inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej RD se zahradou Ořechov- NOVÁ CENA

Kategorie: Domy

Hledáte skvělou alternativu komfortního bydlení ve 2+1, k tomu ale s vlastním uzavřeným dvorkem a s možností seberealizace na vlastní zahradě?
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji RD se zahradou v obci Ořechov, v okrese Brno-venkov.
Dům je řadový, o celkové obytné ploše 85m2 a nachází se v klidné boční ulici, v severní části vesnice.
Za vstupními dveřmi se nachází chodba, z níž se vejde do velkého slunného pokoje s oknem do ulice. Dále na chodbu navazuje jídelní kout propojený s velkou místností, kde se nachází obývací část a prostor pro spaní. Velkým francouzským oknem se dále dostanete na útulný uzavřený dvorek a celou šířku okna můžete zastřešit pergolou, která v letním počasí zvětší obývací prostor o příjemné posezení venku.
Za jídelním koutem navazuje kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, WC, technická místnost a vstup na půdu. Půda nabízí dostatečné rozměry pro případné vybudování dalších místností. Domek je rovněž částečně podsklepen.
Uzavřený dvorek zajišťuje dostatek soukromí, ze dvorku vedou kovové dveře do zadní přístupové uličky, která je slepá a slouží pouze několika sousedním domům. Přes tuto uličku se nachází ještě prostorná garáž, sloužící jako dílna a za ní se rozkládá 290 m2 udržované zahrady na rovině, se zahradním domkem, studnou a vzrostlými stromy.
Dům je připojený na všechny sítě, vytápěný plynovým kondenzačním kotlem, na který je ještě 2 r. záruka. Celý dům je technicky ve výborném stavu, zateplený, střecha cca 10 let kompletně nová, všude jsou eurookna a dveře. PENB uvádí tř. E.
Dům vás při osobní prohlídce osloví svojí útulností a pocitem, že si můžete pouze přivézt osobní věci a okamžitě bydlet se vším komfortem.
Vesnice Ořechov poskytuje veškerou občanskou vybavenost, ZŠ, MŠ, lékaři, pošta, prodejna potravin i autobusová zastávka cca 2 min od domu, autem dostupnost do Brna velmi dobrá.
Cena je 5.800.000,- Kč, při vážném zájmu je možno o ceně jednat. Právní servis zajištěn, s financováním vám umíme pomoci prostřednictvím našeho nezávislého poradce.
Pro domluvu prohlídky nám zavolejte nebo napište na
Prodej RD se zahradou Ořechov- NOVÁ CENA
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 177 m², Ořechov, ul. Komenského
Nabízíme vám rodinný rohový dům v obci Ořechov u Brna. Dispozičně řešen jako 3+1 kde kromě obytných pokojů, je také koupelna s WC a další místnosti, které lze využít jako šatnu, nebo technické zázemí. Tato obytná část domu má samostatný vchod. Druhý vchod přímo z ulice je do místnosti o velikosti 39 m², kterou lze využít k podnikání. U domu není zahrada pouze menší dvorek. Celková plocha dvou parcel, na kterých se stavba nachází je 199 m². Polohou je při hlavní silnici. Lokalita zaujme hlavně krátkou dojezdovou vzdáleností do Brna, která konkrétně do Bohunic činí 10 Km. K vytápění slouží krb a kotel na tuhá paliva. Dům je určen k rekonstrukci a v současné době není obydlen. V případě potřeby zajištění financování nemovitosti, vám naši finanční specialisté rádi pomohou najít nejvhodnější nabídku. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte si domluvit osobní prohlídku. Lokalita: Komenského, Ořechov Cena je včetně provize i právního servisu. Evidenční číslo: 829144 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Ořechov, RD 3+1, novostavba, dvůr, dvojgaráž – rodinný dům
Ev.č. E1355L018 Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 3+1 v obci Ořechov, která je od Brna vzdálena pouhých 15 minut jízdy autem. V přízemí domu se nachází chodba, z té se vstupuje do obývacího pokoje s jídelnou a z něj pak do nové moderní kuchyně. Z obývacího pokoje je přístup na dvorek s malou zahrádkou, který skýtá příjemné soukromí. V přízemí se dále nachází technická místnost, samostatná toaleta a sprchový kout. V patře domu se pak nachází pokoj, ložnice se šatnou a koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatnou toaletou. K domu náleží přilehlá dvojgaráž o velikosti cca 30 m2. Celý dům je vytápěn elektrickým podlahovým topením v kombinaci s krbem, který je v obývacím pokoji. Obec Ořechov se nachází na okraji Bobravské vrchoviny a žije zde přibližně 2 700 obyvatel, má veškerou občanskou vybavenost – škola, školka, lékaři, obchody, restaurace, lékárna a další služby. Obec spojuje veškeré výhody života na vesnici a zároveň má velmi dobrou dostupnost do města Brna. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej RD k celkové rekonstrukci Ořechov u Uherského Hrad...
