inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej invalidního vozíku

Kategorie: Ostatní

Prodám repasovaný invalidní vozík VRMEIREN ve velmi dobrém stavu.
Parametry: rozměry sedací části - 56x48cm
nosnost do 150 kg
plná kola (bezdušová)
snadná manipulace
Cena: 3000,-Kč
Prodej invalidního vozíku
Podobné inzeráty
Elektropohon invalidního vozíku T-REX EV350
Elektropohon k připojení mechanického invalidního vozíku s dostatečně silným motorem o výkonu 350W s plynulým rozjezdem a tempomatem, jízda vpřed i vzad se třemi rychlostmi, k brzdění je opatřen kotoučovou brzdou se dvěmi brzdiči, které se ovládají páčkami na řidítkách, další výhodou při skládání je možnost sklopení řidítek. Elektropohon je vybaven tempomatem, při podržení přidaného plynu v poloze jakou potřebujete po dobu cca 10 vteřin, si pohon bude udržovat konstantní rychlost, jakou máte zvolenou, deaktivace tempomatu se provádí, buď opětovným přidáním a ubráním plynu, nebo brzdovou páčkou. Baterie je vyjímatelná. Cena - 50.000 Kč Model - T-REX EV350 Výkon motoru:36V 350W Motor: střídavý bezuhlíkový 36V 350W s plynulým rozjezdem Baterie: 36V / 13Ah - vyjímatelná Typ baterie: Li-ion Napětí: 36V Nabíječka:AC 100-240V 2 Amp Doba nabíjení: 5-6 h Nabíjecí napětí USB: 5V Pneumatiky: Innova 12 placů Brzdový systém: kotoučová brzda se dvěmi brzdiči, ovládání na řidítkách páčkami levá + pravá + parkovací brzda Maximální rychlost: až 25 km/h, nastavitelné 3 rychlosti Dojezd: až 80 km - dle typu a kapacity baterie Maximální úhel stoupání: 12° Maximální zatížení: 120 kg Čistá hmotnost (bez baterií): 16 kg Čistá hmotnost (s baterií): 22 kg Velikost: 950*450*710 mm Výbava: LCD displej, přední světlo, klakson, jízda vpřed i vzad se třemi rychlostmi, tempomat, sklopná řidítka
Podsedák do invalidního vozíku nový.
Prodám nový, nepoužitý podsedák do invalidního vozíku. Původní cena 4000 Kč nyní 2500 Kč
Hlavová opěrka k vozíku
Opěrka hlavy zn. KURY slouží k fixaci a opoře hlavy v požadované poloze při používání vozíku. Nastavení polohy opěrky se provádí pomocí jistících páček. Upevnění celého systému k zádové opěrce el. vozíku je pomocí 4 šroubů. Případně je možné u výrobce dokoupit ráhno pro přišroubovaní jístícími šrouby mezi rukojeti mechanického vozíku. Opěrka umožňuje flexibilní a rozsáhlé možnosti individuálního polohování.
KIT na výrobu vozíku/vavážečky
Nabízím KIT pro stavbu vozíku/vyvážečky za čtyřkolku/malotraktor. cena setů dle foto, v nabídce jsou ceny nejprodávanějších setů Máme samozřejmě i menší kola, s menšími náboji, pro stavbu malých vozíků za malé čtyřkolky či stavby motokáry atd. O více info si popřípadě napište. ceny jsou již s DPH, možnost odpočtu samozřejmostí!
elektrický invalidní vozík (Přivezu)
Prodám invalidní vozík s elektrickým pohonem VIAMOBIL V25. Pohon slouží pro doprovod kde na rukojetí je připevněno ovládání a pod vozíkem motor s kolečkem.. Vozík nemusíte tlačit zvládne kopec vyjet i sjet . Elektromagnetická brzda při sjezdu z kopce . K vozíku dám 2x baterii a nabíječku. Šířka sedu vozíku je 47cm. celková šířka přes obruče je 66cm. Pohon lze jednoduše od vozíku odcvaknout a klasicky složit třeba do auta. Přivezu kamkoliv po ČR.
Elektrický invalidní vozík
Prodám invalidní elektrický vozík Puma Yes. Je pro uživatele, kteří vozík nevyužijí pro náročný terén. Nastavitelné a odnímatelné podnožky. Ovládání elektrického vozíku je velmi jednoduché díky joysticku, který lze ovládat pouze dvěma prsty. Na joysticku naleznete ukazatel stavu baterií, regulaci rychlosti, elektronické polohování vozíku. Joystick je možné upevnit na pravou nebo levou stranu vozíku. Tento model má zadní náhon, kde jsou velká kola vzadu. Baterie má poloviční kapacitu. Cena je tedy snížena o investici do nové baterie. Vhodné osobně vidět.