inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, Rodinné domy, 202m2 - Praha - Úhonice., ev.č. LS102

Kategorie: Domy

Ev.č. LS102
ID zakázky: LS102

Prodej rodinného domu rozděleného na dvě samostatné jednotky 4+kk, jedna v přízemí druhá v 1 patře, který se nachází na adrese - Na Trnku, Úhonice.

Dům je samostatně stojící přináší luxusní moderní bydlení. Nemovitost se prodává v provedení Shell & Core což znamená: exteriér – v dokončeném stavu, dokončené fasády, osazených dveří, oken a zábradlí, napojení veškerých sítí v objektu domu.
Interiér – jedná se o kompletně dokončenou hrubou stavbu, při vstupu do interiéru uvidíte omítnuté obvodové stěny a stropy, přivedená veškerá média, hrubé betonové podlahy bez nášlapných vrstev, 1x malby, bez interiérových dveří.

Novostavba rodinného domu se nachází v obci Úhonice u Prahy. Jedná se o ""dvojdům"" skládající se z 2 samostatných jednotek.
Obě jednotky mají dispozici 4+kk, užitnou plochu 98,56 m2 a 104,42m2, vlastní zahradu, vlastní vjezd a 4 parkovací stání.

V přízemí (98,56m2) se nachází vstupní předsíň se schodištěm, technická místnost, koupelna, WC, chodba, pokoj 15,94m2 a 14,34m2, pokoj/pracovna 10,2m2 a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Ve všech pokojích se nachází francouzská okna (trojskla) se vstupem na terasu a dále do zahrady. Pod schodištěm se nachází úložný prostor.

V prvním podlaží (104,42m2) se nachází 2 pokoje velké pokoje 14,3m2 a 19,23m2, jeden menší pokoj/pracovna 12, 68m2, koupelna, WC a terasa. V obývacím pokoji se nachází francouzská okna se vstupem na terasu. Ve všech pokojích se nachází francouzská okna (trojskla).

Pozemek má celkovou plochu 826 m2, z toho je 158 m2 zastavěná plocha. Zbytek pozemku muže být rozdělen na 2 zahrady.

Dům je vybaven 2x tepelné čerpadlo (každá bytová jednotka zvlášť), 2x elektroměr, ČOV, podlahovým vytápěním, příprava na klimatizaci a žaluzie, příprava na kuchyň koupelnu, 2x bezpečnostní dveře ADLO.

Obec Úhonice - okres Praha-západ, 10 minut autem do Prahy nebo autobusem do 20 minut na metro Zličín. Okolí se nabízí: velké dětské hřiště kousek od domu, pošta, restaurace, nové, fotbalové hřiště, Sokol, škola,obecní knihovna, psí cvičiště a několik dobře vybavených obchodů. V nedaleké Rudné 5 min. od Úhonic je Lidl, Penny market, zdravotní středisko.

