inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu 225 m2 s garáží, Liberec - Nová Ruda

Kategorie: Domy

Ev.č. 144221001
Hledáte klidné bydlení v jedné z nejoblíbenějších částí Liberce? Máte početnou rodinu a více - generační bydlení by pro vás bylo ideálním řešením? Nebo se rozhlížíte pro ideální příležitost k investici?
V tom případě už nemusíte hledat, tato nabídka totiž splňuje obojí.

Dům, který se nachází na okraji městské části Liberce - Vratislavice nad Nisou, byl postupně rekonstruován a vznikly zde v každém patře samostatné bytové jednotky o dispozicích 2+kk a 2+1.

Půdní prostor o rozloze 57 m2 je zateplený a vybízí k realizaci dalších pokojů.
Sklepní prostory jsou také upraveny a to včetně nové izolace zdí a omítek. Využití těchto prostor je také široké. Momentálně slouží jako prádelna a společenský prostor. V téměř celém domě jsou nové rozvody elektřiny a vytápění je řešeno plynovým kotlem.

Benefitem je i samostatné stojící garáž na pozemku a zahrada s bazénem a posezením, kam je připojena voda i elektřina.

Jako rodina určitě oceníte i dobrou občanskou vybavenost, dostupnost dopravy a přilehlého vyžití. V okolí je spoustu zeleně, opravdu vydařené dětské hřiště respektive park Nové Vratislavice, zastávka tramvaje 200m od domu směr Liberec - Jablonec nad Nisou, mateřská školka,... a také krátká vzdálenost k hlavnímu tahu na Prahu a do centra města Liberce.
Jako investor zase oceníte, že lze jednoduše jednotky oddělit a je možné je samostatně pronajímat.

