inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou v Chlumci nad Cidlinou

Kategorie: Domy

Prodej podsklepeného cihlového rodinného domu 5+1 se zahradou a garáží v Chlumci nad Cidlinou. Dům je v původním, velmi udržovaném stavu. Dispozice: 1. NP vstupní prostorná veranda, kuchyň, 2 pokoje, komora, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. Dále vstup do sklepa. 2.NP 3 pokoje, vstup na terasu a půda. Dům je vytápěn plynem, kanalizace a voda městská. Objekt je funkční, v dobrém stavu, suchý a bez známek zatékání. Na pozemku se nachází studna, využívaná k zalévání. K domu slouží zděný sklad, kůlna a zděná garáž. Na zahradě jsou ovocné stromy a keře. Dům je slunný a nachází se v klidné části města. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost. Rádi pomůžeme s výhodnějším financováním této nemovitosti.
Vybavení:
  Plyn: Plynovod
  Komunikace: Asfaltová
  Elektřina: 230V, 400V
  Doprava: Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice

Energetická náročnost nemovitosti:
  Energetická náročnost: G - Mimořádně nehospodárná

Parametry nemovitosti:
  RZ: 952/RZ/13
  Kategorie: Domy
  Podkategorie: Rodinný
  Vlastnictví: Osobní
  Typ: Prodej
  Stav objektu: Dobrý

