inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej RD 4+1 k rek. se zahradou, Místek Pod Štandlem

Kategorie: Domy

Prodej nemovitosti RD 4+1 se zahradou, Frýdek-Místek, část Místek,Pod Štandlem
Nabízíme k prodeji nemovitost rodinný dům 4+1 nepodsklepený, užitná plocha 150m2 cihlový vhodný ke kompletní rekonstrukci nebo demolici v katastrálním území Místek, lokalita zvaná Pod Štandlem. Elektro nyní odpojeno bylo i 380V, přípojka plynu není, voda byla ze studny v nemovitosti suché WC. Zastavěná plocha a nádvoří 319 m2, k domu náleží zahrada 896m2.Příjezd po neupraveném pozemku jiného vlastníka. Nelze čerpat úvěr.

Cena:1.397.000,--Kč( včetně advokátních služeb, advokátní úschovy, provize RK)

PENB.G
Prodej RD 4+1 k rek. se zahradou, Místek Pod Štandlem
Podobné inzeráty
Rodinný dům se zahradou, k.ú. a obec Město Albrechtice, okre
Ev.č. 143E0181P Dne 12.04.2023 v 09:30 hod. se koná dražba pod 143 EX 00181/22-108, kterou pořádá Exekutorský úřad Frýdek-Místek, soudní exekutor JUDr. Jiří Trojanovský, na adrese Potoční 1094, 738 01 Frýdek-Místek, prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese těchto nemovitostí: rodinný dům se zahradou, k.ú. a obec Město Albrechtice, okres Bruntál. Výše jistoty (částky nutné složit před dražbou – bude v případě nevydražení vrácena) je stanovena ve výši 200.000,- Kč, znalecký posudek je ve výši 3.410.000,-Kč. Pro další informace kontaktujte Exekutorský úřad, tel. 558 438 091, e-mail trojanovsky@ En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej rodinného domu 5+1 v Pržno, Frýdek-Místek
V roce 2018 byla na domě provedena kompletní rekonstrukce, včetně elektroinstalace, rozvodů vody, plastových oken, nových omítek a vstupních dveří ve všech místnostech. V roce 2021 proběhlo zateplení. Dům je vybaven ústředním vytápěním s plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva v kombinací s novými krbovými kamny. Elektroinstalace byla vyměněna na 230V a 400V. Dům je dispozičně situován na 1PP, 1NP a 2NP, což zajišťuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Okolí domu je klidné, ale v dobré dostupnosti a blízkosti větším městům jako je Frýdek-Místek, Frýdlant nebo Ostrava. Ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají klidné bydlení. Dům je vhodný pro ty, kteří chtějí žít v prostorném a příjemném prostředí. Obec Pržno disponuje veškerou občanskou vybaveností v dosahu všech služeb (autobus, vlak, škola, školka, fotbalové hřiště, sportoviště, zdravotnictví, centrum občanské vybavenosti, knihovna, pošta, cyklostezka, cyklo bar NAHŘIŠTI). Ve vzdálenosti 3 km jižně leží město Frýdlant nad Ostravicí, 8 km severně město Frýdek-Místek, kde můžete navštívit vodní nádrž Olešná, 14 km jihozápadně město Frenštát pod Radhoštěm zde si zaskočte na skokanský můstek nebo do aquaparku, 16 km západně leží město Kopřivnice odkud pochází Emil Zátopek a Marta Gottwaldová, za zmínku určitě stojí i muzeum Tatra. Okolí ve kterém je dům umístěn Vám nabízí nespočet relaxačních, odpočinkových aktivit po náročném pracovním vytížení. Těm co ještě zbylo dost sil, tak určitě uvítají možnost výšlapu po okolních horách jako je třeba Lysá Hora a Ondřejník. S financováním Vám pomůže náš finanční poradce, který má pod sebou největší bankovní domy. Neváhejte nás kontaktovat, rádi se s Vámi domluvíme na termínu prohlídky a domem Vás provedeme. Svou stávající nemovitost můžete dát na protiúčet.
