inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu -Morkovice-Slížany

Kategorie: Domy

Dovoluji si Vám nabídnout dvougenerační rodinný dům v Morkovicích- Slížanech. Nemovitost se nachází v centru obce. Jedná se o cihlový, patrový rodinný dům se sedlovou střechou. . Nemovitost má dispozice- 1NP- 3+1- chodba, kuchyně , 3pokoje, koupelna, toaleta a komora. 2.NP- 3+1- chodba, kuchyně , 3pokoje, koupelna, toaleta , komora a terasa.
Za nemovitostí je dvůr s dílnami a zahrada s druhým příjezdem z druhé strany .
Nemovitost disponuje napojením na elektřinu, obecní vodu a plyn / obecní kanalizace před nemovitostí/ . Objekt je vytápěn plynovým kotlem /Viadrus-2roky starý/ a krbovými kamny. V lokalitě je plná občanská vybavenost.
Výborná investiční příležitost. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky s úrokovou sazbou již od 6,59%, kterou vám v případě zájmu zdarma vyřídíme. Nezávazná a bezplatná konzultace s naším specialistou. Pro bližší informace volejte.

ev.č.: 15805
třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
poloha objektu: řadový
druh objektu: smíšená
stav objektu: velmi dobrý
umístění objektu: centrum obce
typ domu: patrový
velikost: 5 a více pokojů
zastavěná plocha (m2): 260
užitná plocha (m2): 260
plocha parcely (m2): 701
počet podlaží objektu: 2
Prodej rodinného domu -Morkovice-Slížany
Podobné inzeráty
Prodej RD Morkovice Slížany 5+kk
Preferujete bydlení na klidném místě s krásnou zahradou, jezírkem, venkovní terasou a saunou ? Máme pro Vás plně vybavený rodinný dům, který se nachází ve městě Morkovice - Slížany a nabídne dispozici 5+kk, s užitnou plochou 236m2. Parkování je možné před domem nebo v prostorné garáži v domě 21 m2, anebo v druhé garáži na konci zahrady 20m2 ,kde je i příjezdová cesta zezadu k domu. V přízemí vstupní chodba 6m2, prostorný obývací pokoj s krbovou části, jídelnou a kuchyní 53m2, zimní zahrada 12m2, která nabízí místo k relaxaci a odpočinku, koupelna se sprchovým koutem 3,6m2 , WC 1,5m2, schodiště . Po schodišti v mezi patře je ložnice 20m2, v 1.patře chodba 4,5 m2, prostorné pokoje - 1.pokoj 21m2, 2.pokoj 21m2, 3.pokoj slouží jako pracovna 12 m2, koupelna s vanou 4,5 m2, WC 1,5 m2. Výhodou domu je vlastní studna, která slouží k zásobování vody v koupelnách, WC, na praní a zalévání. Do kuchyně je přivedena voda obecní. Topení je řešeno krbem s teplovzdušným rozvodem, což je úsporné za energie v dnešní době. V případě potřeby jsou v jednotlivých místnostech přímotopy k dotvoření tepelného komfortu. Plyn do domu není zaveden, ale přípojka je na hranici pozemku. Město Morkovice - Slížany leží téměř uprostřed mezi Kroměříži a Vyškovem. Morkovice -Slížany mají velkou občanskou vybavenost. Je zde školka i škola, naleznete zde i sportoviště, obchody a oceníte i výlety do okolní krajiny. Pro více informací či domluvení prohlídky nás kontaktujte. S financováním Vám rádi pomůžeme.
Prodej  RD se zahradou a garáži Morkovice-Slížany
Exkluzivně Vám nabízím multifunkční dům v centru města Morkovice-Slížany. Užitná plocha nemovitosti je 387 m2 a dá se ještě zvětšit o 190 m2 využitím podkroví. Zastavěná plocha a nádvoří 1349 m2, ostatní plocha 807 m2. Jedná se o multifunkční dům se širokospektrálním využitím. Dům má čtyři samostatné vchody, včetně garáže. Dispozičně je dům řešený velmi prakticky a efektivně. V přízemí domu se nachází apartmán s ubytovací kapacitou max. 6 lidí, s kuchyňkou, WC a koupelnou se sprchovým koutem. Tento apartmán se aktuálně využívá na krátkodobé pronájmy. Dále se v přízemí nachází další prostory k ubytování se samostatným vchodem, koupelnou, WC, kuchyňkou a kapacitně ubytuje max. 14 lidí. K ubytovacím kapacitám patří také venkovní zastřešená pergola s grilem. A poslední částí přízemí je bufet, který v letní sezóně při provozu městského koupaliště slouží jako občerstvení pro hosty. Poslední součástí přízemí je velká dvougaráž. Přízemí domu bychom mohli pojmout jako podnikatelskou část, která bez sebemenších problémů vydělá na provoz a údržbu celého domu. V 1.Np se nachází bytová jednotka 4+kk se samostatným vchodem, WC a koupelnou. Celá bytová jednotka je po rekonstrukci. K bytu náleží terasa s venkovním posezením. Dominantou této nemovitosti je pec, která se využívá k vytápění celého bytu a zároveň slouží ke příjemnému spaní dvou lidí. Podkroví domu prozatím nebylo k bydlení využíváno, nicméně rekonstrukcí lze získat další tři pokoje. Střecha domu je sedlová – BRAMAC v domě se nachází centrální vysavač, vytápění je zajištěno plynovým kotlem, okna jsou plastová, elektřina je již v mědi. Dům je napojen na všechny IS a je zateplen. Město Morkovice Slížany disponují kompletní občanskou vybaveností. Jakékoliv bližší informace, případně domluvení si prohlídky nemovitosti kontaktujte prosím realitního makléře. Po domluvě vám zajistím i možnost letecké prohlídky této nemovitosti. Více foto na: Energetická náročnost budovy: G - mimoř. nehospodárná (dodám) Vlastnosti 230V / 400V Asfaltová příjezdová komunikace Bazén Kanalizace Krbová kamna Obecní vodovod Ovocné stromy Parkovací stání Plyn Plynové topení Sklep Trávník Ústřední topení Velká terasa Wifi Zahrada