Vratislavice se pyšní perfektním kulturním vyžitím, spoustou volnočasových aktivit a všeobecně známou vizáží čisté a rozvojové části. Jsou tak velmi žádanou lokalitou k bydlení.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej rodinného domu 225 m2 s garáží, Liberec - Nová Ruda
Podobné inzeráty
Prodej novostavby rodinného domu v zajímavé lokalitě, pozeme
, Reality 11 Vám zprostředkují koupi novostavby velmi úsporného rodinného domu o dispozici 5+kk v obci Šimonovice, Liberec. Výstavba nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu probíhala v letech 2018 a 2019, v témž roce proběhla kolaudace a od té doby je užíván k trvalému bydlení. Rodinný dům je stále v záruce a je možné při zjištění nedostatků využít reklamace. Celková plocha pozemku je 807m² (z toho 67m² zastavěná plocha domem a 740m² zahrada). Celková podlahová plocha domu je 114m² a má toto dispoziční členění: 1.NP - vstupní chodba, chodba, koupelna a WC (sprchový kout, umyvadlo, bojler, připojení pro pračku), pokoj I., obývací pokoj s kuchyňským koutem, terasa, komora, schodiště; 2.NP - schodiště, chodba, koupelna s WC (vana, umyvadlo) pokoj II., pokoj III., ložnice, šatna. Na pozemku se dále nachází stavba zahradního domku určeného ke skladování dřeva, zahradních potřeb a nářadí. Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, obecní vodovod, odpad je řešen vlastní ČOV umístěnou na pozemku, vytápění domu je řešeno úsporným podlahovým topením - elektrické rohože, dále se k vytápění domu využívají krbová kamna umístěná v obývacím pokoji, ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Novostavba rodinného domu je umístěna na okraji nové zástavby rodinných domů, v sousedství pozemku s listnatými stromy. K dispozici pro Vás máme 3D virtuální prohlídku od společnosti 3Dvirtualcz, kde si rodinný dům můžete projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu si domluvit osobní prohlídku, odkaz Vám zašleme na vyžádání. Samozřejmostí jsou půdorysy celého domu. V případě zájmu o více informací, zaslání 3Dvirtuální prohlídky, půdorysů, případně si rovnou domluvit osobní prohlídku, volejte makléře společnosti. Ev. číslo: 24771. Energetický štítek: B (116 kWh/m2/rok).
Prodej RD se zahradou a garáží ve Velharticích
Sníženní ceny!! Nabízíme prodej řadového rodinného domu se zahradou a garáží v obci Velhartice, ležící v podhůří Šumavy. Vedle krásné přírody a hlubokých lesů většinu uchvátí návrší s dominantním hradem uprostřed zalesněných vrchů. Dům, který Vám právě nabízíme byl vystavěn v r. 1975, dispozičně řešen jako 3+1, s bytnou plochou cca 100m2, sousedící v řadě s dalšími domy mezi ostatní zástavbou rodinných domů. Dům je situován mimo ruch na okraji obce v klidném prostředí vyhlížející do přírody,- díky velikosti obce. Krajní řadový patrový dům s celkovou plochou pozemku 582 m2, se zast. plochou domu 58 m2, s garáží pod obytnou plochou, je po průběžné částečné rekonstrukci: koupelny včetně sanity a vybavení, výměny plastových oken se žaluziemi a novou plechovou střešní krytinou (před 1.rokem). Dále byla provedena izolace proti vlhkosti kolem domu. Vnitřní dispozice 1.patro: zádveří, předsíň; kuchyně s plynovým sporákem na PB, zabudovaná spíš; obývací pokoj; WC s umyvadlem a z předsíně vstup do suterénu. Ve 2.patře: dva pokoje; zrekonstruovaná koupelna (s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, topným žebříkem a balkonem). Samostatné WC s umyvadlem. Celý suterén domu je podsklepen: sklepy, garáž, kotelna/uhelna s boilerem a elektrokotlem. Celý dům obklopuje udržovaná zahrada (509m2), kde v zadní části stojí zděná kolna (15m2). Vytápění ÚT/ téměř novým elektrokotlem, nebo možnost osazení nového kotle na TP. Voda přivedena z obecního řádu, el. 230/400V, odpad sveden do kanalizace. Malebnost zdejší krajiny okouzlila i Jana Wericha, který si v blízkosti nechal postavit v roce 1938 chatu. Byl vášnivým rybářem a blízkost řeky, která zde protéká pro něj byla důležitá. Velhartice mají co nabídnout v každém ročním období. Vedle krásné přírody a hlubokých lesů je zde možnost koupání v rekreačním rybníku Bušek, sportování na víceúčelovém hřišti, možnost využití cyklotras a v zimě lyžařského areálu Veselice,- Železná Ruda, Špičák cca 25km. V místě naleznete několik restaurací, cukrárnu, obecní úřad, MŠ, ZŠ, zdravotní středisko, obchod. Velhartice leží 18km od Klatov, 11km od Sušice, hranice s Německem 26km. Spojení autobusovou dopravou. PENB ve třídě G.
Prodej, rodinný dům, Dobkovice