Prodej, rodinný dům, pozemek 244 m2, Libice nad Cidlinou, ok
Prodej rodinného domu 3+1 se zahradou, pergolou, v obci Libice nad Cidlinou. Dům po kompletní rekonstrukci. Dispozice domu: přízemí - vstupní chodba, kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, chodba, koupelna s vanou, s toaletou a prostorem pro pračku a sušičku, 2 ložnice, komora, šatna, technická místnost s elektrokotlem. Vstup na půdu s možností vybudování dalších obytných prostor, vybudována příprava. Nová střecha, podlahy, topení ústřední, veškeré rozvody, elektrokotel, štuky, fasáda, kuchyně, koupelna, okna, bojler, atd. Na pozemku u domu pergola s posezením a malá zahrádka. Okolí poskytuje mnoho historických památek, soutok Labe a Cidliny, rybníky, lesy, známou cyklostezku z Nymburka přes Poděbrady na soutok řek, atd. V obci občanská vybavenost, škola, hřiště, obchody, atd. Poděbrady 5km, vlak a BUS v místě. Vhodné k trvalému bydlení i k rekreaci. Financování hypotékou Vám zajistíme. Více info u makléřky
Prodej rodinného domu se zahradou ve Veselí nad Moravou
Nabízím Vám k prodeji velký rodinný dům se zahradou ve Veselí nad Moravou. Dům se nachází téměř v centru města ve velmi žádané a atraktivní lokalitě pro bydlení. Za zahradou teče řeka Morava, nedaleko je krásný městský a zámecký park. Vícegenerační dům je částečně podsklepen a má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. V přízemí se nachází byt 3+1 s koupelnou, toaletou a komorou, v patře byt 4+1 s koupelnou, toaletou a komorou a v podkroví jsou další 3 pokoje s koupelnou a toaletou. Každý byt má samostatný vstup ze společného schodiště, čímž je zaručeno naprosté soukromí. Pod domem je menší klenbový sklep. Za domem je dvůr, kde je hezká krytá pergola pro venkovní posezení. Dále je zde k domu ještě přistavěna dílna, kotelna, kolárka a místnost nad tím. Na dvůr navazuje krásná udržovaná zahrada (553 m2) se vzrostlými stromy a vinnou révou. Na konci zahrady je branka, za kterou vede cyklostezka podél řeky Moravy. Celková užitná plocha domu je 280 m2 (přízemí: 105 m2, patro: 110 m2, podkroví: 65 m2) + sklep a prostory ve dvoře. Dům je ve velmi dobrém stavu, byl pečlivě udržován a průběžně modernizován (nová střecha včetně podkrovních místností, klempířské prvky včetně okapů z nerezi, zateplení domu, fasáda, plastová okna, podlahy, dveře, rozvody elektřiny, ZTI, topení v mědi, …). Je napojen na veškeré inženýrské sítě, vytápění zajišťují dva plynové kotle, ohřev vody dva plynové bojlery. Ve dvoře se nachází vlastní studna s dostatkem vody. Parkování pro 2 auta je možné přímo před domem. Dům má velký potenciál, je možno ho okamžitě využívat jak pro bydlení, tak pro různá komerční využití vzhledem k tomu, že se nachází téměř v centru města. Město Veselí nad Moravou má veškerou občanskou vybavenost a rovněž výbornou dopravní dostupnost, je zde významný železniční uzel. V okolí je velké množství atraktivních turistických cílů (Baťův kanál, štěrková jezera, vinné sklípky, ...), vedou tudy významné cyklostezky. Je zde možnost širokého kulturního, společenského i sportovního vyžití. Financování je možné hypotékou i úvěrem ze stavebního spoření. Obojí Vám pomůžeme vyřídit. Zatím nebyl předložen PENB, protože se teprve zpracovává, uvádíme proto třídu G. Doporučuji nezávaznou prohlídku, makléři můžete volat makléři kdykoliv Konečná cena včetně provize a právních služeb
