inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej rodinného domu 161 m, pozemek 306 m, Světice u Říčan

Kategorie: Domy

K nastěhování IHNED. Zbývají POSLEDNÍ 2 DOMY.

Exkluzivně nabízíme k prodeji energeticky úsporný dům s dispozicí 4+kk s celkovou užitnou plochou 161 m2. Dům stojí na pozemku o celkové výměře od 260 do 328 m2 v žádané lokalitě Praha-Východ 3 minuty od Říčan. Vlakem do centra Prahy to trvá 30 minut.

Stavba provedená z kvalitních materiálů zajišťuje nízké náklady na provoz domu (energetický štítek A), a to i díky tepelnému čerpadlu vzduch-vzduch značky LG.
Vstupní hale dominuje dřevěné schodiště vedoucí do 1. patra. Z haly vstoupíme do prostorného obývacího pokoje s přípravou pro krb, propojeného s kuchyní a jídelním koutem o celkové výměře 30,1 m2. Francouzskými okny můžeme vyjít na zahradu s krytou terasou. V přízemí dále najdeme technickou místnost se sprchovým koutem, spíž, šatnu a samostatné WC. V jednotlivých místnostech jsou velkoryse řešeny úložné prostory.

V 1. patře, kam vystoupíme po dřevěném schodišti, se nachází 3 samostatné pokoje rozšířené o podkrovní galerii. Prostorná ložnice s vlastní koupelnou o rozměru 13,7 m2 je doplněna podkrovním prostorem o výměře 9 m2, který může sloužit jako pracovna, a balkónem o rozměru 5 m2. Dva prostorné dětské pokoje o výměrách 10,1 a 13,2 m2 mají společný balkón a jsou rozšířené o podkrovní spací patra. Děti tak mají možnost využít prostor pokoje na maximum. Samostatná koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, sprchovým koutem a WC.

Dům je postaven ve vyšším standardu, jsou instalována plastová okna a balkónové dveře s trojskly. V obytných místnostech jsou elektrické venkovní žaluzie. Podlahy jsou plovoucí dřevěné v barvě světlého dubu. Vytápění je pomocí elektrokotle a tepelného čerpadla.

Vlaková zastávka je vzdálená 5 minut chůze od domu. Mateřská školka je vzdálená 4 minuty od domu, soukromé gymnázium pak 5 minut. Světice jsou vzdálené 4 minuty autem od Říčan u Prahy, které nabízí 5 škol, restaurace, kavárny, 4 supermarkety, nemocnice a lékaři nebo sportoviště (rugby, fotbal, zimní stadion).

