inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej nízkoenergetického domu, 5 pokojů, 135 m², Rychnov na

Kategorie: Domy

Prodej novostavby nízkoenergetického rodinného domu (ztráta domu činí 3,5 kW), který se nachází v klidné části Rychnova nad Kněžnou – Dlouhá ves. Jedná se o podkrovní dům s dispozicí 5+kk a užitnou plochou 135 m2, který je postaven na pozemku o velikosti 287 m2 (zastavěná plocha činí 86 m2). Na pozemku je možné zaparkovat 3-4 automobily a vybudovat 2x krytou terasu, na kterou je provedena příprava kotvení v nosné konstrukci domu. Na pozemku je dále prostor pro malou klidovou zeleň v sousedství s Jahodovským potokem.

Jedná se o systémovou dřevostavbu s kontaktním zateplovacím systémem, plastová okna s trojitým zasklením. Sanitární vybavení od firmy Ptáček. Dům je vytápěn podlahovým teplovodním systémem, v podkroví radiátory. Dům včetně kuchyňské linky a vestavných spotřebičů značky BEKO (myčka, trouba, odsavač a varná deska). Dům je realizován jako kompletní dodávka na klíč.

Dům je napojen na vodovod, elektřinu, dále provedena příprava na plyn a do technické místnosti zaveden kabel na pevný internet. Splaškové vody řešeny bezúdržbovým biologickým septikem s filtrem, přepad do vodoteče, vše oficiálně povoleno vodoprávním úřadem.

Dům se prodává kompletně dokončen. Nastěhování je možné ihned. Terénní úpravy jsou dokončeny, zbývá natáhnout pletivo na hotové sloupky oplocení. Možné prohlídky po předchozí e-mailové domluvě, vždy možný čtvrtek odpoledne.

Cena za komplet je 6.490.000,- Kč, včetně právních služeb a advokátní úschovy.

