inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej Hangáru se zázemím na letišti Hosín-České Budějovice

Kategorie: Ostatní

Nabízím ke koupi udržovaný Hangár o výměře 432m2 s administrativní budovou o výměře 299m2 na letišti Hosín - České Budějovice.

Více informací přes telefon nebo e-mailem.

Rk nevolat
Prodej Hangáru se zázemím na letišti Hosín-České Budějovice
Podobné inzeráty
Azyl pro milence České Budějovice
Azyl pro milence České Budějovice je diskrétní zařízení, nabízí příjemné prostředí, kde si vždy užijete své sladké a vzrušující chvilky. Více než tři čtvrtiny náhodných návštěvníků se stává našimi stálými hosty. Důvod? Absolutní diskrétnost, čistota a kvalitní služby, které náš azyl pro milence České Budějovice poskytuje. Samozřejmostí je perfektně vyvětraný pokoj, čisté povlečení, ručníky, důsledná desinfekce a hlavně milý a ochotný personál. Denní ubytování v azylu pro milence České Budějovice po dobu 3 hodin je možné denně od 9.00 do 15.00 hodin. Platí se předem v hotovosti. Milenecký azyl České Budějovice není prioritně určen jen mileneckým párům, ale rovněž dvojicím, a to jakékoli orientace. Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry. Ostych tedy stranou, a pokud takové soukromé a diskrétní místo hledáte, tak jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu.
Prodám novou plachtovou halu - TC 2652
Nová plachtová hala TC 2652 k prodeji s rozměry: Celkový rozměr (DxŠxV): 15,9 x 7,9 x 4,2 m Celkový užitný prostor: cca 380 m3 Rozměr vjezdu (ŠxV): 4 x 2,4 m Boční výška: 2,4 m Materiál plachty: 610 g/m2 PVC, odolný proti UV záření Barva plachty: bílá Plocha hangáru: 72 m2 Plocha hangáru: 87,3 m2 Provádíme i montáž těchto plachtových hal. Plachty na haly vyrábíme pouze z kvalitních materiálů od předních německých a belgických dodavatelů. Dále nabízíme potisk plachet na haly a ten realizujeme buď digitálně nebo ručně. Kontakt: p.Stránský
Mechanický zametač Leifheit
Nový, jednou použitý. Pouze vlastní předání. Hosín nebo České Budějovice.
PRONÁJEM VNITŘNÍHO PARK. STÁNÍ, NA ZLATÉ STOCE, ČB
Nabízíme pronájem vnitřního parkovacího stání v novém bytovém domě v ulici Na Zlaté stoce v Českých Budějovicích. Parkovací stání je přístupné 24 hodin denně s vjezdem přes automatická elektronická vrata. Volné ihned. Měsíční nájemné za parkovací stání činí 1.500,- Kč. Doporučujeme osobní prohlídku. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Ostatní ★ Okres: České Budějovice ★ Adresa: České Budějovice, České Budějovice 2, Na Zlaté stoce ★ Plocha užitná: 18 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Novostavba ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem, komerční a kancelářské prostory, ul. Hroznová, cen
+5.000,- Kč zálohy na energie. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada., Vám zprostředkuje pronájem slunných komerčních prostor s výhledem na Černou Věž v centru města České Budějovice. Prostory o celkové velikosti 100m² se nachází v 1. patře historického domu, na rohu dvou nejfrekventovanějších ulic centra města. Vstup do prostor je z ulice Hroznová. Měsíční nájemné činí 24.000,- Kč + zálohy na energie 5.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby). Prostory je možné pojmout jako reprezentativní kancelářské zázemí s vlastním sociálním zázemím. Komerční prostory také lze rozdělit a pronajmout samostatně jako kancelář o velikosti 76m² s měsíčním nájmem 17.000,- Kč + zálohy na energie 5.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby) a kancelář o velikosti 24m s vlastním sociálním zázemím s měsíčním nájmem 7000,-Kč + zálohy na energie 3.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby). Orientační plánek s dispozicí prostor naleznete mezi fotografiemi. V místě si lze zapsat sídlo firmy a pokračovat v budování svého jména. Prostory se nachází na exkluzivním místě v centru města. Doporučuji osobní prohlídku. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada. Ev. číslo: 641088. Energetický štítek: G
Nebytový dům k všestrannému využití s parkováním ul. Masaryk
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu krajový řadový dům s možností parkování za domem k všestrannému využití na frekventovaném místě ul. Masarykova nedaleko zimního stadionu. Dispozičně je členěn do 4 NP s půdou a 1.PP. 1.NP. zde byla s přístupem přímo z chodníku restaurace U MEDAILE, v patře pak lékař a kancelářské prostory. Původní restaurace má terasu do zadního traktu za domem, kde je také po dohodě možnost parkování pod uzavřením za bránou. Dům je napojen na vodovodní řad, elektřinu, plyn, a odpady jsou svedeny do kanalizace. Topení je zde řešeno na jednotlivých patrech plynovými kotly. Výměry jednotlivých pater: suterén 162m2 zde je možné vybudovat vinárnu přízemí: schodiště do pater, vjezd a restaurace se zázemím 121m2 plus terasa 69m2, 1.p. kanceláře se sociálním zázemím 135m5, 2.p. kanceláře se sociálním zázemím 133m2 a půdní prostory 129m2. Na vyžádání Vám zašleme 3D procházení celým objektem. Dům je možné pronajmou také po patrech, nebo jeho částech. Ohledně dotazů týkajících se dalších informací či případné domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat RK.