Plánujete koupi domu financovat prodejem jiné nemovitosti? V tom případě při podpisu kupní smlouvy zaplatíte jen 40 % kupní ceny nové nemovitosti. Na doplacení zbývající částky od nás dostanete až 1 rok času. A vy budete moct v klidu prodat svou stávající nemovitost. cena je včetně provize, právních a finančních služeb Třída energetické náročnosti: A - mimořádně úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 12 490 000 Kč
Prodej rodinného domu 161 m, pozemek 306 m, Světice u Říčan
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu 161 m, pozemek 259 m, Světice u Říčan
K nastěhování IHNED. Zbývají POSLEDNÍ 2 DOMY. Exkluzivně nabízíme k prodeji dobře dispozičně řešený úsporný dům 4+kk s celkovou užitnou plochou 161 m2 v žádané lokalitě Praha-Východ 3 minuty od Říčan. K domu náleží i pozemek o celkové výměře od 260 do 328 m2. Dům je vybaven tepelným čerpadlem vzduch-vzduch značky LG, které funguje jako vytápění i klimatizace v podkroví. Kvalitní zateplení zajištuje nízké náklady na vytápění a energetický štítek A. Vstupní hale dominuje stupnicové dřevěné schodiště. Z ní se dostaneme do prostorného světlého obývacího pokoje s přípravou pro krb, propojeného s kuchyní a jídelním koutem o celkové výměře 30,1 m2. Francouzská okna jsou průchozí na zahradu s krytou terasou. Velkorysý úložný prostor zajišťuje spíž, šatna a technická místnost se sprchovým koutem. WC je samostatné. V 1. patře se nachází 3 samostatné pokoje rozšířené o půdní galerii. Prostorná master ložnice s vlastní koupelnou o rozměru 13,7 m2 je doplněna podkrovní pracovnou o výměře 9 m2 a balkón o rozměru 5m2. Dva prostorné dětské pokoje o výměrách 10,1 a 13,2 m2 mají společný balkón a jsou rozšířené o podkrovní spací patra. Děti tak mají možnost využít prostor pokoje na maximum. Samostatná koupelna je vybavena WC, sprchovým koutem a vanou. Dům je postaven ve vyšším standardu. V domě jsou plastová okna a balkónové dveře s trojskly, blokujícími hluk. V obytných místnostech jsou elektrické venkovní žaluzie. Podlahy jsou plovoucí dřevěné v barvě světlého dubu. Vytápění je pomocí elektrokotle a radiátorů. Plánujete koupi domu financovat prodejem jiné nemovitosti? V tom případě při podpisu kupní smlouvy zaplatíte jen 40 % kupní ceny nové nemovitosti. Na doplacení zbývající částky od nás dostanete 1 rok času. A vy budete moct v klidu prodat svou stávající nemovitost. Vlaková zastávka je od domu vzdálená 100 metrů. Do Prahy to vlakem trvá 30 minut. Mateřská školka je vzdálená 4 minuty od domu, soukromé gymnázium pak 5 minut. Světice jsou vzdálené 4 minuty autem od Říčan u Prahy, které nabízí 5 škol, restaurace, kavárny, 4 supermarkety, nemocnice a lékaři nebo sportoviště (rugby, fotbal, zimní stadion). cena je včetně provize, právních a finančních služeb Třída energetické náročnosti: A - mimořádně úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 12 180 000 Kč
Prodej RD 4+kk, obytná plocha 121 m2, Světice, okr. Praha-vý
Cena již včetně provize RK a kompletního právního servisu., Vám zprostředkuje exkluzivně prodej přízemního rodinného domu s dispozicí 4+kk, obytnou plochou 121 m² v obci Světice u Říčan, okr. Praha-východ, s pozemky celkem 1.137 m². Jedná se o přízemní dům z roku 2006, s pochozí půdou, s možností využití pouze jako úložného prostoru, popř. v případě potřeby i k vytvoření další obytné části domu. K domu náleží samostatná prostorná dvojgaráž (48 m²), s elektricky ovládanými vraty na dálkové ovládání, stejně jako i vjezdovou bránou na DO přímo ze silnice. Na zahradě (914 m²) je umístěn venkovní bazén (2,7 x 4,6 x 1,3 m), s osvětlením a zastřešením. Pozemek dále skýtá další možnosti jeho využití podle potřeb a představ budoucího majitele - vytvoření dalšího venkovního krytého posezení mimo terasu, okrasné nebo užitné zahrady, v přední části pak třeba i vybudování další možnosti venkovního parkování (k dispozici profi návrh zahrady). Z obývacího pokoje je výstup na menší krytou terasu, s možností jejího zakrytí ručně ovládanou markýzou. Dům je zděný, podlahy jsou plovoucí a dlažba, okna plastová, s orientací především na JZ a JV, kuchyňská linka vč. vestavných spotřebičů (myčka, sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř), vytápění je zde řešeno elektrokotlem (15 kW), společně s podlahovým vytápěním a radiátory, ohřev vody je zajištěn el. bojlerem. V obývacím pokoji jsou rovněž krbová kamna, která můžou sloužit rovněž jako zdroj