V exkluzivním zastoupení klienta vám nabízíme prodej RD k celkové rekonstrukci v obci Ořechov, která se nachází na jihozápadním okraji Zlínského kraje, v jihovýchodním podhůří Chřibů asi 18 km od Uherského Hradiště. Kromě základní občanské vybavenosti jako je obecní vodovod, kanalizace a rozvod plynu je v obci obchod, školka, hřiště, pohostinství, kulturní dům, park, zámek atd . Obec obléhají krásné stávající rozsáhlé plochy vinic a nabízí nádherné vyhlídky do okolí. Poloha obce nabízí obyvatelům a rekreantům místo pro klidné bydlení ve zdravém životním stylu. Obcí prochází také turistická cyklotrasa a Moravská vinařská cyklostezka. Nemovitost má v LV zapsané dvě stavební parcely jedna o velikosti 478m2 na které stojí nemovitost k rekonstrukci a druhá o velikosti 90m2 kde je rozpadlá budova (torzo), mezi nimi se nachází zahrada 637m2 plná ovocných stromů, vinné révy, voliéry, trnek, meruněk, jabloní a dalších. Nemovitost má přístup na oplocený pozemek ze dvou stran, obě jsou přístupné vozem. Studna na pozemku, obecní vodovod vede v chodníku před domem, plyn odpojen a je naveden do domu, elektřina odpojena navedena v domě. Na pozemku stojí stavba garáže, která není zapsána v katastru nemovitostí, možno zbourat nebo zlegalizovat dle posouzení stavu. Pro více informací a termínu prohlídky kontaktujte prosím rodinného makléře. Cena: Včetně provize s DPH, právního servisu a zprostř. úschovy. ID zakázky: 667786 Počet podlaží v domě: 3 Užitná plocha: 394 m2 Celkový počet místností v domě: 4 Druh objektu: smíšený Stav objektu: před rekonstrukcí Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: řadový Typ domu: patrový Zastavěná plocha: 278 m2 Plocha parcely: 1205 m2 Počet podlaží pod zemí: 1 Plocha teras: 15 m2 Plocha zahrady: 637 m2 Plocha sklepů: 22 m2 Topení: ústřední plynové Dopravní dostupnost: dálnice, silnice, autobus Elektřina: 230 V, 380 V Voda: studna nebo jiný vlastní zdroj, dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Další nebytové prostory: garáž, přístřešek Typ komunikace: dlážděná, asfaltová Schodiště: betonové, zábradlí nebo madlo Zeleň: stromy nebo keře Dispoziční řešení domu: jednogenerační Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej, rodinný dům se zahradou, Spytihněv
včetně provize RK, Vám zprostředkuje exkluzivně prodej RD 6+1, o ploše 264 m², se zahradou o výměře 1 699 m² v obci Spytihněv. Dům se nachází v klidné části obce v řadové zástavbě s kompletní občanskou vybaveností (škola, školka, městský úřad, obchod, restaurace, autobusová a vlaková zastávka). Přízemí domu je řešeno jako samostatná bytová jednotka s ložnicí, obývacím pokojem, kuchyní, WC, koupelnou po rekonstrukci a přilehlou pracovnou, před kterou je jednak schodiště do prvního patra, ale i vstup do sklepních prostor. Dům je podsklepen z 1/2, část pro uskladnění potravin, úložná místnost a kotelna s plynovým kotlem a ohřívačem na vodu. Všechny prostory jsou suché. První patro kopíruje prostorově přízemí, pouze obývací pokoj s ložnicí není průchozí. Po celé délce obývacího pokoje se nachází balkón. Z prvního patra se po schodech přesuneme do půdních prostor, které je možné upravit na bytovou jednotku. V celé nemovitosti jsou nová plastová okna. Dům prošel kolaudací v roce 1990, nová elektroinstalace, pitná voda je přivedena z obecního řádu, odpad je řešen septikem s přepadem do obecní kanalizace. Vestavěný průjezd do zahrady slouží jako garáž. V prostoru za domem, neboli na nádvoří se nachází studna s užitkovou vodou o hloubce 24 m. K domu jsou přistaveny dvě prostorné místnosti vhodné jako letní kuchyně s otevřeným posezením. Zajímavý je i samostatný sklep umístěný ve svahu s venkovním vstupem používaný výhradně na uskladnění brambor. K nádvoří přiléhá zeleninová zahrádka, skleník o velikosti 4x2 m a ohradník pro drůbež. Dále vstupujeme na poměrně dlouhý sad plný ovocných stromů různého vzrůstu, který je skutečnou oázou klidu s možností příjemné procházky. Rozlohou je pozemek vhodný taktéž pro chov ovcí a jiné drůbeže či k jiné zemědělské činnosti. Nemovitost lze považovat za dvougenerační bydlení s rozlehlou zahradou. Pro prohlídky kontaktujte prosím makléře. Ev. číslo: 640437. Energetický štítek: G
