inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, domy/rodinný, 189 m2, Drahlovice 29, 26 Skuhrov,

Kategorie: Domy

Prodej rodinného domu, 1 646 m2, DrahloviceNabízíme rodinný dům určený k celkové rekonstrukci v obci Drahlovice.
Drahlovice je část obce Skuhrov. Jedná se o malou obec pod Brdy. Výhodou je, že obec je v poměrně příznivé vzdálenosti - cca 33 km na hlavní silnici, která ji spojuje přes Dobřichovice, Radotín s Prahou.
Samotná nemovitost se skládá z volně stojícího zděného rodinného domu, který je postaven na oploceném pozemku o celkové výměře 1659 m2. Mimo dům se zde nachází garáž s domácí dílnou a zděná kolna. Dům má vlastní kopanou studnu. Kanalizace je svedena do jímky.
Dům byl postaven v r. 1962 a v r. 1972 byla provedena jeho dostavba o druhou bytovou jednotku úpravou podkroví. Dům je částečně podsklepený.
Podzemní podlaží domu obsahuje kotelnu ústředního vytápění kotlem na tuhá paliva a skladové prostory. 1.n.p. obsahuje verandu a chodbu se schodištěm, WC, koupelnu, kuchyni a dvě obytné místnosti. Obytné podkroví obsahuje koupelnu, WC, kuchyni a tři obytné místnosti.
Občanská vybavenost v 10 km vzdálených Hostomicích nebo Řevnicích. Mateřská a základní škola do 5 km.
Skvělá příležitost pro milovníky Brd, které jsou vzdálené cca 500 m.
Neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace či s domluvením termínu prohlídky. Těším se na Vás.

Cena: 6 314 000 Kč včetně provize RK

Typ domu: patrový
Velikost domu: 5 a více pokojů
Budova: Cihlová
Energetický štítek: G
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Vlastnictví: Osobní
Umístění objektu: klidná část obce
Okolní zástavba: obytná
Poloha objektu: samostatný
Podlaží celkem: 2
Celková plocha: 1646
Plocha zahrady: 1457
Plocha pozemku: 1646
Plocha zastavěná: 116
Užitná plocha: 189
Voda: místní zdroj
Topení: lokální tuhá paliva
Kanalizace: jímka

Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: Ne
Sklep: 32m2
Garáž: 54m2
Parkovací místo: Ne

