inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu s komerčním prostorem, Potštát

Kategorie: Domy

Sojka přináší prodej domu s komerčním prostorem v přízemí a byty 3+1 a 1+1 na Potštátě. Došlo ke snížení ceny z 2 540 000Kč na 2 139 000Kč.

Dopravní dostupnost do města Hranice vzdáleného 12 km je zajištěna veřejnou autobusovou dopravou do 30 minut. Do Olomouce se dostanete po krásné nové silnici do 30 minut.

Jedná se o cihlový dům 6+1 a 1+1 s balkónem a sklepem za cenu bytu 2+1 v Hranicích. V přízemí je prostor určený pro podnikání včetně sociálního zázemí. V patře se nachází byt 3+1 s plastovými okny, dřevěnou podlahou čekající na zařízení dle Vašich preferencí a vkusu. Koupelna prošla rekonstrukcí. Elektřina je v mědi v kuchyni a přilehlém pokoji. Dále dům nabízí obyvatelnou půdu, kde je k dispozici vestavěná skříň. Velkou výhodou domu je vytápění v kotli na tuhá paliva včetně uhlí připraveného na zimní sezónu i s topičem. Další výhodou je parkování v garáži, před domem i za domem či možnost získání pozemku nacházejícího se vedle domu.

Více informací naleznete na nebo po telefonu.
Prodej rodinného domu s komerčním prostorem, Potštát
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 2 byt. jednotky, ul. Školní, Potštát
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v obci Potštát na ulici Školní. Dům se nachází v ulici vedle náměstí. Je patrový, s částečným podsklepením, půdou, venkovními terasami a dvoujgaráží. V přízemí se nachází spojovací chodba, pokoj s mezonetovým spaním a malou kuchyňkou (dříve tyto prostory byly využívány jako prodejna), ložnice, WC, sprchový kout, schodiště do patra, vstup do sklepa, technický prostor, vstup na terasu za domem. Terasa je celoplošně vydlážděná, jsou zde ostrůvky s okrasnými rostlinami, celooplocená. V patře je spojovací chodba, 4 obytné místnosti, kuchyň se stropním prostorem z luxfer - světlíkem, koupelna s WC, schodiště na půdu, vstup na horní terasu. Horní terasa je se zábradlím, s krásným výhledem do okolí. Půda je prostorná, suchá, z menší technické místnosti je vstup na střechu. Ve sklepě jsou 3 navzájem propojené místnosti - prostor na uhlí, s regály, na úschovu dřeva s kotlem na tuhá paliva. Za domem a terasami se nachází dvojgaráž a 2 malé technické místnosti (dílna, sklad). V domě je elektřina v mědi, voda z vod. řádu - v plastu, odpady v plastu, vytápění kotlem na tuhá paliva. Podlahy betonové + dlažba, v obytných místnostech parkety. Dům je ve velmi dobrém stavu, s pravidelnou údržbou. Ve městě Potštát je škola, školka, knihovna, úřad, pošta, obchody, restaurace, hřiště, kostel, ordinace, atd. Dopravní dostupnost dobrá, občanská vybavenost dobrá. Lze využít jako dvougenerační nemovitost nebo v přízemí využít prostor pro podnikání. Prodává se s veškerým vybavením. Velmi doporuč.
Prodej rodinného domu 4+kk 87 m2 s komerčním prostorem 76 m2
Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+kk 87 m2 s komerčním prostorem 76 m2, Vrchní ul, Opava. Vstup do domu je řešen dvěma samostatnými vstupy, jeden je do bytu ve II.NP a jeden do komerčních prostor v I.NP. V přízemí rodinného domu (1.NP 63 m2) je komerční prostor, v současnosti využíván jako kadeřnický salón, zde se nachází chodba, šatna se sprchou a WC, samostatné WC s umyvadlem a výlevkou, místnost pro kosmetičku, recepce s čekárnou, příprava barev, kadeřnický salon (4x kadeřnická obsluha). Tyto prostory se dají po mírné úpravě přestavět na byt 3+kk. Ve II. NP se nachází byt 4+kk 86 m2, kde se nachází schodiště, chodba, ložnice, pracovna, koupelna s vanou a sprchou, pokoj s kuchyňským koutem a krbem, obývací pokoj. Ve sklepě se nachází schodiště, chodba a 4 místnosti. Ve sklepě se pak nachází i vlastní studna. V celém domě se nacházejí dřevěná EURO okna a dřevěné dveře. Vytápění domu je samostatným plynovým kotlem a ohřev vody je také samostatným plynovým kotlem se zásobníkem na vodu 115 litrů. Dům je napojen na elektrickou energii, obecní vodovod, splaškovou kanalizaci a plyn. Před domem je parkovací místo na auto, které je v pronájmu od města Opavy. Zajišťujeme také výhodné financování nemovitosti. Zájemci o prohlídku dle domluvy s panem Hořínkem. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Opava ★ Adresa: Opava, Kateřinky, Vrchní ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 185 m2 ★ Plocha zastavěná: 133 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 133 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Krb, Sklep ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej, bytový dům, 790 m2, Potštát
