inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu, 283 m², Chyše

Kategorie: Domy

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům o rozloze 283 m2 v obci Radotín okr. Karlovy Vary. Jedná se o dva domy navazující na sebe. Každý dům má svůj vchod, kuchyň, obytné místnosti i sociální zařízení. V domě majitel začal s rekonstrukcí, kde vyměnil okna za plastová, na první budově je nová pozinkována střecha a ústřední topení. Domy jsou vytápěny krbovou vložkou, kamny na pevná paliva. Ohřev vody je řešen bojlerem, voda je přivedena ze studny, která se nachází na obecním pozemku a odpad sveden do septiku s trativodem. Dům je částečně podsklepen. Celý objekt je určen k rekonstrukci, ale také je možno se okamžitě nastěhovat. Obec Radotín se nachází v klidné a krásné přírodě nad řekou Střelou. Nedaleko od Radotína se nachází stolová hora Vladař vzdálena 4 km, odkud je nádherný výhled na městečko Chyše (6 km), kde najdeme zámek a zámecký pivovar. Veškerá občanská vybavenost se nachází v Chyši. Karlovy Vary vzdáleny 41 km, Praha 103 km. Pro více informací kontaktujte makléře.

Lokalita: Radotín u Chyší
Včetně právního servisu a provize RK
Evidenční číslo: 822489
Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej rodinného domu, 283 m², Chyše
Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 220 m2, Nádražní 244, 36453 Chyše, Kar
Prodej, domy/rodinný, 220 m2, Nádražní 244, 36453 Chyše, Karlovy Vary [ID 41761] Nabízíme Vám rodinný dům v obci Chyše s užitnou plochou 200 m2. V první patře se nachází kompletně zrekonstruovaný byt 3+1 o velikosti 100 m2. Elektřina je nově rozvedená v mědi, na podlaze plovoucí podlahy. V nové koupelně je sprchový kout a součástí této místnosti je i toaleta. Dále je zde dětský pokoj a ložnice. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem. V celém patře došlo ke snížení a zateplení stropů a bylo osazeno bodového osvětlení. V přízemí se nachází prostor, který dříve sloužil jako cukrárna (viz druhý půdorys ve fotogalerii). Nyní je možné využít jako vícegenerační bydlení nebo opět využít jako prostory k podnikání. V této části je potřeba rekonstrukce celého prostoru. Celý dům je vytápěn automatickým kotlem na uhlí – náklady cca. 4000 Kč měsíčně. Elektřina (ČEZ) slouží i k ohřevu vody. Lze ji ohřívat i přes kotel na tuhá paliva. V domě je zajištěn Internet plus TV přes společnost O2. Zahrada je rovinatá a vyvýšená nad úroveň silnice, tedy slouží k příjemné relaxaci. Je možné z prvního patra vybudovat terasu a výstup z bytu přímo na zahradu. Nachází se zde i zahradní budovy s úložným prostorem. Parkovaní před domem, či v zahradě. V obci je veškerá občanská vybavenost včetně školy, školky, obchodu. Dále se zde nachází zámek a zámecký pivovar Chýše. Dopravní spojení zajišťuje autobusová doprava s pravidelnou dálkovou linkou do Lubence (8 km) a Karlových Varů (34 km), dále je zde k dispozici i vlakové spojení. Cena je dále k jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. S financováním Vám rádi pomůžeme. Cena: 3 600 000 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 4000 Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 1156 Užitná plocha: 220 Voda: dálkový vodovod Topení: ústřední tuhá paliva Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: 80m2 Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 19.09.2022 Elektřina: 230V
Prodej rodinného domu 131 m2, pozemek 179 m2, ev.č. 00002
Ev.