Prodej rodinného domu 5+1, se zahradou (2.444 m2), ul. Bělsk
Naše společnost vám exkluzivně nabízí prodej rodinného domu 5+1, se zahradou o celkové rozloze 2.444 m2, nacházející se ve vyhledávané lokalitě Ostrava-Hrabová. Patrový cihlový dům je zateplený, se střechou Bramach (betonové tašky), okna nová hliníková prémiové značky Schüco. Kolaudace rodinného domu proběhla v roce 2003, následně dům prošel úpravami. 1. NP: dispozičně řešeno jako 2+kk: obývací místnost se skleněnou verandou, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, kotelna, garáž na 1 auto, terasa. 2. NP: tři pokoje (z toho jeden velký pokoj rozdělen na 3 malé), koupelna s vanou a toaletou, zvlášť šatna, finská sauna. Z obývacího pokoje se vchází na zastřešené pódium, využívané jako terasa, postavené v roce 2021. Horní koupelna příjemných přírodních barev nabízí navíc domácí saunu. Pro vyzdvihnutí přírodního materiálu přiznané trámy. Obě podlaží domu disponují klimatizací. Nad schodištěm byl vytvořen světlík, který zajistí skvělou prostupnost přírodního světla. Vytápění pomocí plynového kotle. K domu náleží naprosto exkluzivní zahrada, která pro vás bude oázou klidu. Tato prostorná rovinatá zahrada obdélníkového tvaru nabízí možnost relaxace, sportu, či využití kreativity pro okrasné rostliny. Oplocené zděným plotem v hodnotě cca 2 mil. Dvě odpadní žumpy, v plánu obce je napojení kanalizace. Na pozemku se nachází samostatná stavba, nyní sloužící jako garáž cca pro 4 auta. Pergola postavena v roce 2020. Na jaře se budou montovat slunolamy na pergolu z modřínového dřeva v ceně cca 350 tis. Kč. Pozemek je oddrenažovaný se zahradou v hodnotě až milion korun. Skvělý dojezd do centra Ostravy autem 10 minut, průmyslové zóny Hrabové 15 minut a do Frýdku Místku 15 minut. Rádi vám pomůžeme s financováním. Pro více informací zavolejte Kamilovi z Kaktusu. V případě více zájemců může být cena k jednání, předmětem další nabídky. ev.č.: 4316 cena u makléře třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 150 užitná plocha (m2): 270 plocha parcely (m2): 2594 počet podlaží objektu: 2
PRODEJ RD VE ZLÍNĚ 4+1 S MOŽNOSTÍ PŮDNÍ VESTAVBY A ZAHRADOU
PRODEJ RD VE ZLÍNĚ 4+1 S MOŽNOSTÍ PŮDNÍ VESTAVBY A ZAHRADOU V ŽÁDANÉ KLIDNÉ LOKALITĚ Exkluzivně nabízíme k prodeji RD 4+1 se zahradou s možností půdní vestavby ve velmi žádané a klidné lokalitě Zlína. Dům je osluněný téměř po celý den, starší, uvnitř zachovalý a udržovaný, je částečně z 1/2 podsklepen. Okna jsou plastová, nové rozvody vody a odpady v plastu, nový plynový zásobník na teplou vodu a nový stacionární kotel Destila. Stavební materiál je plná cihla, nutná oprava fasády. K domu náleží studna, která je napojena do domu jako užitková voda včetně městského vodovodu, kanalizace, elektřina 230V a 400V, plyn. Pěkná osluněná mírně svažitá zahrada je spíše okrasná, v horní části se nachází udírna z bílých cihel a gril, zděná kůlna na nářadí, ovocné stromy, pěkný výhled směrem na Zlín. Parkování před domem, nebo na vlastním pozemku. Celková plocha pozemku je 825m2, z toho 352m2 zastavěná plocha a nádvoří, zahrada 473m2 RD je vhodný ihned k bydlení, nebo k rekonstrukci. V případě zájmu o bližší informace, či termín prohlídky nemovitosti mě kontaktujte na tel.