Datum nastěhování: 01.03.2023
Rok výstavby: 1962

Doprava: silnice
Prodej, domy/rodinný, 189 m2, Drahlovice 29, 26 Skuhrov,
Podobné inzeráty
Prodej, Chalupa, 146m2 a pozemek 5678m2 - Skuhrov nad Bělou
Ev.č. 02335 Jako jediní Vám nabízíme především kus nádherné přírody a jedinečnou krajinu v podhůří Orlických hor v atraktivní částí obce Skuhrov nad Bělou. Obec Skuhrov nad Bělou se nachází v údolí řeky Bělé vzdušnou čarou 7 km severovýchodně od Rychnova nad Kněžnou a jen 4 km od pracovně atraktivní průmyslové zóny ŠKODA Kvasiny. Dominantou obce je kostel sv. Jakuba, vystavěný v letech 1715-1718 a na jeho stavbu bylo použito zdí nedalekého hradu Skuhrov, kde aktuálně je kulturní vyžití venkovního divadla, je zde rozhledna a dřevěné sochy s bránou a lávky na zříceninu hradu. K dalším památkám patří i sochy sv. Václava a sv. Jana Nepomuckého z první poloviny 19. století u řeky Bělé z původního kamenného mostu, který zde v minulosti stál a podobný most stojí nedaleko po proudu řeky ve vedlejší obci. Okolí je velice zajímavé a jezdí sem i fotografové pořizovat jedinečné fotografie krajiny. V této malebné obci nabízíme rodinný dům s původními prvky, která je vhodný pro rekreaci i k -trvalému bydlení nachází se na polosamotě na konci obci. Dům je vhodný k realizaci podle Vašich představ a nyní nabízí hlavní světnici, kuchyň s jídelnou, koupelnu s toaletou a ložnici, dále je možno využít prodlouženou prosklenou chodbu jako posezení a zajímavý potencionál nabízí půdní prostor. Kolem domu je celkem velká zahrada a příjemný vstup do lesa a krásné přírody. Určitě je bezvadné, že jen 12 min. autem je Ski areál Deštná v Or. horách. Dům je ihned k dispozici a rádi Vám dáme i par rad nad výlety. Pojďme se na to teď podívat, rádi Vám se vším pomůžeme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání.
Prodej, Vila,  942m2,  8 bytů a pozemek 2783m2 - Skuhrov nad
Ev.č. 02188 Jako jediní Vám nabízíme dům v nádherné přírodě a jedinečné krajině v podhůří Orlických hor v atraktivní části obce Skuhrov nad Bělou. Obec Skuhrov nad Bělou se nachází v údolí řeky Bělé, 7km vzdušnou čarou od Rychnova nad Kněžnou a jen 4 km od pracovně atraktivní průmyslové zóny ŠKODA Kvasiny. Zároveň je obec vzdálená pouze 12km od lyžařského střediska v Deštné v O.h. V obci je několik historických památek, např. kostel sv. Jakuba, vystavěný v letech 1715 – 1718, na který bylo využito materiálu ze zdí nedalekého hradu Skuhrov. Na místě původního hradu je nyní přírodní divadlo a rozhledna, ze které je krásný výhled na celou obec. K dalším památkám patří i sochy sv. Václava a sv. Jana Nepomuckého z první poloviny 19. století u řeky Bělé z původního kamenného mostu, který zde v minulosti stál. Také okolí obce je velice zajímavé a často sem jezdí fotografové pořizovat jedinečné fotografie krajiny. A právě v této malebné obci Vám nabízíme vilu spojenou s jedinečnou historií původních vlastníků – s rodem Porkertových - výrobci světoznámých litinových kuchyňských mlýnků. Námi nabízená Porkertova vila ve Skuhrově známá jako „Stará vila“ byla postavena v roce 1906 v secesním slohu jako rodinné sídlo podnikatelské rodiny. Původním majitelem byl Vilém Porkert s manželkou Marií a dětmi, ve vile byli ubytováni i kuchařka, vychovatelka, kočí a služky. Tomu odpovídalo vnitřní členění domu. Ve třicátých letech, v době krize, byl u vily založen okrasný park s bazénkem, cestičkami a vzácnými dřevinami a keři. Okrasný park po letech nahradila mateřská škola. Byl zde také zřízen tenisový kurt, který je nedaleko vily a i dnes a stále plní svou funkci. V době okupace u rodiny bydlel Jiří Šlitr, pozdější zakladatel divadla Semafor, který byl s Porkertovými v příbuzenském vztahu a díky tomu, že byl zaměstnán v jejich firmě, nebyl nasazen na nucené práce do Německa. V roce 1948 byl veškerý majetek rodiny Porkertových znárodněn a vila jim byla zabavena. Bylo rozhodnuto, že bude vnitřně upravena na byty pro dělnické rodiny. Tak z rodinné vily vznikla „bytovka“ s osmi byty. Bývalá zimní zahrada byla zrušena, obezděna a místo ní vznikl dvoupokojový byt. Po roce 1989 byl objekt v restituci vrácen dědicům původních majitelů. Od nich pak v roce 2000 vilu zakoupili nynější majitelé, kteří v domě také bydleli. Vila nabízí 8 bytů různě členěných dispozic, především velikost plochy bytů je nadstandardní a jsou v nich stejně jako v domě stále zachovány některé unikátní původní secesní prvky - dřevěné a dřevem obložené schodiště, hala, v některých bytech jsou krásné původní parketové podlahy a dřevěné obložené stropy. Některé byty prošly částečnými rekonstrukcemi, např. byt č.4 je v tuto chvíli kompletně novým bytem k pronájmu. Aktuálně se v domě pronajímají 4 byty a zbylé 4 byty jsou připravené k rekonstrukci podle představ nových majitelů. V roce 2015 prošla rekonstrukcí také celá střecha vily a je na ní položená nová krytina. Součástí velké zahrady je i vlastní s