Meziroční inflace v ČR v lednu 2023 přesáhla 17,5 % (zdroj: ČNB). Jedna z nejlepších možností, jak ochránit své finanční prostředky před aktuální inflací, je investovat do nemovitostí. S potěšením Vám představujeme jednu takovou příležitost. Jedná se o bytový dům o 6 bytových jednotkách přímo na náměstí v obci Potštát nedaleko Hranic na Moravě. Dispozice bytů jsou následovné: 5 x 2+1 a 1 x 1+1. Dva byty prošly kompletní rekonstrukcí, zbytek je v původním stavu a dva byty mají vlastní balkón. Každý byt má svá vlastní měřidla energií. Dům je napojen na obecní vodovod a má vlastní septik, který se vyváží jednou za 2 roky. K vytápění slouží kamna, která jsou v každém bytě, nebo elektrické přímotopy a k ohřevu vody slouží elektrický bojler. Budova prošla částečnou rekonstrukcí, kdy byla vyměněna všechna okna za plastová včetně vchodových dveří, nové rozvody elektřiny v mědi, nové stupačky a potrubí na vodu. Část půdních prostor se aktuálně využívá jako sušárna a část jako skladovací prostor. Ve sklepě je několik nevyužitých místností, které mohou sloužit pro instalaci centrálního vytápění bytů nebo jiných technologií. Venkovní přístavba za domem slouží jako skladovací prostory pro nájemníky. K dispozici je také kompletní projektová dokumentace pro případnou rekonstrukci, která zahrnuje vytvoření jedné bytové jednotky 2+kk v podkroví, nadstavby dvou balkonu nad stávající terasou na západní straně, opravy střechy a zateplení fasády. Nespornou výhodou je, že všechny byty jsou pronajaty, a díky tomu přebíráte nemovitost včetně zajímavého měsíčního výnosu. Pokud Vás tato nemovitost s velkým potenciálem zaujala, kontaktujte makléře a domluvte si osobní prohlídku. ev.č.: 0719 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: dobrý typ domu: patrový zastavěná plocha (m2): 206 užitná plocha (m2): 790 plocha parcely (m2): 344 počet podlaží objektu: 4 počet míst k parkování: 20
Prodej rodinného domu s komerčním prostorem v obci Drahotice
V zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji naprosto atypickou a výstavní nemovitost v secesním stylu určenou jak k bydlení tak i možnosti podnikání v Českém ráji. O užitné ploše 303,55 m2 a zastavěné ploše a nádvoří 673 m2, rozměry zahrady a prostor před domem 884 m2. Celková plocha pozemku včetně zahrady činí 1557 m2 Dům se nachází v oblíbené turistické a cyklistické zóně. Drábské světničky, hrad Bezděz, hrad Kost, zámek Sychrov, Ještěd a další památky. Na domě byly zachovány a opraveny venkovní fasády. Dům byl postaven kolem roku 1890, posléze v roce 1940 byl dostavěn do této podoby a neníchráněn památkovou péčí. Dům byl postaven zámožným člověkem a později využíván jako kulturní dům, kde se v přízemí odehrávaly plesy a různé kulturní akce. Dům má celkem 11 obyvatelných místností, které jsou zrekonstruovány s možností rozšíření. Dům byl od ledna 2022 do srpna 2022 zrenovován. Dům je zasazen do podloží opuka a do současné doby nebyla nikde zjištěna vlhkost. I přestože na střeše je původní krytina tak do domu nezatéká. Původní trámy a krovy jsou naprosto zdravé a bez známek vlhkosti. V traktu domu se nachází uzavřený dvůr, který skýtá naprosté soukromí a klid. Zde se nachází další budova, která byla používána jako dílna. V přízemí domu se nachází velká vstupní místnost o rozměrech 30,08 m2 Dále pak bývalá kuchyně s původními historickými kamny o rozměrech 16,61 m2, bývalá kulturní místnost 2 o rozměrech 86,21 m2, místnost o rozměrech 10,03 m2, místnost 3 o rozměrech 27,62 m2 a schodiště 8,60 m2. Z bývalé kuchyně je vstup jak do obou místností a sklepa, který je vhodný pro uskladnění např.vína (sklep je naprosto