Cena: 29.999.900 včetně provize RK a právního servisu.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání.
Prodej, Rodinné domy, 202m2 - Praha - Úhonice., ev.č. LS102
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu 202 m², Na Trnku, Úhonice
ZKOLAUDOVÁNO Tel melko.peter28@ Prodej rodinného domu 202m² se dvěma byty (tedy možnost pronajmu patra), pozemek 826 m² Na Trnku, Úhonice. Dům je samostatně stojící přináší luxusní moderní bydlení. Nemovitost se prodává v provedení Shell & Core což znamená: exteriér – v dokončeném stavu, dokončené fasády, osazených dveří, oken a zábradlí, napojení veškerých sítí v objektu domu. Interiér – jedná se o kompletně dokončenou hrubou stavbu, při vstupu do interiéru uvidíte omítnuté obvodové stěny a stropy, přivedená veškerá média, hrubé betonové podlahy bez nášlapných vrstev, 1x malby, bez interiérových dveří (dům pro kolaudaci bude zařízen jedním WC). Novostavba rodinného domu se nachází v obci Úhonice u Prahy. Jedná se o ""dvojdům"" skládající se z 2 samostatných jednotek. Ideální na pronájem nebo pro dvě rodiny. Předmětem prodeje je dum jako celek. Obě jednotky mají dispozici 4+kk, užitnou plochu 98,56 m2 a 104,42m2, vlastní zahradu, vlastní vjezd a 2 až 4 parkovací stání. V přízemí (98,56 m2 byt č1) se nachází vstupní předsíň 3,6 m2 se schodištěm, technická místnost 3,5 m2, koupelna 5,3 m2, WC 2,2 m2, chodba 9,77 m2, pokoj 15,94 m2 a 14,34 m2, pokoj/pracovna 10,2 m2 a obývací pokoj s kuchyňským koutem 31,95 m2. Ve všech pokojích se nachází francouzská okna (trojskla) se vstupem na terasu a dále do zahrady. Pod schodištěm se nachází úložný prostor. V prvním podlaží (104,42 m2 byt č2) se nachází 2 pokoje velké pokoje 14,3 m2 a 19,23, jeden menší pokoj/pracovna 12, 68 m2, koupelna 5,03, WC 2,2 m2 a terasa 8,85 m2. V obývacím pokoji se nachází francouzská okna se vstupem na terasu. Ve všech pokojích se nachází francouzská okna (trojskla). Pozemek má celkovou plochu 826 m2, z toho je 158 m2 zastavěná plocha. Zbytek pozemku muže být rozdělen na 2 zahrady. Dům je vybaven 2 x tepelné čerpadlo (každá bytová jednotka zvlášť), 2 x elektroměr, ČOV, podlahovým vytápěním, příprava na klimatizaci a žaluzie, příprava na kuchyň koupelnu, 2x bezpečnostní dveře ADLO. Stavba čeká už jen na oplocení a pár drobností v interiéru. Při výstavbě byly použity nadstandardní materiály, odpovídající současným trendům moderního bydlení s energetickou náročností, ve kterých je dům i jeho interiér koncipován. Internet (příprava stropních wifi routru, optika na pozemku, do bytových jednotek vedou trubičky na k natažení optiky) Vedlejší pozemek je park, zeleň o rozloze 981m2 Obec Úhonice - okres Praha-západ, vsí protéká Radotínský potok a je zde pošta, restaurace, nové, velké dětské hřiště kousek od domu, fotbalové hřiště, Sokol, škola,obecní knihovna, psí cvičiště a několik dobře vybavených obchodů. V nedaleké Rudné 5 min. od Úhonic je Lidl, Penny, zdravotní středisko, zubaři i Coop. Zajímavostí je posvátná lípa a parní mlýn z roku 1868, který byl funkční až do 50. let 20. století. Bydlení je zde velmi příjemné, s venkovským rázem a přesto 10 minut od Prahy cena s DPH
Prodej rodinného domu 7+1, s bazénem, Úhonice, Praha - západ