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej rodinného domu, 128 m², Česká Třebová
Nabízíme Vám k prodeji rodinných dům v České Třebové, části obce Skuhrov o celkové ploše 749 m² i s pozemky. Možné dokoupit dalších 1651 m² pěkné udržované sousedící zahrady. Zděný dvoupodlažní, podsklepený domek je v původním, udržovaném stavu, s kotlem na tuhá paliva a bojlerem. Dispozičně v 1.NP kuchyň, obývací pokoj, ložnice, vstupní chodba průchozí do zadní i přední části zahrady, koupelna, toaleta a vstup do sklepa. 2.NP obsahuje jednu větší obytnou místnost a jednu napojenou na elektřinu. Napojeno na veřejný vodovod, el. energii (i 380V) a odpady svedeny do jímky. Skuhrov je na strategickém místě pouhých 5 min. do České Třebové, do 10 min. jste v Ústí nad Orlicí, do 11 min. v Lanškrouně. Je to klidné místo s dobrou dostupností. V případě zájmu o více informací či domluvení prohlídky volejte prosím makléři. Lokalita: Skuhrov u České Třebové cena k jednání Evidenční číslo: 806353 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej, domy/rodinný, 189 m2, Zahradní 197, 73921 Paskov, Fr
Prodej, domy/rodinný, 189 m2, Zahradní 197, 73921 Paskov, Frýdek-Místek [ID 43164] Nabízíme ke koupi rodinný dům na ul. Zahradní v obci Paskov ve velmi klidné lokalitě. Jde o zděnou budovu se zastavěnou plochou 206 m² nacházející se na oploceném pozemku o výměře 830 m². Dům je původně z roku 1930, postupně proběhla dostavba domu a částečná rekonstrukce. Nová je střecha vč. plechové krytiny a plastová okna. Půdní prostory nad domem je možno využít k přestavbě na podkrovní bydlení. Cena: 3 900 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: venkovská Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 2 Celková plocha: 206 Plocha pozemku: 830 Plocha zastavěná: 206 Užitná plocha: 189 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: lokální plynové Kanalizace: jímka Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Bezbarierový: Ano Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: 29m2 Parkovací místo: Ne Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.09.2022 Elektřina: 230V Sítě: satelit Doprava: silnice, MHD
Prodej, domy/rodinný, 88 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever [
Prodej, domy/rodinný, 88 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever [ID 44953] Dámy a pánové, Dovolte nám představit projekt výstavby Rodinné Domy Úherce, který vznikne v nové a velmi klidné zástavbě na okraji obce Úherce u Nýřan. Obec Úherce leží 10km severně od Plzně a 2km od města Nýřany, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost pro každodenní potřeby. Předmětem prodeje je rodinný dům o dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 88,5m2 a pozemkem 404m2. Rodinný dům tvoří prostorná vstupní hala s chodbou a samostatnou toaletou, dva oddělené pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, hlavní ložnice, obývací pokoj, kuchyňským koutem, ze které je možný přímý vstup francouzskými okny na terasu. Veškeré domy jsou cílené na vícečlenné rodiny, proto je v projektu uvedena i šatna se spíží, kterou ocení každý člen rodiny. V této chvíli příprav se dá projekt domu upravit dle libosti klienta. Finální není ani rozložení místností, který je uveden na kartě nemovitosti. Standard domu nabízí tepelné čerpadlo voda - vzduch, podlahové vytápění s regulačním ovladačem vč. ovládáním přes mobilní aplikaci, velkoformátové okna, vč. francouzských dveří ( možnost výběru podle svých představ - materiál - odstín ), vinylové podlahy dle vlastního výběru, interiérové dveře a velkoformátové obklady a dlažby. Veškeré další potřebné informace naleznete na webových stránkách: Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Sdělíme vám veškeré potřebné informace a zajistíme nejvýhodnější financování pro splnění vašeho snu. Budeme se na vás těšit. Cena: 6 350 000 Kč včetně provize RK Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Dřevěná Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Jiný Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 404 Užitná plocha: 88 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 8m2 Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.05.2023 Elektřina: 230V