V bezprostředním okolí domu se nachází základní občanská vybavenost - autobusová zastávka, základní a mateřská škola, restaurace apod. Kompletní občanskou vybavenost pak nalezneme v centru města, které je vzdáleno pouhé 3 km.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10073
Poznámka k ceně: Včetně právních služeb a advokátní úschovy. Cena k jednání.
Energetický štítek: B - Velmi úsporná
ID nabídky: N10073
Prodej nízkoenergetického domu, 5 pokojů, 135 m², Rychnov na
Podobné inzeráty
Prodej úsporného nízkoenergetického domu 5+kk na klíč
Prodej nízkoenergetického rodinného domu 5+KK s krytou terasou a garáží na klíč 128 m², pozemek 1 068 m² Nabízíme k prodeji patrovou novostavbu nízkoenergetického rodinného domu s komfortní dispozicí 5+kk s krytou terasou a garáží o užitné ploše 145,5 m² (kolaudace prosinec 2022), na pozemku o výměře 1 068 m2 v podhůří Beskyd na okraji města Frenštát pod Radhoštěm (k.ú. Tichá na Moravě). Jedná se o patrový dům, ideální pro 4-5 člennou rodinu s velmi nízkými provozními náklady. Vchodem do domu, který je krytý přístřeškem, vstoupíte do zádveří, odtud vede vstup do technické místnosti a chodby. Dále z chodby jsou vstupy do koupelny s WC, pokoje pro hosty (pracovna), obývacího pokoje a schodiště, pod kterým je úložný prostor. Dům v přízemí nabízí prosvětlený obývací pokoj se širokými posuvnými balkonovými dveřmi, kterými vyjdete na krytou terasu, jídelní kout a komfortní kuchyň. V patře domu je chodba, ze které vstoupíte do prostorné ložnice, šatny, koupelny s vanou a sprchovým koutem, samostatného WC s umývadlem a dvou pokojů. Součástí domu je prostorná garáž se sekčními vraty a zadními dveřmi, které slouží ke vstupu na zahradu Uvedená cena je za pozemek a kompletní stavbu RD s garáží v nízkoenergetickém provedení, projektovou dokumentaci, ohlášení stavby, všech poplatků, základové desky. Dům je postaven jako sendvičová dřevostavba ve vysokém standartu vnějších a vnitřních finálních povrchových úprav, napojení na sítě-voda, elektřina, zkolaudovaná a napojená ČOV a dešťovou kanalizaci s retenční nádobou 4 m3, která slouží k zachycení dešťové vody a následnému využití. Firma Dřevostavby GLOBAL, která tuto stavbu provedla, realizuje nízkoenergetické sendvičové dřevostavby více jak 22 let, za použití těch nejkvalitnějších dostupných materiálů. CENA NA VYŽÁDÁNÍ PO TELEFONU
Prodej, RD, 160 m2, dílny, garáže, ul. Štemberkova, Rychnov
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi rodinný dům na adrese Štemberkova č. p. 154, Rychnov nad Kněžnou. Jedná se o rodinný dům s komerčními prostory jejichž poloha je v naprostém srdci města Rychnova nad Kněžnou. Komerční prostory lze využít pro podnikání například autoservis, pneuservis, truhlářství a mnohé další. Předmětem prodeje jsou tyto pozemky a nemovitosti: - pozemek st. p. č. 1327/1 o výměře 369 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je rodinný dům č. p. 154 - pozemek st. p. č. 1327/2 o výměře 146 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je rodinný dům - budova bez č. p. a č. e., - pozemek st. p. č. 1328 o výměře 274 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí jsou dílny a sklady. - pozemek p. č. 1329/3 o výměře 176 m2, zahrada - pozemek st. p. č. 1336/11 o výměře 152 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je objekt bez č. p. a č. e. stavba občanského vybavení - garáže a sklady. - pozemek p. č. 1336/12 o výměře 350 m2, ostatní plocha To vše zapsané na LV číslo 2464 v KÚ Rychnov nad Kněžnou. Územní plán města Rychnov nad Kněžnou. - pozemky se nachází v zastavitelné ploše označené SM smíšené obytné – městské, plochy pro smíšené využití městského charakteru, pro bydlení s vyšším podílem veřejné nebo komerční vybavenosti, nevýrobních služeb. HLAVNÍ VYUŽITÍ: . pozemky bytových a rodinných domů a nebytových domů pro obslužnou sféru (obchod, služby, administrativa) převážně místního významu . povinný podíl podlahových ploch pro obytnou funkci v posuzované konkrétní funkční ploše SM není stanoven. PŘÍPUSTNÉ VYUŽITÍ: . stavby a zařízení pro dopravu v klidu přímo související s danou funkcí, . bydlení v bytových domech (§2, odst. a/ bod 1. vyhlášky č. 501/2006 Sb.) s možným částečným nebytovým využitím. Ve vstupním podlaží možnost umístění služeb (vyjma služeb pro motoristy), drobných obchodních jednotek bez rušivých vlivů na okolí, stravovacích zařízení. NEPŘÍPUSTNÉ VYUŽITÍ: . veškeré stavby a využití, které neodpovídají výše uvedenému využití Poloha domu se nachází lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. V docházkové vzdálenosti lze nalézt plnou občanskou vybavenost v podobě supermarketů, pošty, zastávky MHD nebo vlakového nádraží a mnohé jiné nabízející služby. Nemovitosti jsou bez zatížení cizích práv. Jedná se tedy o čistá převod vlastnického práva. Prodávající je pouze jeden vlastník. Vzhledem k rozloze a velikosti a polohy objektu se jedná o velmi zajímavou investici nebo developerský projekt vyplývající z výše uvedeného územního plánu města Rychnov nad Kněžnou. Doporučuji vám prohlídku. S financování Vám zařídí naši specialisté v rámci služeb zdarma.