Nabízíme k prodeji nevšední nízkoenergetický rodinný dům 7+1, 500 m2, s vnitřním bazénem, saunou a krásnou privátní zahradou s jezírky a altánem, částečně zařízený. Pozemky celkem 2.978 m2. Přízemí: velký obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a vstupy na terasu a zahradu, šatna, toaleta pro hosty, vstupní chodba, vnitřní bazén se zázemím a vstupem na terasu. 1. patro: tři ložnice, plně vybavená koupelna, další koupelna s vanou a toaletou, vestavěné skříně. 2. patro: dvě ložnice, pracovna (příp. další ložnice), galerie, šatna, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou. Suterén: sauna, tělocvična, sprchový kout, toaleta, kotelna, skladové prostory, přístup do garáže. Dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné skříně, tepelné čerpadlo, vířivá vana, masážní sprcha, v oknech sítě proti hmyzu, myčka, mikrovlnná trouba, TV, alarm, satelitní připojení, automatická závlaha, markýza na terase. K dispozici garáž pro dvě auta a další možnost parkování aut na pozemku. Dům stojí na okraji obce Úhonice, lokality s výbornou dopravní dostupností do mezinárodních škol a na D5, cca10 minut k metru, cca 15 minut na letiště, cca 20 minut jízdy od centra. Přímé spojení na komunikaci R6 (Praha - Karlovy Vary) a Pražský okruh. Klidné bydlení s dobrými možnostmi nakupování. Poplatky spojené s užíváním domu cca 6000 Kč měsíčně. Doporučujeme. Lokalita: Úhonice, Jenečská Číslo nabídky: HZ141448 Počet pokojů: 7 Užitná plocha: 500 Zastavěná plocha: 308 Plocha pozemku: 2978 Plocha zahrady: 2378 Budova: Cihlová Okolí: Okraj obce Stav: Velmi dobrý Bazén: ANO - 90m Podlaží celkem: 4 Zařízený: ANO Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Plyn: Ano Vytápění: Jiný druh topení Energetická třída: Štítek není k dispozici, proto se řadí do skupiny G Parkování v garáži: ANO Parkování na ulici: ANO
Prodej 1/2 rodinného domu 104m², Na Trnku, Úhonice
ZKOLAUDOVÁNO miresu@ Tento samostatně stojící dům přináší luxus svobodného, prostorného a moderního bydlení. Předpokládané dokončení 1/2023. Nemovitost se prodává v provedení Shell & Core, což znamená, že je EXTERIÉR v dokončeném stavu (dokončené jsou fasády, osazených dveří, oken a zábradlí, napojení veškerých sítí v objektu domu) a INTERIÉR je ve stavu kompletně dokončené h r u b é s t a v b y (při vstupu do interiéru uvidíte omítnuté obvodové stěny a stropy, přivedená veškerá média, hrubé betonové podlahy bez nášlapných vrstev, 1x malby, bez interiérových dveří). Toto je tedy ideální pro dokončení dle vlastního vkusu a možností. Dům bude pro kolaudaci zařízen jedním WC. Novostavba rodinného domu se nachází v obci Úhonice u Prahy. Jedná se o "dvojdům" skládající se ze 2 zcela samostatných jednotek. Předmětem prodeje byt na horním podlaží o dispozici 4+kk, 104,42m2, vlastní zahradou, vjezdem a 2 až 4 parkovací stání. V prvním podlaží (104,42 m2 byt č2) se nachází vstupní předsíň se schodištěm (3,6m2), 2 velké pokoje 14,3 m2 a 19,23, další jeden menší pokoj/pracovna 12,68 m2, koupelna 5,03m2, samostatná toaleta 2,2 m2 a terasa 8,85 m2. V obývacím pokoji se nachází francouzská okna se vstupem na terasu. Ve všech pokojích se nachází francouzská okna (trojskla). Po dokončení bude dům vybaven 2 x tepelným čerpadlem pro každou bytovou jednotku zvlášť, 2 x elektroměrem, ČOV, podlahovým vytápěním, 2x bezpečnostními dveřmi ADLO pro každou bytovou jednotku, dále bude provedena příprava na klimatizaci a žaluzie, příprava na kuchyň koupelnu a další. Stavba čeká už jen na oplocení a pár drobností v interiéru. Při výstavbě byly použity nadstandardní materiály, odpovídající současným trendům moderního bydlení s energetickou náročností, ve kterých je dům i jeho interiér koncipován. Příprava pro internetové připojení sestává ze stropních wifi routru a zavedení optiky jak na pozemek, tak i trubičkami