čerpadla, jež slouží i k ohřevu vody, elektřina 220/380V, dům je napojen na městkou vodu a kanalizaci, u domu je jímka na dešťovou vodu, určená ke splachování WC a zalévání zahrady. V celém domě je podlahové topení. V domě zůstane vybavení, které je součástí kupní ceny kuchyňská linka včetně spotřebičů, jídelní stůl, sedací souprava, obývací stěna, TV, postel K domu náleží prostorná zahrada s krásným výhledem do zeleně, kde je možnost příjemného posezení, dále k domu přiléhá dvou garáž. Vzhledem k atraktivitě lokality, doporučujeme prohlídku domu. Obec Drnov je velmi klidnou lokalitou ideální pro rodinné bydlení. Občanskou vybavenost najdeme v obci Žižice, kde je základní občanská vybavenost, např. mateřská školka, základní škola je v nedaleké Zvoleněvsi (cca 5 min. autem), kompletní občanská vybavenost najdeme ve Slaném, Kladně, Kralupech nad Vlt. V okolí Drnova je krásná příroda a několik rybníků. Pro milovníky golfu cca 5 min. od domu je golfové hřiště v obci Beřovice. Výborné spojení na Prahu, autem do Prahy cca 20 min., Ústí nad Labem cca 30 min., dálnice D8 v blízkosti domu, letiště Václava Havla cca 20 min. Dům je možno financovat hypotékou, kterou Vám v případě Vašeho zájmu zdarma vyřídíme. Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte makléřku. Třída energetické náročnosti: B - velmi úsporná (dle ) Cena: 9 690 000 Kč
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).