Prodej, domy/rodinný, 302 m2, Husova 461, 46802 Rychnov u Ja
Prodej, domy/rodinný, 302 m2, Husova 461, 46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou, Jablonec nad Nisou [ID 42184] Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+kk, s užitnou plochou 302 m2 a zahradou 278 m2 v oblíbené lokalitě obce Rychnov u Jablonce nad Nisou. Klidné místo kousek od přírody a zároveň výbornou dostupností do Liberce a Jablonce. Vnitřní zrekonstruovaná část se skládá ze 6ti velkých pokojů, dvou kuchyní, prostorných chodeb, koupelny s WC, WC v mezipatře, místnosti připravené na druhou koupelnu. Dům lze využít jako dvougenerační. Součastí domu je i sklep, půda, garáž, parkovací místa z obou stran domu a krásná zahrada s terasou. Velkou výhodou je kombinované vytápění pomocí elektrického kotle, kotle na tuhá paliva, popřípadě krbovými kamny. Na hraně pozemku se nachází plynová přípojka, na kterou již byl zpracovaný projekt pro případné připojení. Dobrá občanská vybavenost a okolní lesy poskytují ideální rodinné bydlení. Cena: 6 790 000 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 7000 Poznámka k ceně: včetně provize a právních služeb Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: v bloku Podlaží celkem: 1 Plocha pozemku: 572 Užitná plocha: 302 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: částečně Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ano Sklep: Ano Garáž: Ano Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.09.2022 Rok rekonstrukce: 2017 Elektřina: 230V Sítě: internet Doprava: vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Rodinný dům 5+kk, U Plesenky, Ostrava, Martinov, 127017
Dovoluji si Vám exkluzivně zprostředkovat dlouhodobý pronájem nízkoenergetického domu, o dispozici 5 + kk s cyklogaráží, na ulici U Plesennky v Ostravě. RD má celkovou užitnou plochu 150 m2, oplocený pozemek o celkové výměře 536 m2. Dům je v zástavbě nových domů v klidné čtvrti Martinov, avšak jen 3 km od centra Poruby. Je výjimečný svým moderním designem, zároveň velmi prakticky plní veškeré nároky nadčasového bydlení. Přízemí domu tvoří samostatný vstup do cyklogaráže nebo chcete-li místnost pro zahradní potřeby, dále vstup do hlavní obytné části, zádveří s místem pro skříň, chodba ze které se jde do 4 neprůchozích pokojů. Dvě samostatné koupelny s vanou a sprchovým koutem a oddělená toaleta. Obývací pokoj nabízí krb pro chladné zimní večery, klimatizaci pro letní dny a vstup na zahradu skrze francouzské okno. Dále kuchyňský kout s jídelnou a ostrůvkem, který je vybavena značkovými elektrospotřebiči Elektrolux: indukční varná deska, multifunkční trouba, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř, lednice s mrazákem, osvětlení stropní i kuchyňské linky. Laminátové podlahy a podlahové vytápění v celém domě. Dům je postaven z Porothermu, zateplen, má plastové okna s izolačním trojsklem, elektrický boiler, zabezpečení Jablotron. Nízké provozními náklady, solární panely na střeše na ohřev vody. Dům má 3 parkovací stání u domu. Zahrada je osázená trávou, po dohodě parková úprava. Příjemné a klidné bydlení v dosahu centra, ve vzdálenosti 150 m tramvajová a autobusová zastávka, základní a mateřská škola, sportovní hřiště, cyklostezky, kousek do přírody na procházky, krytý bazén Sareza, Hruška, OC Tesco, Garage club. Dobré dopravní spojení: vlakové nádraží Svinov, napojení na D1... Číslo zakázky: 127017 Typ budovy: cihlová Poloha objektu: samostatný Typ domu: přízemní Sklep: není Energetická náročnost budovy: nahrazeno předložením ročního vyúčtování Bazén: Ne Garáž: Ne Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 1 Stav objektu: novostavba Plocha pozemku: 536 m2 Zastavěná plocha: 161 m2 Užitná plocha: 150 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 150 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 4 pokoje, ob. pokoj + kuchyň K nastěhování: 20.02.2023 Telekomunikace: internet Doprava: silnice, MHD, autobus Elektřina: 230V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Občanská vybavenost: škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb Ostatní vybavení: plot