Ostatní parametry:
  Stavba: Cihlová
  Velikost: 5 a více pokojů
  Typ domu: Patrový
  Počet podlaží: 2
  Zástavba: Obytná
  Umístění: Klidná část obce
  Poloha domu: Samostatný
  Výtah: Ne
  Bezbariérový: Ne
  Garaz: 1
  Sklep: 1
Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou v Chlumci nad Cidlinou
Podobné inzeráty
Prodej dvougeneračního domu v Chlumci nad Cidlinou
Prodej domu se dvěma byty, zahradou, garáží a podsklepením Exkluzivně nabízíme na prodej dům se dvěma byty v Chlumci nad Cidlinou v ulici Na lukách. Dvougenerační dům se nachází v klidné části města a disponuje v přízemí bezbariérovým bytem 2+1 72m² s terasou na zahradu a v patře 3+1 80m² s balkonem. Oba byty mají velmi prostorné a zabudované vestavěné skříně. Dům má garáž a venkovní stání. Je plně podsklepen a najdete zde 5 sklepních místností například na vybudování domácího fitka nebo masážní místnosti, či fotografickou komoru. Topí se zde plynovým kotlem, vytápění bylo i na tuhá paliva. Dům je v retro stylu, stavba byla dokončena v roce 1974 a je velmi dobře udržován. Rekonstrukcí prošlo v roce 2022 odpadní potrubí, v roce 1994 plynofikace, výměna potrubí a rozvod ústředního topení. Měsíční náklady na celý dům jsou ve výši 6691,-Kč. Střecha je plochá s asfaltovým povrchem. Průběžně udržovaná. Dům má plastová okna montovaná v roce 2013. Pozemek má 553m² a zahrada se pyšní ovocnými stromy a okrasnými keři. Hroznové víno se pne nad terasou a chrání tak částečně terasu od slunka. Ve sklepení pod terasou je studna, která se využívá na zalévaní. Garáž je vytápěná a vrata jsou na dálkové ovládání. Užitná plocha má 152m². Dispozice domu: v 1.PP se nachází technické zázemí domu, kotelna, prádelna, sklad, dílna, zeleninový sklep se studnou. V 1.NP se nachází vstup do garáže, vchod do domu, vchod do sklepa, schody do patra a bytová jednotka 2+1 s koupelnou se sprchovým koutem, samostatným WC, kuchyní, ložnicí a obývacím pokojem se vstupem na prostornou terasu a zahradu. Byt ve 2.NP 3+1 je uzamykatelný. Disponuje obývákem, kuchyní s potravinovou komorou se vstupem na balkon, koupelnou, samostatným WC, a má 2 neprůchozí pokoje. Dům je vhodný pro velkou rodinu, která využije oba byty. Možná vhodné pro ordinaci či kosmetické studio z přízemního bytu. V případě zájmu a prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU Nabízím Vám prodej rodinného domu 4+KK nacházející se v obci Brusná u Tišnova (par. č. 88 a 89) v okr. Brno-venkov. Nemovitost o celkové rozloze 1068 m2 je složena z: • zastavěné plochy a nádvoří– rozloha 639 m2, • zahrady – rozloha 429 m2. Rodinný dům postavený z pálených cihel na konci 60. let se skládá z přízemí a půdy s částečnou půdní vestavbou. Přízemí o rozloze 136 m2 je rozvrženo na 11 místností zastupující kompletní bytovou jednotku. Přízemí je ze ¾ podsklepeno a přistup je realizován v rámci objektu jedné z chodeb. Podsklepení se skládá ze 4 místnosti využívaně pro technické účely (kotelna, prádelna…). Nad přízemím se nachází půda o rozloze 141 m2 s částečnou půdní vestavbou o rozloze 25 m2 (v podobě jedné místnosti). Na půdě do budoucna lze zrealizovat kompletní půdní vestavbu a získat tak další bytovou jednotku. Součástí domu je i garáž, která umožnuje volný přístup na celou zahradu/pozemek. Na rovinaté zahradě jsou umístěny dvě samostatně stojící stavby (dřevník a hospodářské stavení) Rodiny dům má vybudované ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva. Jako záložní zdroj vytápění slouží elektrický kotel. V domě je navíc možnost připojit krb. Dům je napojen na obecní vodovod. Plynofikace obce provedena 2006. Zahrada není, dle aktuálního územního plánu, určena k zástavbě. Pozemek se nachází ve velmi klidné lokalitě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v obci Lomnici u Tišnova, která je vzdálená 2 kilometry. Parametry rodinného domu: • poloha objektu: samostatný, • budova: cihlová, • stav objektu: možnost k okamžitému bydlení, • umístění objektu: klidná část obce, • počet podlaží objektu: přízemí + půda (částečná půdní vestavba), • velikost: 4 a více pokojů, • sklep: ze ¾ zastavěné plochy domu, • garáž: ANO s volným průjezdem na celý pozemek, • parkovací místo: v garáži, na vjezdu do garáže a před domem. Prosím volat. REALITKY PROSÍM NEOZÝVAT SE!!!
Prodej rodinného domu 5+1, se zahradou (2.444 m2), ul. Bělsk
Naše společnost vám exkluzivně nabízí prodej rodinného domu 5+1, se zahradou o celkové rozloze 2.444 m2, nacházející se ve vyhledávané lokalitě Ostrava-Hrabová. Patrový cihlový dům je zateplený, se střechou Bramach (betonové tašky), okna nová hliníková prémiové značky Schüco. Kolaudace rodinného domu proběhla v roce 2003, následně dům prošel úpravami. 1. NP: dispozičně řešeno jako 2+kk: obývací místnost se skleněnou verandou, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, kotelna, garáž na 1 auto, terasa. 2. NP: tři pokoje (z toho jeden velký pokoj rozdělen na 3 malé), koupelna s vanou a toaletou, zvlášť šatna, finská sauna. Z obývacího pokoje se vchází na zastřešené pódium, využívané jako terasa, postavené v roce 2021. Horní koupelna příjemných přírodních barev nabízí navíc domácí saunu. Pro vyzdvihnutí přírodního materiálu přiznané trámy. Obě podlaží domu disponují klimatizací. Nad schodištěm byl vytvořen světlík, který zajistí skvělou prostupnost přírodního světla. Vytápění pomocí plynového kotle. K domu náleží naprosto exkluzivní zahrada, která pro vás bude oázou klidu. Tato prostorná rovinatá zahrada obdélníkového tvaru nabízí možnost relaxace, sportu, či využití kreativity pro okrasné rostliny. Oplocené zděným plotem v hodnotě cca 2 mil. Dvě odpadní žumpy, v plánu obce je napojení kanalizace. Na pozemku se nachází samostatná stavba, nyní sloužící jako garáž cca pro 4 auta. Pergola postavena v roce 2020. Na jaře se budou montovat slunolamy na pergolu z modřínového dřeva v ceně cca 350 tis. Kč. Pozemek je oddrenažovaný se zahradou v hodnotě až milion korun. Skvělý dojezd do centra Ostravy autem 10 minut, průmyslové zóny Hrabové 15 minut a do Frýdku Místku 15 minut. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Kamilovi z Kaktusu. V případě více zájemců může být cena k jednání, předmětem další nabídky. ev.č.: 4316 cena u makléře třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 150 užitná plocha (m2): 270 plocha parcely (m2): 2594 počet podlaží objektu: 2