Prodej rodinného domu 240 m2, pozemek 1865 m2, ev.č. 04837
Ev.č. 04837 Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 7+1 na okraji obce Morkovice-Slížany. Jedná se o patrový, částečně podsklepený dům se sedlovou střechou, dvorem, velkou zahradou a prostornou garáží. Dům je koncový řadový na samotném okraji obce, udržovaný, ihned obyvatelný s možností využívat jej i jako dvougenerační, nebo také možnost spojení s podnikáním. Ve druhém kompletně zrekonstruovaném podlaží se nachází prostorná chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice a další dva pokoje sloužící jako pracovna nebo dětský pokoj, koupelna s vanou a WC . V přízemí, které je připraveno k rekonstrukci, je vstupní chodba se zádveřím, obývací pokoj s kuchyní, dva pokoje, koupelna, samostatné WC a také dílna. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě (plyn, elektřina, veřejný vodovod a kanalizace). Vytápění je ústřední plynové a stejně tak je využíváno i topení v krbu dřevem. Ohřev vody zajišťuje bojler. Na dvůr navazuje velká zahrada, kde je dostatek prostoru pro relax, pěstování plodin či výsadbu ovocných stromků apod. Parkování až tří aut je možné v garáži s praktickou montážní jámou. Celková plocha pozemku je 1865 m2, z čehož zahrada činí cca 1133 m2. Zastavěná plocha, na které jsou kromě hlavní stavby i další 2 přístavky je 732 m2. Podlahová plocha domu cca 240m2 a cca 324m2 plocha užitná. Morkovice-Slížany jsou město v okrese Kroměříž ve Zlínském kraji, 15 km jihozápadně od Kroměříže s kompletní občanskou vybaveností. Naleznete zde i koupaliště, fotbalové hřiště, sportovní halu a mnoho dalších možností vyžití. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prostorný patrový RD 6+2 Morkovice-Slížany
Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji řadový, patrový rodinný dům dispozičně řešený jako 6+2 s terasou, hospodářskými budovami, velkým dvorem a zahradou ve vyhledávané lokalitě města Morkovice-Slížany. Dům je dispozičně řešený jako dvougenerační, 2 × 3+1 se sociálním zařízením. Dům je vytápěný ÚT plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva, ohřev teplé vody el. bojlerem. Dále veřejný vodovod a studna s užitkovou vodou. V dvorním traktu je prostorný dvůr s navazující zahradou, hospodářskými budovami, dřevníkem, udírnou. Střešní krytina pálená taška. Dům je v dobrém stavu, suchý, je určen k rekonstrukci dle svých představ. Dobré autobusové spoje do okresního města Kroměříže.
Prodej rodinného domu, 5 pokojů, 150 m², Prasklice
Prodej řadového, dvoupodlažního rodinného domu po rekonstrukci, který se nachází v klidné, slepé ulici v obci Prasklice (okr. Kroměříž). Dům má 5 pokojů a jeho celková obytná podlahová plocha činí 150 m2. K dispozici je zde také balkon, garáž, sklep a velká komora. Parkovat je pak možné i na pozemku náležícím k domu, jehož celková výměra činí 1.100 m2. Dům je odizolovaný, suchý a disponuje rovněž vlastní studnou. Veškerou občanskou vybavenost pak nalezneme v necelém 5 km vzdáleném městě Morkovice-Slížany - MŠ, ZŠ, dětské hřiště, obchody, restaurace, poštu apod. a další služby a vyžití. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10148 Energetický štítek: C - Úsporná ID nabídky: N10148
Dva domy za 1 cenu Počenice , Kroměříž,
Rádi Vám zprostředkujeme prodej přízemního rodinného domu v Počenice -Tetětice u Kroměříže. RD je suchý, střecha je v pořádku. Rodinný dům má sedlovou střechu, dispozičně řešen jako 2+1 a je určen k rekonstrukci. Zastavěná plocha domu je cca 55m2 a celková výměra pozemku je 189m2, část pozemku je neoplocený před domem a další část pozemku je za domem. Dům je připojen k elektřině, plynu, vodovodu a kanalizaci (nyní bez hodin). Dům č.p.126 je napojený na kanalizaci. Po dokončení rekonstrukce, noví majitelé získají dva domy (oba mají č.p. ), což jim nabízí možnost oba domy propojit a vytvořit si prostorný dům o celkové ploše 103m2. Nebo mají noví majitel možnost zachovat oba domy jako samostatné. Druhý dům je určen k rozsáhlé rekonstrukci nebo demolici, tento dům stojí na obecním pozemku a tudíž je možné ho dále využívat , zastavěná plocha domu je přibližně 48m2, a pozemek má celkovou výměru 155m2. Velkou výhodou je že cca 200m od domu naleznete ZŠ do 5.třídy, kostel a v obci potraviny .MŠ v Tetěticích. V obci Morkovice-Slížany vzdálené 3,3km a také naleznete veškerou občanskou vybavenost. Kroměříž je vzdálený pouhých15 Km, kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.