inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu 68m2 s pozemkem 585m2 - Slatina

Kategorie: Domy

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji jednopodlažní zděný cihlový rodinný dům s půdou a garáží kolaudovaný roku 1968. Rodinný dům s garáží je o zastavěné ploše 125m2 a je částečně podsklepený. Ve sklepě o se nachází plynový kotel, plynový boiler na teplou vodu a také kotel na tuhá paliva. Rodinný dům je o bytové jednotce 2+1 o užitné ploše 68 m2.

Střecha je sedlového typu, oplechovaná a její krytina je asfaltový šindel. Odpady jsou řešeny do jímky s přepadem do veřejné kanalizace. Nové rozvody vody jsou v plastu. Na zahradě o velikosti 460 m2 se nachází kůlna, pergola a také včelín. Celková plocha pozemku je 585m2.

V okolí rodinného domu je veškerá občanská vybavenost a panují zde velice dobré sousedské vztahy.
Jednoznačně doporučuji prohlídku, jsem přesvědčen o tom, že tento rodinným dům má toho spoustu co nabídnout. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, budu se na Vás těšit.

Cena: 2 800 000,-Kč včetně provize a právního servisu
Adresa: Slatina, PSČ 74293
Stav objektu: Dobrý, zachovalý
Přístupnost: Obecní komunikace Asfaltová
Přilehlé objekty: Kůlna, pergola, včelím
Zast. pl.: Rodinný dům 125m2
Užitná plocha: Rodinný dům – 68m2
Pozemek: celkově 585m2 – zahrada 460m2
Počet NP: 1 + půda
Typ budovy: Cihlová, zděná
Druh budovy: Rodinný dům
Typ střechy: Sedlová
Krytina: Asfaltový šindel
Komíny: 2 vložkované
Plyn: Ano, Ústřední topení
Elektřina: 220/380V
Voda: Dálkový vodovod, plynový boiler na teplou vodu
Odpad: Jímka – přepad do veřejné kanalizace
Topení: Plynovým kotlem, nebo kotlem na tuhé paliva
Energetická náročnost budovy: Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej rodinného domu 68m2 s pozemkem 585m2 - Slatina
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu 170 m2, Slatina
!!! NOVOSTAVBA BLÍZKO U PRAHY !!! !!!!DOMLUVTE SI PROHLÍDKU JEŠTĚ DNES - !!! !!!!SENZAČNÍ NABÍDKA!!!! Dokázali byste si představit, že se přestěhujete z Vašeho bytu do rodinného domu, v anglickém resortu Zahrady nedaleko Prahy a Kladna? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem rodinného domu v obci Slatina o obytné dispozici 6+kk, ke kterému dále náleží zahrada o celkové ploše 193 m2, kde můžete relaxovat s přáteli po náročném pracovním týdnu při grilování pod krytou pergolou nebo pořádat narozeninové oslavy či Silvestrovské vítání Nového roku, a při vysokých letních teplotách se můžete ochladit v bazénu. V přízemí domu se nachází samostatný pokoj, technická místnost, toaleta, špíz a prostorný obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu se zahradou. V patře jsou další tři pokoje, velká koupelna s rohovou vanou a toaletou. V podkroví domu je další velký pokoj, který je v současné době využíván jako pracovna pana majitele. Kolaudace rodinného domu proběhla v r.2015. Před domem je parkovací stání pro 2 osobní automobily. Součástí resortu je dětské hřiště, v obci se nachází obecní úřad, mateřská a základní škola. Obec Slatina se nachází v okrese Kladno, kraj Středočeský. Rozkládá se asi třináct kilometrů severovýchodně od Kladna. Žije zde 632 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1318. Na území Slatin byly objeveny historické archeologické nálezy hroby z doby římského císařství, střepy z nádob, bronzové spony, stříbrné i zlaté ozdoby, skleněné korále, jemně zpracované šperky a kadidlo, zbytky pecí na tavení železa atd. Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum and Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle )
Prodej rodinného domu, 68 m², Slatina