Prodej RD se stodolou a zahradou v Hradci nad Svitavou
Prodej RD - bývalé zemědělské usedlosti (statku) se stodolou na zast. ploše 309 m2, s velkou zahradou o výměře 1487 m2 v Hradci nad Svitavou. Obytná levá část rodinného domu byla užívána jako 2 bytové jednotky 1+1 a 1+1, každá o výměře cca 35 m2, 2x velká obytná kuchyň s pokoji, se společným sociálním zařízením. V pravé části domu je další starší obytná místnost o výměře 18 m2. Z obytné části domu se chodbou prochází k sociálnímu zařízení (koupelně s WC) a spíže. Dále do hospodářské části domu - prostorné stodoly o výměře cca 102 m2. K stodole byla přistavěna přístavba, ve které jsou 3 chlívky. Nad stodolou je půdní prostor, kde se dříve skladovalo seno a sláma. Dům je částečně podsklepený, sklep má 2 části, celková výměra slepu činí 35 m2. Nad celou obytnou částí je půda, ze které by se daly případně vybudovat další podkrovní místnosti. Výměra půdy činí cca 97 m2. Celková užitná plocha obytných částí v přízemí domu činí cca 102 m2, nebytové prostory: kůlna a chlívky cca 165 m2. V levé obytné části se dělali v roce 1997 až 1999 nové dřevěné podlahy, včetně izolace, dále nové omítky až ke stropu. V roce 2010 až 2011 se v obytné části udělalo nové ústřední plynové vytápění, včetně nových rozvodů v mědi a nových radiátorů. Sociální zařízení se dělalo v r. 2013. Nad obytnou částí jsou betonové tašky, nad hospodářskou pálené tašky. Do domu je přivedena nová vodovodní přípojka, do domu v kovu, v domě jsou rozvody v plastu. Odpad je svedený do kanalizace. Rozvody elektřiny jsou ze 70. let, v domě je slabý i silný motorový proud. Zahrada je rovinatého terénu, nemovitost je oplocená. V současné době probíhá v nebytových částech dovyklízení nemovitosti, rovněž tak půdy. Bezplatně vyřídíme úvěr, zajistíme kompletní financování nemovitosti.
Pronájem domů v Chlumci nad cidlinou
Pronajmu dům v Chlumci nad Cidlinou volejte na 207 779
Rodinný dům se zahradou na prodej
Exkluzivně Vám zprostředkujeme prodej zděného patrového rodinného domu ve velmi dobrém stavu o dispozici: přízemí 2+kk a 1. patro 4+kk s terasou (175 m2) a krásnou zahradou (287 m2). Dům je částečně podsklepený (13 m2). Na zahradě je umístěn zahradní domek (8,7 m2), skleník a vířivka. Dům v letech 2005 — 2010 procházel celkovou rekonstrukcí — výstavba horního patra, nové rozvody elektřiny, vodovodu, odpadu, podlah, střechy, zateplení domu a fasády. Nemovitost se nachází ve městě Hradec Králové — Kukleny, v ulici Kudrnova. Naleznete zde veškerou občanskou vybavenost  — mateřská školka a škola, zdravotní středisko s praktickým a dětským lékařem, lékárnu, sportovní a tenisové hřiště nedaleko domu. Dále zde naleznete střední a vysokoškolské školy, knihovny, městské úřady, restaurace, hospody, fakultní nemocnici, sportovní haly, hřiště a sociální služby. Město se nachází nedaleko nájezdu na dálnici D11 (Praha — 121 km) a D 35. V blízkosti se nachází město Pardubice (26 km), Jaroměř (22 km), Chlumec nad Cidlinou (30 km). Dopravní obslužnost je zde velmi dobrá — autobusový terminál, vlakové nádraží a MHD města Hradce Králové (2 km od domu). MHD zastávka je vzdálená cca 7 min. chůze (463 m od domu). Železniční stanice je vzdálená cca 9 min. chůze (600 m od domu). INFO: - dům se nachází na oploceném pozemku, kolem domu vede upravený chodník - do domu jsou zavedeny veškeré inženýrské sítě — elektřina (v mědi), plyn, veřejná kanalizace, veřejný vodovod - vytápění a ohřev vody ústřední pomocí plynového kotle; v patře řešen ohřev vody bojlerem, k dispozici klimatizace - kuchyně a koupelna v prvním patře vyhřívané podlahovým elektrickým topením - okna plastová se žaluziemi (některá okna mají sítě proti hmyzu) - podlahy řešeny plovoucí podlahou a dlažba - nemovitost v případě potřeby lze rozdělit na dvě bytové jednotky DISPOZICE A ROZMĚRY: DŮM přízemí: - vstupní chodba: 5,6 m2 - koupelna s vanou a umyvadlem: 5,8 m2 - chodba: 7,1 m2 - pokoj 1: 15,8 m2 - kuchyň s moderní kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a elektrickou troubou, myčkou, jídelním prostorem a obývacím pokojem: 34,2 m2 - samostatné WC: 1,4 m2 - špajz: 1,6 m2 - sklep: 13,3 m2 - schodiště: 3,9 m2 DŮM I. patro: - chodba se skříní: 3,7 m2 - koupelna se sprchovým koutem, vanou, umyvadlem a umyvadlovou skříňkou s WC: 6,4 m2 - pokoj: 16,4 m2 se schodištěm do podkrovního pokoje/úložného prostoru: 10,5 m2 - kuchyň s kuchyňskou linkou, el. varnou deskou a troubou, myčkou a jídelním prostorem, obývacím pokojem: 35,9 m2 se schodištěm do podkrovního pokoje/úložného prostoru 13,2 m2 - terasa s výhledem do zahrady: 13,3 m2 INFO z katastru nemovitostí: - 175 m2 zastavěná plocha s nádvořím - 287 m2 zahrada Cena za nemovitost: 10 990 000 Kč včetně provize RK a právního servisu. Vřele Vás zveme na prohlídky této velmi líbivé a skvělé nemovitosti, kde se stačí jen nastěhovat :-).