inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej garáže 21 m2, Chlumec nad Cidlinou

Kategorie: Ostatní

Exkluzivně Vám nabízím zděnou řadovou garáž o výměře 21 m2 v ulici Zímova v Chlumci nad Cidlinou.
Garáž stoji na vlastním pozemku a je v osobním vlastnictví, má plochou střechu a výklopná vrata, je suchá a je možné ji využít i jako skladovací prostor. Příjezdová komunikace je obecní. Velká výhoda je vlakové i autobusové nádraží v docházkové vzdálenosti 200m.

Více informací Vám ráda poskytnu po telefonu nebo přímo na osobní schůzce.

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”
★ Operace: Prodej
★ Typ nemovitosti: Ostatní
★ Okres: Hradec Králové
★ Adresa: Chlumec nad Cidlinou, Chlumec nad Cidlinou IV, Zimova
★ Plocha užitná: 21 m2
★ Plocha zastavěná: 21 m2
★ Druh objektu: cihlová
★ Stav objektu: Velmi dobrý
★ Dostupnost: Příměstská doprava, Auto, Vlak
★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště
★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej garáže 21 m2, Chlumec nad Cidlinou
Podobné inzeráty
Pronájem garáže 24m² Mělník Rousovice - STK
Exkluzivní příležitost dlouhodobého pronájmu garáže o rozloze 20 m² u sídliště Rousovice, Mělník. Vnitřní rozměry garáže jsou délka 6 m, šířka 3,5 m, výška 2,1 - 2,4 m, vjezd je 2,47 m široký a 1,9 m vysoký. Po rozsáhlé rekonstrukci. Do garáže zavedena elektřina, udělané nové rozvody. Majitelé preferují dlouhodobý pronájem. Nájemné 2 600,– Kč/měsíčně. Vratná jistota (kauce) ve výši jednoho nájemného (2 600Kč) Provize RK ve výši 5.000,– Kč + DPH. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost pronájmu garáže, v lokalitě, kde je parkování tak problémové. Doporučuji rychlé jednání a včasnou rezervaci. Domluvte si schůzku. Volejte kdykoliv! “Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.” ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Ostatní ★ Okres: Mělník ★ Adresa: Mělník, Mělník ★ Plocha užitná: 24 m2 ★ Plocha zastavěná: 24 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
velka kniha o matce a diteti
Prodám velkou českou knihu o matce a ditěti. osobní odběr: Jičín, Vápenný Podol, Pardubice, Svitavy, Hlinsko, Litomyšl, Ústí Nad Orlici, Vysoké Mýto, po domluvě Chlumec nad Cidlinou . Možnost přes zásilkovnu (platba předem na ůčet)
Prodej garáže 18m2
Nabízím prodej garáže o celkové výměře 18m2 v OV, ulice Platanová, Benátky nad Jizerou. Garáž je ve výborném stavu. V průběhu roku 2023 bude připojena garáž na elektřinu. Garáž je vyklizena a k dispozici ihned. Bližší informace u makléře. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Ostatní ★ Okres: Mladá Boleslav ★ Adresa: Benátky nad Jizerou, Benátky nad Jizerou II, Platanová ★ Plocha podlahová: 18 m2 ★ Plocha užitná: 18 m2 ★ Plocha zastavěná: 18 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 18 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Rozvodná skříň -
Prodám rozvodnou skříň, rozměr 57cm x 35cm.Odběr Chlumec nad Cidlinou nebo Praha. Koukněte i na mé další inzeráty.
Elektrická koloběžka
Prodám novou elektrickou koloběžku HECHT 5189.. nevhodný dárek.. původní cena 14 500 kč.. nyní za 10 000 Kč.. okolí Chlumec nad Cidlinou
Pohlídám Vašeho domácího mazlíčka
Pohlídám Vašeho domácího mazlíčka v době Vaší nepřítomnosti v mém domě s oplocenou zahradou kousek za Prahou-Chlumec nad Cidlinou.Mohu nabídnout bohaté zkušenosti s různými druhy zvířat-sama vlastním 3 zachráněné fenky.Jsem zdrav.sestra s 30-letou praxí v terénu,ale nyní se věnuji pouze němým tvářím.Cena dohodou dle požadavků na zvíře.Možná i zdrav.péče.