Prodej, domy/rodinný, 176 m2, 26301 Drhovy, Příbram [ID 4843
Prodej, domy/rodinný, 176 m2, 26301 Drhovy, Příbram [ID 48431] Nabízíme k prodeji novostavbu nízkoenergetického rodinného domu 5+kk v malebné obci Drhovy, 6 km od Dobříše. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům o ploše 176 m2 se zahradou o velikosti 1112 m2. Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s kuchyní. Dále se z prostorné chodby dostaneme do 3 pokojů, 2 koupelen a technické místnosti a místnosti, kterou lze využít, jako komoru. Konstrukce budovy je zděná, fasáda zateplená 20 cm šedivým polystyrénem. Střecha valbová s krytinou z betonových tašek. Ohřev vody je zajištěn tepelným čerpadlem.Plastová okna s izolačními trojskly. Vchodové dveře jsou plastové, bezpečnostní. Vytápění podlahovým topením a kamny na pelety. Zabezpečovací systém od společnosti Jablotron. Na pozemku lze pohodlně zaparkovat 2 vozy. Vlastní studna, úložní prostor na půdě, zahradní domek. Kolaudace domu proběhla v roce 2020. Velkou výhodou jsou nízké měsíční náklady za provoz domu 3500 Kč. Dům je výborně dispozičně řešen s dobrou dostupností do Prahy. Budu se těšit na osobní prohlídku. Cena: 12 490 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: přízemní Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 1 Plocha pozemku: 1112 Plocha zastavěná: 3500 Užitná plocha: 176 Voda: místní zdroj Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: částečně Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum ukončení výstavby: 19.07.2022 Datum nastěhování: 01.08.2022 Rok výstavby: 2020 Rok kolaudace: 2020 Elektřina: 230V
Prodej nízkoenergetického domu, 4 pokoje, 105 m², Nečín
Prodej novostavby (2022) zděného nízkoenergetického domu, který se nachází ve slepé ulici, na tichém bezpečném místě ve vesničce Skalice - část obce Nečín (okr. Příbram). Dispozice domu je 4+kk o užitné ploše 105 m2 na pozemku o výměře 621 m2 (zastavěná plocha činí 132 m2). Dům je protkaný moderními technologiemi a nabízí 3 samostatné ložnice, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu s vanou i sprchovým koutem a WC, druhé samostatné WC, malou technickou místnost, předsíň a navíc půdu 40 m2 na uskladnění věcí. Dům je zkolaudován, ihned k nastěhování. Díky vlastní solární elektrárně a studni má dům minimální náklady na bydlení - zdražování energií se jej nijak nedotkne. Kompletní měsíční náklady na bydlení pro 4 osoby: 2.000 - 3.000,- Kč (vodné, odvoz odpadu a odpadních vod, elektřina, topení). Jedná se o mimořádně úspornou budovu s téměř nulovou spotřebou - PENB třídy A dle nové přísnější vyhlášky č. 264/2020. Velmi výkonná solární elektrárna je schopna pokrýt většinu spotřeby el. energie po cca 9 měsíců z roku (dům lze užívat jako ostrovní bez odběru el. energie ze sítě). Dům je postaven z nejkvalitnějších materiálů a má nadstandardní zateplení, díky kterému je stálá teplota v domě - v létě příjemné chladno, v zimě drží teplo. Dům má vlastní studnu s vydatností 2.000 l / 24 hod. (pitná - rozbor k dispozici) i napojení na vodovodní řad. Jedná se o tzv. "chytrý dům" a většinu zařízení lze ovládat hlasovým ovládáním nebo na dálku přes mobilní telefon. Velká pozornost byla věnována řešení přenosu zvuku mezi pokoji - všechny vnitřní příčky v domě jsou nadstandardní tloušťky 20 cm. U domu je kladen důraz také na zdravé bydlení. Všechny ložnice mají čidlo kvality vzduchu, které je nezbytné např. v noci - při zhoršení kvality automaticky spustí větrání (rekuperace). Obklady, dlažby a sanitární keramika prémiové zn. Villeroy & Boch. Všechny vodovodní baterie prémiové zn. Grohe jsou termostatické, u umyvadel navíc bezdotykové. Podlahy v pokojích a chodbě tvoří voděodolný vinyl, velmi vysoká třída odolnosti proti poškrábání v odstínu dub šedý. Velmi kvalitní masivní vnitřní dveře v odstínu antracit kůra. V celém domě instalována designová LED svítidla. Dešťová voda svedena do podzemní nádrže (7 m3), čerpadlo na zálivku zahrady instalováno. Odpadní vody svedeny do jímky (14 m3), provedena příprava na tlakovou kanalizaci, kterou obec již plánuje. Oplocení a terasa jsou ze sibiřského modřínu - dřevina, která má i bez jakékoliv údržby životnost 70-100 let. Dále je zde zahradní domek (7 m2) na nářadí či sportovní potřeby. Jedná se o kouzelnou lokalitu uprostřed polí a lesů. Zároveň obec Skalice leží 7 km od Dobříše a pouhých 6 km od exitu 32 dálnice D4. Autem 25 min. Praha 5 - Zbraslav, zastávka busu PID 700 m od domu. Velkou výhodou je úplná absence stavebních pozemků - je dokončená zastavěnost okolí, dům nikdy nebude uprostřed satelitní zástavby. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10168 Poznámka k