inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej Klusáka

Kategorie: Koně

Prodám 9letou klusačku ,je hodná ,zvyklá na box a venkovní pastvu ,není obsedlá .,důvod prodeje snižujeme stav koní ,pro více informaci volejte.
Prodej Klusáka
Podobné inzeráty
22 letý hřebec Klusáka
Prodáme 22 letého hřebce klusáka jménem Chewing Gum. Po sportovní kariéře, kde skončil kvůli úrazu. Nyní je přes rok u nás po tom, co jsme ho koupili z nevhodných podmínek. Za tu dobu se nám podařilo udělat s ním kus práce. Dvakrát dělané zuby, očkovaný, v nepříznivém nebo chladném počasí dekovaný hlavně i kvůli tomu, aby nehubnul. Krmen müsli pro seniory. Na noc si sám chodí domů do boxu a vyhovuje mu to. Je zvyklý žít sám, ale myslíme si, že by si i zvykl na spíše staršího kamaráda, který by ho ale velice neobtěžoval. Tím pádem vhodný jako společník. Co se týče ježdění, je vhodný na lehčí rekreaci, rád chodí do přírody, pokud se zrovna neozve zranění z mladí, rád se i proběhne, na loukách pro zkušenějšího jezdce. Jezdí na něm a stará se o něj 11 letý chlapec. Na vyjížďkách zvládá chodit i s kobylami, nehřebčí. Po příjezdu k nám se s ním pracovalo pomocí přirozené komunikace. Na levém oku má šedý zákal, vidí nejspíše jen stíny, ale neomezuje ho to. Zvyklý na ostatní zvířata, ve styku s hovězím dobytkem, traktory ani auta neřeší, žije na farmě. Rádi bychom, aby se dostal k někomu třeba do rodiny, kde ho budou mít rádi. Prodej z důvodu vyšších ambicích, klučinu hodně za ten rok naučil a chtěl by jít dál a nechce, aby hřebec jen chátral u stodoly. Cena nízká, ale neprodáme žádným překupníkům!
Americký klusák
Dobrý den prodám kobylu americkeho klusaka delší dobu nejezdena , pracuje se s ni pouze ze země , milá , komunikativní. Nar. 25.5.2003
Prodám valacha klusáka
Jménem Ideal Alet narozen 25.3.2006. Výška kvh cca 165cm. Cval mu nedělá problém. Výborný zdravotní stav, dobře krmitelný, kvalitní kopyta celoročně na boso, líbivý exteriér a velký mazel. Koně vlastním od roku 2009. Momentálně roste jako dříví v lese a poflakuje se na pastvinách (sem tam lehká práce na jízdárně nebo v kruhovce)z tohoto důvodu potřebuje pevnou ruku, která by dokázala využít jeho ochotné a pracovité povahy, někdy trochu koukavý a bázlivý, proto spíše pro plnoletého pokročilejšího jezdce, který bude jeho oporou. Zvyklý mezi koňmi a lidmi, samota mu nevyhovuje. Ve stádě po začlenění nekonfliktní, respektuje el. ohradník. Po dohodě možno ho shlédnout v Drevníkách u Dobříše. Ke koni v ceně celá výbava – deky, sedlo vč. podsedlovky, uzdečka, čištění a kamaše. NA SPLÁTKY NEPRODÁVÁM, NA SMS A EMAILY NEREAGUJI!
Prodej klisny
Prodej klisny 25.4.16 po Cornetto, Imara po Dutch Design. Je menšího růstu cca 162. Jemná na pobídky. Je tak trochu složitější na ježdění má své dny. Jinak mazlivá a hodná. RTG k dispozici. Není kovaná má pevná kopyta. Vhodná do parkuru či drezů. Prodej nemám na ní čas. Více informací po telefonu.
Zprostředkování prodeje drezurních i skokových koní
Prodej koní je alchymie a najít nového majitele pro svého koně může být často velmi dlouhý proces, který přináší prodejci spoustu stresu a stojí ho hodně času. My dokážeme v mnoha případech tento čas rapidně zkrátit a prodejci spoustu času ušetřit. Jak? Zabýváme se prodejem koní již několik let, disponujeme sítí potencionálních kupců a jsme schopni nabízet koně i na zahraničním trhu. Krom toho jsme jezdci a zabýváme se výcvikem koní (prokazatelná výkonnost drezura S a parkur T), takže víme, jak má prezentace sportovních koní vypadat, a co potencionální kupci chtějí vidět. Nabízíme kompletní servis týkající se prodeje koní, kteří jsou ustájeni u nás: - výcvik koně a vyhotovení reprezentativních prodejních materiálů (fotky, videa, zdravotní vyšetření) - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí - inzerování koně a komunikace se zájemci Prodejní servis v případě, že majitel se stará o výcvik sám a poskytne nám materiály k danému koni: - poradenství ohledně adekvátní kupní ceny, vhodnosti obrazového materiálu a celkového managementu prodeje - inzerování koně a komunikace se zájemci - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí Naše webové stránky: Náš FB: Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Na prodej roční hřebeček Americký miniaturní kůň - minihorse
Nabízíme k prodeji amerického minihorse hřebečka s plným původem, v barvě black pinto, zapsán v knize AMHA / AMHR, narozen duben 2022, oba rodiče import USA, výška v dospělosti kolem 86cm v kohoutku, rodiče import USA, má hezké chody s povahou velkého koně, nikoliv ponyho. Je zdravý, očkovaný, bez vad, korektní skus zubů, vhodný do chovu, na výstavy, do sportu, do sulky, jako mazlík do rodiny a pod.. Cena je pevná 37tis, prodej z důvodu snižování stavu koní, pouze vážní zájemci. Video a nějaké další fotky mohu zaslat na mail. Více informací podáme na telefonu Platný do smazání, dopravu koně mohu zajistit.