do obou bytových jednotek. Vedlejší pozemek je PARK, zeleň o rozloze 981m2 Obec Úhonice - okres Praha-západ, vsí protéká Radotínský potok a je zde pošta, restaurace, nové, velké dětské hřiště kousek od domu, fotbalové hřiště, Sokol, škola,obecní knihovna, psí cvičiště a několik dobře vybavených obchodů. V nedaleké Rudné 5 min. od Úhonic je Lidl, Penny market, zdravotní středisko, zubaři i Coop. Zajímavostí je posvátná lípa a parní mlýn z roku 1868, který byl funkční až do 50. let 20. století. Bydlení je zde velmi příjemné, s venkovským rázem a přesto 10 minut od Prahy (5 km + 5km dálnice Zličín) nebo autobusem do 20 minut na metro Zličín, Globus, Ikea. Energetický štítek budovy zatím není k dispozici.cena včetně DPH
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice
DVA rodinné domy, 2 garáže, zahrady, Kardašova Řečice Exkluzivně nabízíme prodej uzavřeného objektu obdélníkového půdorysu se dvěma rodinnými domy se společným vstupem a vjezdem z hlavní komunikace v okrajové části města Kardašova Řečice, 12 km od Jindřichova Hradce s navazujícími „vesnickými“ stavbami jako stodola s dílnou, chlívek, maštal, zděný „kurník“, letní kuchyně, prádelna a dále navazující členité zahrady za stodolou o celkové výměře 1176 m2. Zastavěná plocha obou domů včetně vedlejších staveb je celkem 1140 m2. Každý dům je podsklepen. Nad každým domem je půdní prostor. Na „zadní“ zahradě za stodolou jsou umístěny 2 garáže, ke kterým je příjezd ze zadní části nemovitosti a dále je zde přístavek na skladování dřeva. Společný vstup-průjezd do nemovitosti je dvoukřídlými vraty, výměra průjezdu je 27,50 m2 s možností parkování 1x osobní vozidlo. V uzavřené části obou domů je zahrada se zastřešenou pergolou. Dům č. 1 – dispozice bytové jednotky je 4+1, obytná plocha je 105 m2, ze společného průjezdu je vstup do velkého sklepa s udírnou i na půdu, Dům č. 2 – dispozice bytové jednotky je 4+1 tak, že 2+1 je v přízemí a 2 pokoje byly zrealizovány z půdního prostoru. Do těchto pokojů je samostatný vstup z průjezdu domu, obytná plocha je cca 80 m2. Ze společného průjezdu je také vstup do sklepa. Technické parametry: elektřina 230/400V pro každý dům zvlášť, voda – veřejný vodovod se společným vodoměrem pro oba domy, za stodolou vlastní studna, kanalizace veřejná, vytápění – tuhá paliva, akumulační kamna, podlahové topení v koupelně (dům č.2), plynová přípojka v domě, v roce 2000 nová střecha, nová plastová okna v obou domech na straně „do ulice“, do zahrady původní dřevěná, zachovalé „parketové“ podlahy v obytných místnostech, krbová kamna. Domy jsou doporučeny k modernizaci dle vlastních představ. Vhodné pro velkou rodinu dvou generací nebo i pro rodiny sourozenců. Výhodná koupě pro Vás, kdy cena jednoho rodinného domu je nižší než současná tržní cena bytu. Vhodná i kombinace: vaše bydlení+druhý dům investice. „Zadní“ zahrada čtvercového půdorysu o výměře 461 m2 může být i stavebním pozemkem, nyní bez inženýrských sítí. Veškerá občanská vybavenost přímo v městě Kardašova Řečice, vlakové nádraží cca 250 m od nemovitosti, ve vzdálenosti cca 1 km „Velký“ rybník s okolní přírodou. Na nemovitosti neváznou žádná omezení ani zástavy. K dispozici ihned. Nemovitost je nabízena jako jeden celek. Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně zajištění financování. O více info o nabídce pište na email: vera.kalinova@
Dřevostavby, modulové domy