tepla, popř. k vytvoření příjemné atmosféry. Z inženýrských sítí je zde k dispozici elektřina (220/380 V), voda je zajištěna z vlastní vrtané studny (28 m²), ovšem s možností napojení na obecní vodovod, odpad je zde řešen jímkou (4 m3) s trativodem, přičemž v plánu obce je zde výhledově vybudovat kanalizaci. Dům je vhodný pro aktivní rodinu s dětmi nebo pro kohokoliv, kdo ocení umístění domu v atraktivní lokalitě, v bezprostředním sousedství nové cyklostezky z Mnichovic do Prahy, v blízkosti rozsáhlého Říčanského lesa, s možností aktivního odpočinku nebo houbaření, přímo v obci je rovněž i fotbalové hřiště a taky nová moderní víceúčelová sportovní hala. Přímo v obci se nachází kousek od domu 2 školky (státní i soukromá), dále pak 2 základní školy (státní i soukromá), několik dětských hřišť, hospoda, knihovna, malý obchůdek a různé služby. Veškerou občanskou vybavenost a různé možnosti sportovního, kulturního i relaxačního vyžití najdete v Říčanech (3 km), které se staly již počtvrté za sebou tím nejlepším městem k životu v celé ČR. Zhruba 5-10 minut pěší chůzí je od domu vzdálená železniční zastávka, odkud se dostanete zhruba do půl hodiny do Prahy, na hlavní nádraží, zhruba podobný čas vám zabere i cesta na autobusovou zastávku, odkud se dostanete mj. i do Říčan. Dům se rovněž nachází zhruba 3 km od sjezdu z dálnice D1, tudíž je dům velice dobře strategicky umístěn, navíc je obec Světice součástí malebného turistického regionu Ladův kraj. Ev. číslo: 638534. Energetický štítek: G (133 kWh/m2/rok).
Prodej rodinného domu, 5 pokojů, 140 m², Světice
Nabízíme k prodeji řadový dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 5+kk s terasou, který se nachází v obci Světice (okr. Praha-východ) na ulici V Roštinách. Dům je postaven z kvalitních materiálů s velkým důrazem na energie (PENB třídy "B"). Celková plocha prodávaného pozemku má výměru 405 m2 (zastavěná plocha 153 m2) a užitná plocha domu činí 140 m2. Dispoziční řešení v 1. NP je následující: zádveří (2,8 m2), koupelna se sprchovým koutem a WC (2,6 m2), technická místnost případně pracovna (12,8 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (41,3 m2), velká terasa se zahradou, kterou odděluje betonový plot (dostatečné soukromí). Ve 2. NP jsou pak 3 samostatné pokoje (13,6 - 13,4 - 13,9 m2) s přípravou na vestavěné skříně, samostatná šatna (3 m2), velká koupelna (8,5 m2), chodba se schody (8 m2). Jihozápadní orientace zajišťuje velké prosvětlení všech místností. Na pozemku je zpevněné stání pro dva vozy s elektrickou posuvnou bránou a zpevněné chodníky kolem baráku až k terase. Dům je postaven z 30 cm Porotherm s 15 cm izolací (polystyren), střecha betonové tašky s izolací (30 cm), kvalitní okna s izolačním trojsklem, příprava na elektrické předokenní žaluzie, masivní dřevěné schodiště. Podlahy v domě jsou dřevěné plovoucí. Internet - optický kabel. Vytápění je v celém domě podlahové a je zajištováno kvalitním tepelným čerpadlem zn. Vaillant (vzduch-voda). Dokončení celého domu je plánované do 06/2023. K domu je vypracován PENB s hodnotou "B". V obci Světice je skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost - samozřejmostí je autobusová doprava, dále vlaková stanice v docházkové vzdálenosti (700 m), k dispozici rovněž ZŠ I. stupeň (500 m), ZŠ II. stupeň (200 m), školka (800 m), dětské hřiště, kulturní dům, obecní úřad, čerpací stanice atd. Skvělá dostupnost do centra Říčan po nové cyklostezce (3,5 km), Pumptrack Tehov (1,5 km) a v blízkém okolí také nalezneme lesy, rybníky apod. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10279 Poznámka k ceně: Cena včetně provize a právních služeb. Energetický štítek: B - Velmi úsporná ID nabídky: N10279
Babice, u Říčan, prodej rodinného domu 5+1 na pozemku o celk