suchý) tak i do kamenné místnosti přilehlé k domu, jehož hlavní vchod se nachází z venkovní strany. Z bývalé kulturní místnosti je vstup do malé skladové místnosti, která se nachází přímo pod terasou. V patře domu se nachází byt 4+1 rozměry místností: Kuchyně - 8,73 m2, obývací pokoj 17,27 m2, pokoj 1 – 19,43 m2, pokoj 2 – 17,29 m2, pokoj 3 – 20,73 m2, koupelna, místnost za koupelnou a wc. Nad domem se nachází velká prostorná půda o rozměru 86,21 m2, kde je možné vybudovat další bydlení. Nad schodištěm vedoucím k bytu je vstup na terasu z které je vstup na zahradu. Součástí domu jsou dvě garáže a v jedné z nich je vybudována montážní šachta. Na pozemku vedle domu se nachází menší domek, který je naprosto suchý a který je možné přebudovat na malý samostatný rodinný domek, či chatu. Celá oblast, kde je dům umístěn je nazýván lidově ostrov sv. Anny. Topení je zavedeno pouze do patra domu na tuhá paliva. Spodní část domu byla vytápěná stávajícím kotlem, který je umístěn ve vstupní místnosti. Voda – obecní vodovod. Teplá voda je řešena bojlerem. Odpadní voda – jímka s přepadem do kanalizace. Elektrický rozvod 230 V/400 V. Elektrický rozvod je převážně v mědi. Dům dále disponuje krátkými vzdálenostmi do okolních měst i na dálnici D10 (15 min.) do Prahy a Liberce. Velmi rád Vás provedu tímto nádherným a neobvyklým domem.
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
RD 4+kk, garáž, park. stání, zahrada, Nebovidy - Brno JZ
Ve výhradním zastoupení majitele, nabízíme prodej perfektně udržovaného, nadstandardně vybaveného, rodinného domu ve vyjímečně klidné a krásné, okrajové části obce Nebovidy ve slepé ulici. Obec navazující, bezprostředně na město Brno, s dostupností do centra Brna 10 minut. Dům 4+kk, je patrový, s garáží, další parkovací místo je na vlastním vydlážděném prostoru před garáží. Další parkování na komunikaci u domu. Dům kolaudovaný v roce 2014. Velmi dobře postavená a zaizolovaná dřevostavba se stropy vylité betonem. Vše ve skvělém stavu a pečlivě, pravidelně udržováno. K domu náleží velmi precizně udržovaná, okrasná zahrada s terasou, je zde vzrostlá zeleň, lze využívat jako okrasnou i užitkovou zahradu. Na terase umístěna bio klimatická pergola v hodnotě 600.000,-Kč. Relaxační bazén s tepelným čerpadlem v hodnotě 280.000,-Kč. Prostorná terasa - dřevoplast. V domě kamerový systém se záznamem + alarm. Dispozice domu: - z ulice vjezd do prostorné garáže s úložnými prostory se vstupem (suchou nohou) do domu. Přízemí: - vstup do domu: vstupní předsíň s úložným prostorem, dále vstup do hlavního obytného prostoru se schody do dalšího patra. Obývací pokoj s francouzskými dveřmi na terasu a volně navazující zahradu. Kuchyňská část s jídelním prostorem. Kuchyně vyrobená na míru s vestavěnými spotřebiči zn. MIELE, myčka, sklokeramická varná deska, lednice s mrazničkou, digestoř s venkovním odtahem, horkovzdušná trouba XL. Dále se v přízemí domu nachází samostatná, prostorná toaleta s umyvadlem, také technická místnost, kde je umístěna pračka se sušičkou a úložné prostory na vysavač, trvanlivé potraviny apo. - v 1. patře domu se nachází 3 ložnice, velká koupelna a vstup na menší půdní prostor, který je zaizolovaný a využívá se jako úložný prostor. V hlavni ložnici kromě předokenních zaluzií jsou i vnitřní plisé rolety a prostor na šatnu. Další dva pokoje s francouzskými okny. Prostorná koupelna s vanou (lze umístit ještě sprchový kout) umyvadlo, toaleta. Vytápění domu sníženou sazbou na elektřinu, elektrokotel Protherm, další možnost vytápění domu zajišťují italská, krbová kamna na dřevo, umístěná v obývacím prostoru. Ohřev vody zajišťuje elektrobojler. Okna plastová, izolační, venkovní, předokenní hlinikové žaluzie na všech oknech. V obou patrech klimatizační jednotka Daikin s úsporným provozem A+++. Podlahy plovoucí, v koupelně a na WC dlažba. Měsíční náklady na celkový provoz domu - 4.000,-Kč měsíčně. Pozemek 388m2. Zastavěná plocha pozemku 74 m2, užitná plocha 148 m2 + půda, podlahová plocha 128 m2. Zahrada 223 m2 + předzahrádka a vjezd 88m2. Průkaz energetické náročnosti - PENB kategorie B.