Domy jsou určeny především k trvalému bydlení k rekreaci,podnikání atd.Nízkoenergetické a úsporné domy energetické náročnosti budovy zařazeny v kategorii"B"velmi úsporný. Domy montujeme přímo na našich výrobních prostorech nebo u zákazníka na pozemku.Domy mají tepelně izolační a zvukové izolace.Izolace Isover tloušťka stěny 28cm,stropu 26cm,podlahy 24cm.Odvětrávaná fasáda,podbití, je v ceně včetně vybavené koupelny+obklady a dlažby,bojlér 80l,podlahových krytin,LED světel,interiérových dveří s obložkami,výmalby.Jedná se o dřevostavby které jsou postaveny na ocelovém rámu,různých rozměrů a velikostí. Plastová okna VEKRA,vnitřní stěny z FERMACELLU(ten má lepší vlastnosti než sádrokarton) Modulový dům se usazuje na betonové patky nebo zemní vruty.Tato stavba se dá objednat dle přání a rozměru zákazníka dle projektové dokumentaceta je v ceně domu,zařizujeme i "ohlášení stavby"na úřadech.Všechny domy jsou kolaudovatelné. Dům je předán k nastěhování. Cena zastavěné plochy činí 23.280,-Kč/m2+DPH
Prodej, domy/rodinný, 117 m2, Hrubý Jeseník, Nymburk [ID 462
Prodej, domy/rodinný, 117 m2, Hrubý Jeseník, Nymburk [ID 46233] Představím Vám novostavbu rodinného domu s dispozicí 4+kk na pozemku o velikosti 1.202m2 včetně zastavěné plochy. Dům se nachází v obci Hrubý Jeseník, vzdálené necelých 7 kilometrů od Nymburka a 17km od nájezdu na dálnici D11 spojující Prahu, Hradec Králové a do pár let také Olomouc, Liberec a také Polsko. Celková užitná plocha domu činí necelých 118m2. V přízemí je hlavní dominantou obývací pokoj s odděleným prostorem pro kuchyňský kout, v součtu o velikosti 49,38m2. Dále se v přízemí nachází samostatná toaleta s umyvadlem. Po dubovém schodišti se dostanete do chodby v podkroví, kde jsou celkem tři samostatné a neprůchozí pokoje a koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Na jeden z pokojů navazuje místnost, kterou lze využít například jako šatnu či pracovnu. Pokoje jsou zcela oddělené od společenské části v přízemí, na spaní zde tedy budete mít opravdový klid. Ten Vám zajistí nejen toto šikovné dispoziční řešení, ale také samotná konstrukce stavby. Jedná se o dřevostavbu osazenou kvalitními okny s trojskly a sedmikomorovým systémem, v podkroví je pak celkem 9 střešních oken zajišťujících perfektní světlost interiéru. Zateplena je podlaha v přízemí i v patře, fasáda a střecha. Vytápění je zajištěno teplovodním podlahovým topením s tepelným čerpadlem o výkonu 7kW a zásobníkem na teplou užitkovou vodu o objemu 190L. Toto vše je ukryto pod kvalitní střechou z betonové krytiny Bramac v břidlicově černém odstínu. Samozřejmostí je napojení na všechny inženýrské sítě – elektřinu i obecní vodovod a kanalizaci. Jedná se tedy o kompletně dokončený rodinný dům, který si zbývá vybavit podle vlastních představ. V obci naleznete mateřskou a základní školu, potraviny, občerstvení a autobusové zastávky, které Vám zajistí spojení s okolními městy. V nich potom naleznete vše, co k životu potřebujete. Dům je ihned k nastěhování. Více informací rád poskytnu telefonicky, případně je možné domluvit si kdykoliv osobní prohlídku tohoto nádherného domu s vlastní prostornou zahradou. S financováním nemovitosti Vám pomohou naši finanční specialisté, ve které vložilo důvěru již více než 650.000 klientů. Cena: 8 700 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Dřevěná Energetický štítek: C Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 2 Plocha pozemku: 1202 Plocha zastavěná: 81 Užitná plocha: 117 Voda: dálkový vodovod Topení: jiné Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.03.2023 Rok výstavby: 2022 Rok kolaudace: 2023 Doprava: dálnice, silnice, autobus