Prodej vícegeneračního rodinného domu v Dobkovicích. Dům je po kompletní a náročné rekonstrukci dokončené v roce 2022. Prodej bude probíhat formou elektronické aukce v termínu 22.03.2023 v 10:00 hod na aukčním portálu "Aukcerazdva". Dispozice domu je rozdělena do třech nadzemních a jednoho podzemního podlaží. V 1 PP se nacházejí technické místnosti, vytápěná garáž o ploše 35,2 m2 a dva sklípky o celkové ploše 15 m2 s WC a umyvadlem. V přízemí domu je byt 2+1se dvěma pokoji, kuchyní a koupelnou s WC a sprchovým koutem o celkové ploše 65 m2. Na chodbě je technická místnost s bojlerem a elektrickým kotlem a botník. V patře je větší byt o celkové ploše 95 m2 s dispozicí 3+1 včetně WC a koupelny s vanou a spíží. Z bytu v patře je přístup na balkón 8,5 m2, terasu nad garáží 32 m2 a terasu za domem 18 m2, která je součástí menší zahrádky s venkovním posezením a grilem. V podkroví jsou dokončené další tři velké místnosti o celkové ploše 85 m2 s přístupem do půdních prostor 33 m2. Dům je napojen na elektrickou energii, veřejný vodovod a odpad je sveden do vlastní čističky umístěné na pozemku před domem. Parkování je možné ve vlastní garáži nebo na pozemku u domu. Zdařilá rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2022 a nový majitel již nemusí investovat žádné finance a může rovnou bydlet. Majitelé po dohodě zanechají část vnitřního vybavení a zařízení. Obec Dobkovice se nachází mezi městy Děčín a Ústí nad Labem. V obci je mateřská a základní škola. Nedaleko jsou lesy a pro milovníky rybolovu je na dohled od domu řeka Labe. V případě zájmu o podrobnější informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Pomůžeme s financováním koupě nemovitosti. Po dohodě poskytneme náhled do stavební dokumentace. Doporučujeme osobní prohlídku tohoto pěkného domu. Prodej domu bude realizován nejvyšší nabídce. ev.č.: 7106 Prodej formou elektronické aukce dne 22.3.2023 v 10.00 hod, třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: rušná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 358 užitná plocha (m2): 235 plocha parcely (m2): 411 počet podlaží objektu: 2
Prodej, domy/rodinný, 206 m2, Dlouhá, 74714 Markvartovice, O
Prodej bungalovu MarkvartoviceHledáte bydlení ve vysokém standardu a současně se Vaše vysněná nemovitost musí nacházet v přijatelné vzdálenosti od krajského města Ostrava? Pokud ano, tak Vás tato nabídka určitě osloví! A bonus navíc: stále je možnost udělat obklady a dlažbu či jiné prvky na přání kupujícího. Nově nabízíme k prodeji novostavbu jednopodlažního rodinného domu. Celková plocha nabízeného pozemku je 1534 m2, z toho zastavěná plocha domu je 260 m2. V rámci současné výstavby a stavebního povolení se řeší rodinný dům s garáží, včetně přípojek vody, elektřiny, splaškové a dešťové kanalizace, oplocení a zpevněných ploch Stavba rodinného domu je provedena klasickým zděným způsobem. Základy jsou betonové a obvodové zdivo je ze systému HELUZ. Střecha rodinného domu je pultová, krytinou jsou asfaltové pásy. Strop bude se sádrokartonovým podhledem. Dispoziční řešení obsahuje zádveří, chodbu, 2 x koupelnu s WC, samostatné WC, technickou místnost, 2 pokoje, ložnici, 2 x šatnu, společenskou část a garáž. Podlahy jsou řešeny vinylovou podlahou a keramickou dlažbou. V garáží bude protiskluzová dlažba. Okna jsou navržena plastová s izolačním trojsklem. Z hlediska přípojek je dům napojen na elektro přípojku, vodovod. Zdrojem tepla jsou krbová kamna s teplovodním výměníkem a elektrický kotel. Vytápění je podlahové teplovodní se zabezpečovacím systémem, s akumulační nádobou o objemu 180l s napojením na krbovou vložku a elektrokotel. Teplá voda bude připravována v elektrickém zásobníkovém ohřívači. Splaškové vody z domu budou svedeny do veřejné splaškové kanalizace. Odvedení dešťových vod ze střechy objektu bude vypouštěním do přilehlého Ludgeřovického potoka přes retenční nádrž na pozemku. Markvartovice disponují kompletní občanskou vybaveností. V obci se nalézá moderní Základní školu, školku, potraviny, restaurace a také dětské hřiště. Makléři Broker consulting doporučují a teší se na Vás prohlídce. V rámci našich služeb zajistíme rovněž financování nemovitosti. Rádi zodpovíme i další informace. Cena 12 900 000,- Kč je za kompletní dokončenou stavbu včetně pozemkových úprav. Cena je včetně vybavení ve standardním provedení. Cena: 12 900 000 Kč včetně provize RK Poznámka k ceně: Včetně provize Možnost hypotéky: Ano Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Ve výstavbě Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 1 Plocha zahrady: 1274 Plocha pozemku: 1534 Plocha zastavěná: 260 Užitná plocha: 206 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Bezbarierový: Ano Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ano Sklep: Ne Garáž: Ano Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.12.2022 Rok výstavby: 2022 Rok kolaudace: 2022 Elektřina: 230V Doprava: silnice, autobus
