inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej RD 6+1 na pozemku 1398 m2 Žlunice okr.Jičín

Kategorie: Domy

, Prodej rodinného domu 6+1 o podlahové ploše 130m² se stodolou a garáží na pozemku celkem 1398m² v obci Žlunice v okr. Jičín. Dům je zděný, částečně podsklepený, stropy jsou dřevěné, podlahy betonové, okna jsou dvojitá dřevěná Součástí domu je garáž, chlév a kurník. Střecha je z pálených tašek v dobrém stavu. Dům je napojen na veškeré sítě - elektřina, voda, kanalizace, plyn. Vedle domu je ještě kopaná studna.Dům je určen k rekonstrukci. Topení je na tuhá paliva. U domu je prostorná zahrada a velká stodola s možností všestranného využití. V místě obchod Coop, restaurace, zastávka Bus. Jičín 17km, Nový Bydžov 8 km, Městec Králové 18km, Praha Č.Most 82km. Ev. číslo: 642686. Energetický štítek: G
Prodej RD 6+1 na pozemku 1398 m2 Žlunice okr.Jičín
Podobné inzeráty
Zemědělská usedlost Úbislavice - Stav, okr.Jičín
Exkluzivně si vám dovolujeme nabídnout zemědělskou usedlost v OV na vlastním pozemku v malebné vesničce Úbislavice - Stav, okr. Jičín. Nemovitost je vhodná ke kompletní rekonstrukci a díky tomu si vytvořit ideální domov, dle svých představ. Nemovitost je vhodná k celoročnímu bydlení či jako rekreační objekt k úniku ze stereotypu velkoměsta a nalezení oddechu v krásné přírodě. Na pozemku je několik dřevěných budov, které dříve sloužily k uskladnění věcí a chovu hospodářských zvířat. Dům je zděný, střecha odpovídá stáří, při plánování rekonstrukce, lze využít půdních prostor. Užitná plocha a nádvoří tvoří 1 237 m2, objekt se nachází v uzavřeném dvoře, který nabízí velké soukromí a klid. Na pozemku je vlastní studna a jímka, dům je kompletně vyklizen. Na objekt zemědělské usedlosti navazuje stodola. Konstrukce stodoly je tvořena kombinací vyzděných pilířů a dřevěných výplní. Kolem domu je umístěna zahrada, kde se nachází travní porost a vzrostlé stromy. Jedná se o rovinatý oplocený pozemek. Parkování je možno ve dvoře nebo na veřejném prostranství před domem. Úbislavice leží 5 km JZ od města Nová Paka při silnici č.I/16 (Praha – východní Krkonoše), které nabízí komplexní občanskou vybavenost, stejně jako skvělou dostupnost do blízkého Špindlerova Mlýna, který nabízí nespočet zimních radovánek. Od října 2005 se obec stala součástí evropského geoparku Český ráj pod záštitou UNESCO. V případě dalších dotazů, nás neváhejte kontaktovat.
Prodej rodinného domu k demolici s pozemkem, Horní Krupá, ok
Ev.č. 01708 Zprostředkujeme Vám prodej pozemku s domem v obci Horní Krupá, okr. Havlíčkův Brod. Na pozemku je dům, který je určen k demolici a je již částečně rozebrán. Celková velikost pozemku je 2. m2. Dále se na pozemku nachází stodola, která je rozdělena na 3 části. Za stodolou je pozemek vedený jako ovocný sad o výměře 1.314 m2. Před stavební parcelou je zahrada o výměře 278 m2. Krásná a klidná lokalita v blízkosti přírody. Možnost procházek, houbaření a sportování. Elektřina na pozemku ve sloupku. Voda a plyn na okraji pozemku. Zajímavá nabídka k rekreaci, pro investora k pronajímání nebo i na týdenní či víkendové pobyty. Bližší informace na vyžádání u realitního makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize RK a právních služeb, cena k jednání.
Prodej RD Lázně Bělohrad, okr. Jičín, pozemek 804m2.