Ev.č. 1531 Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+1 na pozemku o celkové výměře 749 m2 v obci Babice u Říčan. Obytná plocha je 110 m2. Ve spodní části domu se nachází: vstupní chodba, pracovna, toaleta, šatna, obývací pokoj s krbovými kamny se vstupem na zastřešenou terasu, jídelna a kuchyně, která je vybavena linkou s plynovým sporákem s el. troubou, výkonnou digestoří, dřezem a myčkou. V patře domu se nacházejí dva dětské pokoje, koupelna s vanou a toaletou a ložnice se vstupem na balkón. Ve spodní části domu jsou okna vybavena venkovními roletami. Součástí vybavení je zabezpečovací zařízení. Zdrojem tepla je ústřední topení s plynovým kotlem, který je i zdrojem teplé vody. Dům je napojen na veškeré sítě, kromě vody. Přípojka je připravena na pozemku. Zdrojem pitné vody je vrt o hloubce 33 m, který zajišťuje velmi kvalitní pitnou vodu, kterou dokazuje podrobný rozbor. Součástí zahrady je pergola s venkovním krbem a dva zahradní domky. Na zahradě je vybudovaná pohledná skalka a ozdobou jsou i ovocné a okrasné dřeviny. Vjezdová vrata na pozemek mají elektrický pohon. V těsné blízkosti domu se nachází les s Babickými rybníky. Škola a školka je vzdálená od domu cca 750 m. Obec má základní občanskou vybavenost. Dobrá dostupnost do Říčan a do Prahy: BUS a PID. Cena k jednání. En. náročnost b.: D - Méně úsporná (189 kWh/m2 za rok) Cena: Cena včetně provize RK a právního servisu, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání.
Prodej rozestavěného domu ( 205 m2), pozemek 790 m2, Vřesina
hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše nabídka vám ušetří čas při vyřizování stavebního povolení. Naše společnost vám nabízí prodej pozemku s rozestavěnou stavbou rodinného domu, který je dispozičně řešen jako 4+kk s celkovou užitnou plochou 166 m2, zastavěné plochy 205 m2 s celkovým pozemkem 790 m2, na ulici Malá strana v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Možnost dokončení stavby podle vašich představ. Rozestavěný dům je vhodný pro rodinu s dětmi. Stavba rodinného domu je řešena jako jednopodlažní bez využití půdního prostoru. Rodinný dům je kapacitně dimenzován pro pět bydlících osob. Výhodou rodinného domu je dostatek množství parkovacích míst. Přízemí je dispozičně řešeno na vstupní část se zádveřím, technickou místnost a chodbu. Z chodby je přístup do všech ostatních místností- sociálního zabezpečení, samostatné WC a koupelny, technické místnosti, obýváku, jídelny se stolováním, pokoj hostů, pracovny nebo dalšího pokoje. Z obýváku je výstup na venkovní terasu. V okolí je široká nabídka aktivit, jako dětské hřiště, Zš, Mš, obecní úřad, nákupní středisko, zdravotní středisko. Zastávka MHD je 5 minut pěšky od rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Báře z Kaktusu. ev.č.: 4662 včetně právního servisu třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: řadový druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: přízemní velikost: 1 pokoj zastavěná plocha (m2): 205 užitná plocha (m2): 167 plocha parcely (m2): 790 počet podlaží objektu: 1
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU
PRODEJ RODINNÉHO DOMU 4+KK SE ZAHRADOU Nabízím Vám prodej rodinného domu 4+KK nacházející se v obci Brusná u Tišnova (par. č. 88 a 89) v okr. Brno-venkov. Nemovitost o celkové rozloze 1068 m2 je složena z: • zastavěné plochy a nádvoří– rozloha 639 m2, • zahrady – rozloha 429 m2. Rodinný dům postavený z pálených cihel na konci 60. let se skládá z přízemí a půdy s částečnou půdní vestavbou. Přízemí o rozloze 136 m2 je rozvrženo na 11 místností zastupující kompletní bytovou jednotku. Přízemí je ze ¾ podsklepeno a přistup je realizován v rámci objektu jedné z chodeb. Podsklepení se skládá ze 4 místnosti využívaně pro technické účely (kotelna, prádelna…). Nad přízemím se nachází půda o rozloze 141 m2 s částečnou půdní vestavbou o rozloze 25 m2 (v podobě jedné místnosti). Na půdě do budoucna lze zrealizovat kompletní půdní vestavbu a získat tak další bytovou jednotku. Součástí domu je i garáž, která umožnuje volný přístup na celou zahradu/pozemek. Na rovinaté zahradě jsou umístěny dvě samostatně stojící stavby (dřevník a hospodářské stavení) Rodiny dům má vybudované ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva. Jako záložní zdroj vytápění slouží elektrický kotel. V domě je navíc možnost připojit krb. Dům je napojen na obecní vodovod. Plynofikace obce provedena 2006. Zahrada není, dle aktuálního územního plánu, určena k zástavbě. Pozemek se nachází ve velmi klidné lokalitě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v obci Lomnici u Tišnova, která je vzdálená 2 kilometry. Parametry rodinného domu: • poloha objektu: samostatný, • budova: cihlová, • stav objektu: možnost k okamžitému bydlení, • umístění objektu: klidná část obce, • počet podlaží objektu: přízemí + půda (částečná půdní vestavba), • velikost: 4 a více pokojů, • sklep: ze ¾ zastavěné plochy domu, • garáž: ANO s volným průjezdem na celý pozemek, • parkovací místo: v garáži, na vjezdu do garáže a před domem. Prosím volat. REALITKY PROSÍM NEOZÝVAT SE!!!