K prodeji nabízíme rodinný dům o dispozici 3+1 v klidné části obce Slatina, okres Kladno. Dům má užitnou plochu 68 m2, přičemž noví majitelé mohou využít možnost půdy a obytnou část ještě rozšířit. V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj, koupelna, WC, ložnice a další pokoj, možno využít jako dětský pokoj. Součástí domu je i několik přilehlých staveb jako jsou například chlévy, sklepy, venkovní posezení. Největší dominantou nemovitosti je rozsáhlá zahrada, která dosahuje velikosti téměř 3 500 m2. Obec Slatina se nachází 40 minut od Prahy, 12 minut od města Kralupy nad Vltavou a 15 minut od města Slaný. V obci je také dobrá dopravní dostupnost autobusem, zastávka se nachází necelých 300 metrů od domu. Najdete zde také prodejnu potravin, místní hospůdku, základní i mateřskou školu a pod domem dětské hřiště. Přijeďte se přesvědčit sami, budu se na Vás těšit na prohlídce. Lokalita: Slatina u Velvar Evidenční číslo: 829988 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Pronájem domu 153 m² s pozemkem 560 m²
Pronájem domu 153 m² s pozemkem 560 m² Nymburk – Drahelice, Františka Přítele 335 Pronájem rodinného domu v Nymburku Nabízím moderní atraktivní novostavbu na dobré adrese zděného rodinného domu v Nymburku k dlouhodobému pronájmu. Dispozice domu je 5+kk s celkovou užitnou plochou 153 m² a pozemkem o výměře 560 m². Dominantou je obytný prostor s jídelnou a kuchyňským koutem. Veškeré zařízení kuchyně (varná deska ,trouba , mikrovlnka, myčka, digestoř a velká lednice s mrazákem). Místnosti jsou prosvětleny rozměrnými francouzskými okny se vstupem na terasu a zahradu. V propojovací chodbě je zádveří . V domě jsou tři koupelny. Dvě koupelny se sprchovým koutem a toaletou v jedné i bidet. Třetí koupelna s vanou a toaletou.. Technická místnost je vybavena pračkou. Dvě ložnice se vstupem do koupelen. Výhodou domu že je bezbariérový. Je samostatně stojící v zástavbě domů stejného stylu. Je nepodsklepený. Na zahradě objemná jímka na dešťovou vodu na zalévání.Dávám přednost nájemníkům bez zvířecích mazlíčků. Vytápění domu je podlahové plynový kotel, ohřev TUV zajištěn zásobníkem vody. Komfortní parkování v garáži a na pozemku. Cena nájmu bez služeb. Služby jsou ve výši spotřeby s přepsáním na nájemce. Kauce ve výši 100.000 Kč. Přímé zájemce prosím o kontakt prostřednictvím emailu. O spolupráci s RK zájem nemám.
Prodej pasivního domu 5+kk s pozemkem 295 m² - Kobylnice
Chcete bydlet v pasivním domě 4 km od Šlapanic a 9 km od městské části Brno - Slatina? Pak je pro Vás připravený rodinný dům 5+kk s pozemkem 295 m² v Kobylnicích u Brna. Zastavěná plocha domu s terasou je 72 m², terasa má 15 m². Dům je postavený v bloku tří domů, prodávaný dům je prostřední, dům č. 5. Novostavba pasivního domu je postavena jako masivní stavba je z Ytongu s vnějším kontaktním zateplením – polystyrén 30 cm, stropy jsou betonové, monolitické. Ve stropě je 50 cm tepelné izolace a v podlaze 20 cm polystyrénu. Okna jsou plastová s trojskly a doplňují je venkovní žaluzie na dálkové ovládání. Vytápění domu zajišťuje rekuperační jednotka s tepelným čerpadlem, jednotka zajistí dostatečný přívod vzduchu do obytných místností a tepelné čerpadlo ohřívá teplou vodu ve 180 l bojleru. Zařízení je umístěno v koupelně a má rozměr 60/60, výška 200 cm. Po nahřátí teplé vody je jednotka schopna přihřívat přívodní vzduch, pomáhá i při vytápění domu. Jednotka umí i chladit v letních měsících. V koupelnách a na WC je elektrické podlahové topení. V místnostech elektrické přímotopy. V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní o výměře 28,46 m² se vstupem na terasu, pracovna 9,73 m², vstupní chodba 5,94 m², koupelna s WC 4,57 m² a technická místnost 2,93 m². Po schodišti 4,93 m² se vchází do 2. NP., kde jsou dva pokoje 10,56 m² a 11,09 m², ložnice 15,18 