č. 00002 Exkluzivní prodej dvoupodlažního rodinného domu o dispozici 5+kk a podlahové ploše 131 m2, s terasou 16 m2, a dvěma sklepy o celkové ploše 27 m2. Dům se nachází ve městě Chyše, v okr. Karlovy Vary. V 1.NP se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva menší pokoje, vhodné např. jako pracovna nebo pokoj pro hosty, a velká koupelna se sprchovým koutem a závěsnou toaletou. Ze zadního pokoje je možné sejít po schodišti na venkovní terasu o ploše 16,3 m2. Ve 2.NP, přístupném po schodišti v chodbě, se nachází velká galerie, další pokoj a ložnice. Celý dům je po právě dokončené kompletní rekonstrukci: nová střecha, oprava fasády, sádrokartonové podhledy a příčky v podkroví, nové rozvody elektro, vč. elektrokotle a bojleru, voda, topení, kanalizace, výměna všech oken a dveří, nové vnitřní omítky, nové plovoucí podlahy, velkoformátové dlažby, obklady a zařizovací předměty v koupelně, nová schodiště a plot do ulice, vč. branky. V kuchyňském koutě je příprava na kuchyňskou linku. Topení je zajištěno kombinovaným elektrokotlem, umístěným společně s bojlerem v koupelně. K dispozici jsou dva sklepy na 1.PP. První je dostupný venkovními dveřmi a má plochu 16 m2, druhý, rozdělený do dvou místností o plochách 4,5 a 6,4 m2 je přístupný z obývacího pokoje. Parkování je možné před domem. Město Chyše se nachází v okrese Karlovy Vary, kraj Karlovarský. Od samotných Karlových Varů je vzdáleno cca 30 min. jízdy, po silnici E48. Žije v něm přibližně 600 obyvatel. Občanská vybavenost je velmi dobrá: městský úřad, základní a mateřská škola, obchody, pošta, lékař, sportovní a kulturní zařízení, zámek a klášter. Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovou a vlakovou dopravou ve směru na Rakovník a Bečov n. Teplou. Praha 6 je vzdálena cca 80 km, s dostupností cca 1 hod. Pokud hledáte krásný dům pro bydlení v klidné lokalitě Západních Čech, neváhejte mě kontaktovat. NEMOVITOST PRODÁVÁ PRÁVNICKÁ OSOBA, MOŽNOST ODPOČTU DPH! Kompletní financování Vám samozřejmě zajistíme. NEPLATÍTE NÁM ŽÁDNOU PROVIZI, NAŠE SLUŽBY JSOU PRO KUPUJÍCÍ ZCELA ZDARMA! En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize.
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
Novostavba rodin.domu, v obvodu původní chalupy, Brtnice 283
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji, do detailu dotaženou novostavbu rodinného domu - chalupy, v rámci původních obvodových zdí, na adrese Rokštejnská 283, Brtnice. Dům je o dispozici 3+KK. Obytná plocha je 118 m2, plocha dílny je 60 m2 a celková plocha pozemku je 273 m2. Jak již bylo uvedeno, při výstavbě, v roce 2011, se skutečně zachovali pouze obvodové zdi, které jsou dokonale hydro-izolovány, podle švédského modelu a vše ostatní se budovalo od základu: příčky, střecha, veškeré rozvody (elektřina, voda, odpady), podlahy a vybavení. K dispozici domu: vchodovými dveřmi vstoupíme do předsíně a vlevo jdeme do obývacího pokoje s kachlovými kamny a na obývací pokoj navazuje kuchyně, vpravo z předsíně jdeme ke schodišti do podkroví a do ložnice a přímo od vchodu je koupelna s WC, v podkroví je pak ložnice a pracovna. Vedle vchodových dveří je prostorná zastřešená pergola. Dům, dílna, dvůr i zahrádka jsou na skále. Z dílny, kde najdeme stále funkční kovářskou výheň a kovadlinu, lze, v případě zájmu, velmi snadno vybudovat druhá chalupa. Pod dílnou je do skály vytesaný sklep, kde se nachází jezírko, coby rezervoár na neustále, pomalu přitékající vodu ze skály a to nejen sklepu, ale i celé nemovitosti dává mimořádně silný pocit sounáležitosti s dávnou, jakoby středověkou historií města. Zahrada je malá, ale opět dotažená do nejmenších detailů: udírna, jezírko s vodopádem, chodníčky, posezení. V domě jsou veškeré sítě (rozvedené v r. 2011): plyn je na zdi domu, elektřina je v mědi a je 220 V a 380 V, voda je městská a kanalizace je obecní. Pro milovníky procházek, přírody a nebo pro majitele na venčení náročného psa je 50 metrů od domu louka a 300 metrů od domu je les. V Brtnici je doktor, škola, školka, prostě veškerá myslitelná občanská vybavenost a to většinou v centru - na náměstí Svobody, které se rozkládá po obou březích řeky Brtnice. Náměstí je od domu do 500 metrů a tamtéž je i zastávka meziměstských autobusů. Do Jihlavy je to 12 Km = 12 minut autem a 15 autobusem a do Třebíče je to 20 Km. Kupní cena je uvedena bez provize RK, která je ve výši 80.000,-Kč a v provizi RK je zahrnutý právní servis a poplatky (katastr, advokátní úschova, atd.). V případě Vašeho zájmu neváhejte kontaktovat pana Miroslava Hollera a to kterýkoli den (PO - SO) od 9:00 do 12:00 a od 13:00 do 19:00 na mobil: a nebo prostřednictvím e-mailu: m.holler@, kde laskavě zanechte svůj telefonický kontakt. Těšíme se na prohlídku této velice útulné nemovitosti s Vámi :-)