Prodej rodinného domu s garáží a zahradou v Dražovicích
Nabízíme k prodeji rodinný dům - se samostatnou garáží / dílnou a velkou zahradou, v obci Dražovice, cca 10 km od Sušice. V této tiché obci v klubku venkovských chalup nabízíme jednu z nich s příjemnou atmosférou, která je situována na jeho okraji. Jedná se o přízemní obytný dům smíšené stavby, průběžně rekonstruován: (koupelna, WC, nová plastová okna, vstupní dveře, střešní krytina, částečné zateplení domu fasádním polystyrenem, omítka),- dům je tak stále udržován v dobré kondici. Dispoziční řešení 3+1 o zast. ploše cca 120 m2 s celkovou obytnou pl. cca 83m2 a prostornou zahradou 2.513m2. Vnitřní dispozice domu: vstupní zádveří, chodba, kuchyně s plynovým sporákem (na PB), po levé straně vstup do obytné části: obývací pokoj, ložnice, pokoj. Z pravé stany vstup do zrekonstruované koupelny (2017) se sprchovým koutem, umyvadlem, boilerem a novým kotlem (2020) na TP, nebo elektrokotlem. Komora na uskladnění potravin a vstup do podkroví. Nad celou obytnou plochou se nachází prostorná půda s novější střešní krytinou, pod obytnou částí se nachází klenutý chladný sklep. Odpad sveden do septiku, voda je napojena na obecní řád, el. 230V/400V. Součástí nemovitosti je samostatně stojící dvougaráž o zast. ploše cca 55m2, nabízí prostor pro dvě auta, nebo může být využita jako dílna. Dále samostatná kolna na nářadí a drobné přístavky pro chov domácích zvířat. Celý dům je obklopen zahrádkou – v přední části okrasnou, za domem členitou. Celková výměra pozemku činí 2.688 m2. V obci Dražovice najdete malý obchod s potravinami, tenisové kurty, hospodu, autobusové spojení. Základní škola i další občanská vybavenost (restaurace, koupaliště, hospůdka, lékař ) je ve dvou km vzdálených Žihobcích. Rozšířenou občanskou vybavenost najdete v nedaleké Sušici. Kašperské hory jsou vzdálené 15 km. Dům je svým prostředím vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i k rekreaci, nebo kombinovanému využití, - místem návratů k odpočinku, - nebo pevnou investicí pro budoucnost. PENB se v této chvíli vyhotovuje, proto uveden ve třídě G.
PRODEJ RD VE ZLÍNĚ 4+1 S MOŽNOSTÍ PŮDNÍ VESTAVBY A ZAHRADOU
PRODEJ RD VE ZLÍNĚ 4+1 S MOŽNOSTÍ PŮDNÍ VESTAVBY A ZAHRADOU V ŽÁDANÉ KLIDNÉ LOKALITĚ Exkluzivně nabízíme k prodeji RD 4+1 se zahradou s možností půdní vestavby ve velmi žádané a klidné lokalitě Zlína. Dům je osluněný téměř po celý den, starší, uvnitř zachovalý a udržovaný, je částečně z 1/2 podsklepen. Okna jsou plastová, nové rozvody vody a odpady v plastu, nový plynový zásobník na teplou vodu a nový stacionární kotel Destila. Stavební materiál je plná cihla, nutná oprava fasády. K domu náleží studna, která je napojena do domu jako užitková voda včetně městského vodovodu, kanalizace, elektřina 230V a 400V, plyn. Pěkná osluněná mírně svažitá zahrada je spíše okrasná, v horní části se nachází udírna z bílých cihel a gril, zděná kůlna na nářadí, ovocné stromy, pěkný výhled směrem na Zlín. Parkování před domem, nebo na vlastním pozemku. Celková plocha pozemku je 825m2, z toho 352m2 zastavěná plocha a nádvoří, zahrada 473m2 RD je vhodný ihned k bydlení, nebo k rekonstrukci. V případě zájmu o bližší informace, či termín prohlídky nemovitosti mě kontaktujte na tel.