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Lázně Bělohrad se zahradou. Dům je součástí dvojbloku domů, umístěn u parku nedaleko náměstí. Jedná se o podsklepený jedno patrový dům se zahradou. Je napojen na zemní plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Disponuje také vlastní studnou umístěnou v domě. Topení je řešeno radiátory s napojením na krbová kamna nebo plynový kotel umístěný ve sklepě domu. Ohřev vody zajišťuje plynový kotel v koupelně. Parkovat lze na pozemku za vjezdovou branou na krytém parkovací stání. Pozemek je udržovaný o celkové výměře 804m2. Doporučujeme pro potřeby trvalého bydlení na dobré adrese blízko centra obce. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Jičín ★ Adresa: Lázně Bělohrad, Lázně Bělohrad, Barákova ★ Celkem podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 160 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 804 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Sporák, Sklep, Telefonní přípojka, Zahrada, Kryté stání, Internet, Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: Auto, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: F - Velmi nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej stavebního pozemku - Luhačovice - centrum
Prodej rovinatého stavebního pozemku poblíž centra Luhačovic Se souhlasem majitele nabízíme na prodej rovinatý stavební pozemek o velikosti 2681m2 nacházející se v Luhačovicích. Nutno podotknout, že v Luhačovicích je velmi málo rovinatých pozemků. Pozemek je vhodný pro výstavbu řadové nebo skupinové zástavby rodinných domů. Pozemek je oplocen. Rozměry pozemku jsou 41m x 73m. V současné době jsou na pozemku 2 rodinné domy + 2 garáže. Oba domy jsou před rekonstrukcí. Veškeré inženýrské sítě jsou na pozemku (elektřina, obecní vodovod, plyn, kanalizace). Příjezd k pozemku po asfaltové komunikaci (ze 2 stran). Pozemek se nachází v těsné blízkosti vlakového i autobusového nádraží. Výborná dostupnost do obchodů, k lékařům, do školy či školky, na kolonádu či nádraží. Pozemek je vhodný pro silného investora. Ohledně více informací neváhejte kontaktovat makléřku Lenku Balijovou REMAX tel.
Rodinný dům 130m2 + velká stodola, pozemek 1.400m2, Žlunice
Nabízím k prodeji rodinný dům 6+1 o podlahové ploše 130m2, částečně podsklepený. Dům má 1NP o dvou pokojích. K domu je garáž, chlív a kurník. Dům je zděný, stropy dřevěné, podlahy betonové. Střecha je z pálených tašek v dobrém stavu. Do domu nezatéká. Dům je napojen na veškeré sítě - elektřina, voda, kanalizace, plyn. Vedle domu je ještě kopaná studna. Topení je na tuhá paliva. U domu je prostorná zahrada a velká stodola s možností všestranného využití. Prohlídka je možná kdykoli. Předání a nastěhování je možné okamžitě. Při rychlém jednání nabízím možnost dohody o ceně.
Prodej, domy/rodinný, 160 m2, Čelakovského 955, 50801 Hořice
Prodej, domy/rodinný, 160 m2, Čelakovského 955, 50801 Hořice, Jičín [ID 40248] Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu v obci Hořice, okr. Jičín o dispozici 5kk. s možností půdní vestavby, prostorným sklepem a s krásnou zahradou. Nemovitost se nachází v klidné části obce zajištující soukromí. Dům nabízíme s většinovým vybavením včetně ložnice z masivního dřeva, vybavených dětských pokojů a obývacího pokoje. Nemovitost je po nedávné rekonstrukci topení, vody, podlah a elektroinstalace. Vytápění je řešeno plynovým kotlem s možností výměny za elektrický kotel nebo za kotel na tuhá paliva. V domě můžete ohřev zajistit i krbem v jídelní místnosti. Objekt je částečně zateplen, vybaven euro okny a dveřmi z masivu vyrobené na zakázku. Na zahradě je bazén 6 x 3 x 1,7 m vyhřívaný tepelným čerpadlem, pergola s kuchyní a krbem. Do zahrady je vjezd branou na elektrický pohon. Celé zahrada je situovaná na jižní stranu. Do nemovitosti nejsou potřeba žádné investice ani nábytek, stačí Vám jen osobní věci a můžete bydlet. Cena: Info u realitního specialisty Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: řadový Plocha pozemku: 546 Užitná plocha: 160 Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.06.2022