inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej korkových špuntů

Kategorie: Ostatní

Prodám použité korkové špunty ze sektů,1217ks.A korkové špunty od vín,68ks.
Prodej korkových špuntů
Podobné inzeráty
Korkové špunty
Nabízím cca 150 ks korkových špuntů od sektu. Některé od zn. Bohemia sekt jsou i s platnymi kody do klubu.
Dekorační věnec z korkových špuntů
Hodí se všude tam,kde se pije víno, platba na účet, zásilkovna 79kč nebo balíkovna za 10kč-akce platí do konce října-poslední den pro odeslání je pondělí.
Hliníková páková vývrtka na víno, 18 cm
Hliníková páková vývrtka na víno snadno otevře každou láhev. Funguje na principu páky a hodí se na otevírání korkových zátek i špuntů. Používaná, plně funkční. Původní cena: 429 Kč Prodám za: 199 Kč Nejlépe osobní odběr (Praha - východ, Zeleneč a okolí), popř. lze zaslat i poštou/Zásilkovnou + poštovné dle tarifu. Děkuji.
Příslušenství ke sluchátkům (náhradní špunty, kabely)
Prodám různé příslušenství ke sluchátkům: * 3x bílý pár silikonových špuntů * 1x černý pár silikonových špuntů * 1x nerozbalený bílý prodlužovací 3,5mm (standardní jack) kabel * 1x nerozbalený černý prodlužovací 3,5mm (standardní jack) kabel Cena za kus.
Špuntovač ( hliník, dřevo ) vč.špuntů. viz.fotky
Špuntovač vč. špuntů Délka 23 cm ( vytažený 37 cm????) Zásilkovna 89,-Kč V případě zájmu prosím o sms, zavolám zpět. Děkuji
ARTELIT WB-981 lepidlo na vinylové podlahy (14kg)
Prodám nové resp.nerozbalené lepidlo Artelit WB- 981, 14 kg. Lepidlo je vhodné pro lepení podlahových krytin z PVC a CV, textilních krytin s pěnovým podkladem, hladkým i reliéfním podkladem, latexovou vrstvou, PU vrstvou, pro lepení linolea, korkových krytin, krytin z přírodního i syntetického kaučuku nebo pro lepení podložek na útlum kročejového hluku. Vhodné pro lepení vynilových krytin. Lepidlo má vynikající přilnavost ke všem porézním stavebním materiálům.