m², koupelna 4,53 m², WC 1,51 m² a technická místnost 0,64 m² a chodba 4,69 m². Kobylnice u Brna jsou klidná pěkná obec, která se nachází 9 km od městské části Brno Slatina a 4 km od města Šlapanice. V obci je moderní základní škola, mateřská školka s pěknou zahradou nedaleko od naší výstavby, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchod a restaurace. V okolí jsou cyklostezky a nedaleko se nachází i Ponětovické rybníky. Z Kobylnice je dobrá dostupnost autobusem do Brna, cca 25 minut a 10 minut autem do Slatiny. Je výhodné i spojení přes Šlapanice, kde se nachází zastávka vlaků a trolejbusů s dojezdem do Brna k hlavnímu nádraží. Doporučujeme prohlídku této pěkné a zajímavé nemovitosti nedaleko od Brna. Pro další informace volejte makléři. Cena nemovitosti je 10.500.000,-Kč, včetně provize, včetně právního servisu. Více informací na:
Prodej rozestavěného domu ( 205 m2), pozemek 790 m2, Vřesina
hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše nabídka vám ušetří čas při vyřizování stavebního povolení. Naše společnost vám nabízí prodej pozemku s rozestavěnou stavbou rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+kk s celkovou užitnou plochou 166 m2, zastavěné plochy 205 m2 s celkovým pozemkem 790 m2, na ulici Malá strana v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Možnost dokončení stavby podle vašich představ. Rozestavěný dům je vhodný pro rodinu s dětmi. Stavba rodinného domu je řešena jako jednopodlažní bez využití půdního prostoru. Rodinný dům je kapacitně dimenzován pro pět bydlících osob. Výhodou rodinného domu je dostatek množství parkovacích míst. Přízemí je dispozičně řešeno na vstupní část se zádveřím, technickou místnost a chodbu. Z chodby je přístup do všech ostatních místností- sociálního zabezpečení, samostatné WC a koupelny, technické místnosti, obýváku, jídelny se stolováním, pokoj hostů, pracovny nebo dalšího pokoje. Z obýváku je výstup na venkovní terasu. V okolí je široká nabídka aktivit, jako dětské hřiště, Zš, Mš, obecní úřad, nákupní středisko, zdravotní středisko. Zastávka MHD je 5 minut pěšky od rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Báře z Kaktusu. ev.č.: 4662 včetně právního servisu třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 1 pokoj zastavěná plocha (m2): 205 užitná plocha (m2): 167 plocha parcely (m2): 790 počet podlaží objektu: 1
Prodej rodinného domu 4+1, 123 m2, pozemek 273 m2, Slatina
Slatina se nachází mezi Kladnem a Kralupy nad Vltavou. Do Prahy autem 25 minut. Velice klidná lokalita. K novostavbě rodinného domu s dispozicí 4+1 o podlahové ploše 123 m2, náleží 2 parkovací stání a vlastní zahrada s terasou 273 m2. Možnost vytápění tepelným čerpadlem - jelikož se původně počítalo s vytápěním pomocí elektrického kotle, tak se cena o tepelné čerpadlo navýší cca + 150 000 Kč. V ceně je možnost úpravy interiéru i exteriéru dle Vašeho přání, než bude stavba dokončena. Plánované dokončení stavby je v létě 2023. V prvním podlaží se nachází obývací pokoj s krbem, prostorná kuchyně s jídelnou a výstupem na terasu. Vstupní chodba, sprchový kout s WC a technická místnost, kde může být prádelna. Druhé podlaží tvoří trojice ložnic, samostatná koupelna s rohovou vanou a šatnou. V obci je základní škola (1. stupeň), mateřská škola, potraviny, autobusová zastávka směr Kralupy nad Vltavou - Kladno. Pošta je ve vedlejší obci Olovnice. Lékaři v Kralupech i 4 km daleko ve Velvarech, sportovní vyžití také a další občanská vybavenost, jako lékárna, kultura, obchody, restaurace atd. Koupi domu lze financovat hypotečním úvěrem. Doporučím několik možností, kde financování řešit, abychom našli nejlepší možné řešení. Doporučujeme se podívat na vizualizaci domu v odkazu: slatina.