Prodej rodinného domu s garáží a bazénem v Ostravě -, 127074
Exkluzivní nabídka samostatně stojícího rodinného domu 5+1 v klidné části Ostravy-Nová Bělá. Dům je kolaudovaný v roce 2008, konstrukce domu z Porothermu, střecha z betonových tašek Bramac, měděné střešní okapy, zateplení a dřevěná okna s trojskly. Součástí domu je dvojgaráž se sekčními vraty na dálkové ovládání + venkovní zastřešený prostor k stání před garáží. Pozemek o výměře 1106 m2 je slunný, rovinatý, se zapuštěným bazénem se zastřešením, který vybízí k relaxu. Dominantou 1.NP je prostorný obývací pokoj a krb s kamenným odkladem , jídelna a kuchyně s kuchyňskou linkou na míru, včetně spotřebičů. Dále pak samostatný pokoj, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem, WC samostatně, chodba a zádveří s úložnými prostory. V přízemí a koupelně (2. NP) podlahové vytápění. Dřevěným schodištěm se dostaneme do 2.NP, kde jsou tři samostatné pokoje, jeden se šatnou, prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, WC samostatně. Z ložnic je vstup na balkón s výhledem na zahradu, bazén a Beskydy. Celý interiér je ve velmi vkusných tónech s citlivým designem, který dotváří pozitivní energii celého domu. Příjemným bonusem navíc je zabudované centrální vysávání. Vjezd na pozemek je zajištěn el. bránou na dálkové ovládání. Dům napojen na veřejný vodovod, plyn, elektřinu, odpad kanalizace je svedena do septiku. Napojení na obecní kanalizaci je právě v realizaci. Ulice je klidná, málo frekventovaná. Nedaleko domu se nachází mateřská škola, autobusová zastávka. V obci veškerá občanská vybavenost. Těšíme se na Vás. Přijděte se podívat na Váš nový domov. Do konce března 2023 na... Číslo zakázky: 127074 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: patrový Sklep: není Energetická náročnost budovy: nahrazeno předložením ročního vyúčtování Bazén: Ano Garáž: Ano Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: velmi dobrý Plocha pozemku: 1 106 m2 Zastavěná plocha: 140 m2 Užitná plocha: 216 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 105 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 5+1 Doprava: silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení Ostatní vybavení: plot, bazén, garáž Další nebytové prostory: dvojgaráž, přístřešek, pergola, bazén, kůlna Topení: lokální - plynové, lokální - elektrické Plocha bazénu: 40 m2 Typ střechy: sedlová Střešní krytina: betonová taška Rok kolaudace: 2 008
Prodej, rodinný dům 5+1, Bartoňov, okr. Šumperk
Hledáte bydlení v klidné lokalitě? Navíc v domě, který si dokončíte dle svých představ? A s velkým pozemkem, který je něčím zajímavý? Exkluzivně vám nabízím prodej rodinného domu v Bartoňově, který je součástí obce Ruda nad Moravou v okrese Šumperk. Dům je připravený k rekonstrukci a díky tomu má obrovský potenciál. Vy sami rozhodnete, jak bude v budoucnu Váš nový domov vypadat. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň, dva pokoje, koupelna a samostatná toaleta. V podkrovní části potom dvě ložnice a chodba, ze které se vychází na terasu. Pozemek je velký, rozloha činí 2215 m2. Díky jeho umístění zde naleznete vytoužený klid, obklopeni přírodou. Zároveň je ve svahu, což z něho dělá ideální místo pro zapojení kreativity při jeho zkrášlování. Dům disponuje garáží, která se nachází ve sníženém přízemí, takže i Váš miláček na čtyřech kolech bude mít své pohodlí. Je zde i další místnost, která se dá ideálně využít například jako dílna. Dům je částečně podsklepen, má vlastní odpadní jímku a je zde možnost připojení na veřejnou kanalizaci. Voda je do domu přivedena ze studny. Rekonstrukce již v minulosti částečně započala, a to zejména provedením nové střechy. Co naleznete v okolí? Vlaková stanice - 900 m Kostel v Radomilově - 780 m Zámek Ruda nad Moravou - 1,8 km Pošta - 2,4 km Centrum města Šumperk – 12 km Zajistím pro Vás nejlepší možnou variantu financování s naší hypoteční poradkyní. Zaujala Vás nabídka? Tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na prohlídku. ev.č.: 1337 včetně právního servisu a provize třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: před rekonstrukcí umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 155 užitná plocha (m2): 193 plocha parcely (m2): 2215 počet podlaží objektu: 2