inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej konzumních brambor

Kategorie: Potraviny

Prodej konzumních brambor odrůdy Milva. Váženo v 25kg pytlích. Cena 9kč za kg. Pěstováno bez chemie.
Prodej konzumních brambor
Podobné inzeráty
Prodej brambor
Prodej kvalitních pozdních konzumních brambor Cena 10kč/kg
Konzumni brambory na uskladneni
Prodám vlastní produkci konzumních brambor odrůdy Dominika a Adéla se žlutou slupkou. Balení po 25 kg. Slavětínské brambory jsou držitelem značky HANÁ regionální produkt. Cena 12 Kč za kilogram. Odběr možný ve Slavětíně u Litovle. Při větším odběru je možná sleva. Po dohode možnost dovozu v okolí (Litovel, Konice, Loštice, Mohelnice, Moravská Třebová).
brambory konzumní
Nabízím přebytek konzumních brambor varné.
BRAMBORY bez CHEMIE Adéla a Laura
Prodám přebytek své sadby (16,-Kč/kg) a konzumních brambor (20,-Kč/kg) vypěstované bez chemických pomocníků. Kvalitní brambory na uskladnění bez chemických postřiků a hnojiv ručně tříděné. Sklidím sice menší množství oproti chemickým, ale na chuti a výdrži je to sakra znát.
SADBOVÉ BRAMBORY - od 26--- března 2023-skladem
Opet jako kazdy rok nabizime !!!!sadbove brambory!!! luxusni kvalita brambor odruda Antonie-Bellana-adela-ANUSCHKA....volat kazdy vsedni den od 9-12hod odber brambor je vzdy mozny pouze kazdy !!!patek-a nedele!!! a to v case od od 9-12hod baleni po 25kg ---min odber--- brambor je 50kg----
Prodej brambor od farmáře
Nabízíme prodej brambor, odrůda Antonie, balení pytel 25 kg, cena 9 Kč/kg. Odběr možný na adrese Táborská 200, Chotoviny. Objednávky na tel. č.