Prodej rozestavěného domu ( 205 m2), pozemek 790 m2, Vřesina
hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše nabídka vám ušetří čas při vyřizování stavebního povolení. Naše společnost vám nabízí prodej pozemku s rozestavěnou stavbou rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+kk s celkovou užitnou plochou 166 m2, zastavěné plochy 205 m2 s celkovým pozemkem 790 m2, na ulici Malá strana v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Možnost dokončení stavby podle vašich představ. Rozestavěný dům je vhodný pro rodinu s dětmi. Stavba rodinného domu je řešena jako jednopodlažní bez využití půdního prostoru. Rodinný dům je kapacitně dimenzován pro pět bydlících osob. Výhodou rodinného domu je dostatek množství parkovacích míst. Přízemí je dispozičně řešeno na vstupní část se zádveřím, technickou místnost a chodbu. Z chodby je přístup do všech ostatních místností- sociálního zabezpečení, samostatné WC a koupelny, technické místnosti, obýváku, jídelny se stolováním, pokoj hostů, pracovny nebo dalšího pokoje. Z obýváku je výstup na venkovní terasu. V okolí je široká nabídka aktivit, jako dětské hřiště, Zš, Mš, obecní úřad, nákupní středisko, zdravotní středisko. Zastávka MHD je 5 minut pěšky od rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Báře z Kaktusu. ev.č.: 4662 včetně právního servisu třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 1 pokoj zastavěná plocha (m2): 205 užitná plocha (m2): 167 plocha parcely (m2): 790 počet podlaží objektu: 1
Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou v Týnci
TADY SE VÁM BUDE ŽÍT KRÁSNĚ: RODINNÝ DŮM V BŘECLAVI 5+1 Máme pro vás skvělou nabídku - prodej prostorného rodinného domu 5+1 se zahradou. Nemovitost se nachází v malebné obci Týnec kde panuje klid, pohoda a lidé tady žijí rádi. Budete to právě vy, kdo se přidá ke spokojeným obyvatelům Týnce? Co v domě najdete? V rodinném domu se nachází v prvním patře prostorná vstupní hala, velký obývací pokoj, ložnice, kuchyně, spižírna, koupelna s vanou a pro větší komfort samostatná toaleta. I ve druhém patře má dům novým majitelům co nabídnout: jsou to tři samostatné prosvětlené ložnice. Najdeme zde také půdní prostor s možností dodělat například kuchyň s koupelnou pokud by někdo toužil po dvougeneračním bydlení. Dům je kompletně podsklepený. Jak vidíte na fotkách, celý dům je dostatečně prosvětlený a nabízí dostatek prostoru ke spokojenému bydlení všem členům domácnosti. Co najdete venku? Dům je postaven na rovinatém pozemku obdélníkového tvaru. Před domem se nachází dvě parkovací místa. Za domem najdeme další zděnou stavbu, které obsahuje presshaus s vinným sklepem, místnost sloužící k posezení, prádelnu, a poslední místnost sloužila jako chlév, za domem se rozprostírá rovinatá zatravněná zahrada. Komentář realitního makléře Romana Julínka: „Interiér domu má své kouzlo, které nabízí spoustu prostoru k úpravám podle vlastních představ. Ze staršího rodinného domu můžete vykouzlit krásné moderní bydlení pro vícečetnou rodinu. Fantazii se zde meze nekladou.“ Čeho se dotkly rekonstrukce? Plastová okna v roce 2010. Sítě: Elektřina - 220/380V Vytápění plynový kotel - napojený na ústřední topení Ohřev teplé vody – plynový bojler Voda - vodovodní řád Odpad - kanalizace Chcete jít na prohlídku? To nás těší. V takovém případě si prosím zapište do kalendáře datum 25.03.2023, ale dopředu nám prosím zavolejte, abychom si společně domluvili konkrétní čas prohlídky a mohli se vám plně a individuálně věnovat. Majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího, v případě více zájemců bude upřednostněna vyšší nabídka kupní ceny. ev.č.: 17188 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. energetická náročnost budovy: 283 kWh/m2 za rok poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 155 užitná plocha (m2): 258 plocha parcely (m2): 642 počet podlaží objektu: 2