inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej, domy/rodinný, 124 m2, 27401 Žižice, Kladno [ID 41140

Kategorie: Domy

Prodej, domy/rodinný, 124 m2, 27401 Žižice, Kladno [ID 41140]

Dřevem provoněná novostavba s vlastní fotovoltaickou elektrárnou s měsíčními náklady na provoz 2 000 Kč.

Zkolaudovaný, nízko-nákladový rodinný dům má dispozici 4+kk s celkovou zastavěnou plochou 244,7 m2 s orientací na JZ.

2 000 Kč - měsíční náklady na provoz celého domu.

500 000 Kč SLEVA (zahrnut v kupní ceně) - rozpočet na práci a materiál - prodávající zajistí po dohodě s kupujícím objednávku materiálu a zajistí práce dokončení koupelny a podlah - vlastní výběr materiálu, barev, zařízení.

Jednopodlažní dům ve tvaru L disponuje užitnou plochou 123,8 m2, s dřevěnou terasou (JZ) ze sibiřského modřínu 56 m2 a přístřeškem pro dva automobily 36,8 m2. Rodinný dům leží na pozemku o výměře 818 m2.

V domě naleznete obývací pokoj s kuchyňským koutem (SZ), tři ložnice (1. JZ, 2. JZ, 3. SV) - jednu s vlastní koupelnou a šatnou, další koupelnu a technickou místnost. Vytápění domu zajišťuje elektrické podlahové topení v celém prostoru.

Dům je osazen fotovoltaickou elektrárnou s bateriovým úložištěm. (Výkon - 9,96 kWp, ukládání do vlastních baterií o celkové kapacitě 10,7 kWh). Za rok vyrobí instalovaná elektrárna 9, 46 MWh, přičemž celková roční energetická náročnost objektu je 13,1 MWh. Celkové roční náklady na spotřebovanou energii jsou v aktuálních, již navýšených cenách pouze cca 22 000 Kč.

Součástí je příprava na osazení krbu nebo krbových kamen. Objekt je bezbariérový.

Jedná se o dřevostavbu se sedlovou střechou s betonovou taškou Bramac. Zastřešené parkovací stání pro dvě auta obloženo modřínovými latěmi v černé barvě. Fasáda směrem do zahrady a u vstupu je obložena modřínovými latěmi v přírodní barvě. Ostatní fasáda šedá.

Dům je připojen k vodovodu, odpady jsou připojeny na splaškovou kanalizaci. Na pozemku se nachází retenční jímka na dešťovou vodu.

Energetický štítek B.

Novostavba se nachází v obci Drnov, okr. Kladno. Drnov je velmi klidnou a bezpečnou lokalitou ideální pro rodinné bydlení.

Mateřská škola se nachází v Žižicích, základní škola v nedaleké Zvoleněvsi (5 min. automobilem), kompletní občanská vybavenost ve Slaném. V okolí Drnova je několik rybníků a krásná příroda.

Pro milovníky golfu necelých 5 min. od domu Golfové hřiště Beřovice.

Na Letiště Václava Havla se pohodlně dostanete za 20 min. automobilem, na metro o deset minut déle.

Dostupnost automobilem/veřejná doprava:

Letiště Václava Havla - 20 min. /60 min.
Slaný - do 10 min. /20 min.
Kladno - do 20 min. / 50 min.

V případě zájmu Vám velmi rádi poskytneme kompletní projektovou dokumentaci a případnou prohlídku.

Financování nemovitosti zajistíme, spolupracujeme se všemi bankami.

Odkaz na prohlídku interiéru: 12 400 000 Kč včetně provize RK
Náklady na bydlení: 2000
Poznámka k ceně: Sleva ve výši 500 000,- Kč - na dokon
Prodej, domy/rodinný, 124 m2, 27401 Žižice, Kladno [ID 41140
Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 96 m2, U Přádelny 154/5, Kvíček, 27401
Prodej, domy/rodinný, 96 m2, U Přádelny 154/5, Kvíček, 27401 Slaný, Kladno [ID 47542] Nabízíme Vám k prodeji řadový rodinný dům ve městě Slaný, v okrese Kladno. Přízemní, zděný dům s dispozicí 3+1 se nachází na rovném, udržovaném pozemku o velikosti 200 m2. Zastavěná plocha domu je 69 m2, dům nabízí také připravený půdní prostor o velikosti 32 m2, kde je zavedeno již topení a jsou zde sádrokartonové podhledy. Dispozičně je řešený na vstupní chodbu, kde v pravé části domu vcházíme do ložnice a v levé části domu je velký obývací pokoj propojený s kuchyní, kde je nový kuchyňský kout se spotřebiči. Samostatná koupelna s vanou a samostatné WC. Dům je po rekonstrukci a úplné obnově interiérů, připravený k okamžitému bydlení. Parkování je možné před domem nebo na pozemku. Vytápění domu zajištuje elektrický kotel a jsou nově rozvedeny odpady a elektřina v celém domě. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, tj. elektřina, kanalizaci i vodovod. Plyn současní majitelé v domě zrušili a je na pozemku domu, lze se znovu připojit. Převážná část domu je podsklepena. Studnu na pozemku lze využít jako třeba užitkovou vodu pro zahradu. V místě je veškerá občanská vybavenost. Výborná dopravní dostupnost autem do města Prahy. Nemovitost není zatížena žádným zástavním právem. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Cena: 4 990 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 3 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: řadový Plocha pozemku: 197 Užitná plocha: 96 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: lokální elektrické Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ano Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.02.2023 Elektřina: 230V Sítě: internet Doprava: vlak, silnice, MHD, autobus
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej, domy/rodinný, 88 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever [
Prodej, domy/rodinný, 88 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever [ID 44953] Dámy a pánové, Dovolte nám představit projekt výstavby Rodinné Domy Úherce, který vznikne v nové a velmi klidné zástavbě na okraji obce Úherce u Nýřan. Obec Úherce leží 10km severně od Plzně a 2km od města Nýřany, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost pro každodenní potřeby. Předmětem prodeje je rodinný dům o dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 88,5m2 a pozemkem 404m2. Rodinný dům tvoří prostorná vstupní hala s chodbou a samostatnou toaletou, dva oddělené pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, hlavní ložnice, obývací pokoj, kuchyňským koutem, ze které je možný přímý vstup francouzskými okny na terasu. Veškeré domy jsou cílené na vícečlenné rodiny, proto je v projektu uvedena i šatna se spíží, kterou ocení každý člen rodiny. V této chvíli příprav se dá projekt domu upravit dle libosti klienta. Finální není ani rozložení místností, který je uveden na kartě nemovitosti. Standard domu nabízí tepelné čerpadlo voda - vzduch, podlahové vytápění s regulačním ovladačem vč. ovládáním přes mobilní aplikaci, velkoformátové okna, vč. francouzských dveří ( možnost výběru podle svých představ - materiál - odstín ), vinylové podlahy dle vlastního výběru, interiérové dveře a velkoformátové obklady a dlažby. Veškeré další potřebné informace naleznete na webových stránkách: Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Sdělíme vám veškeré potřebné informace a zajistíme nejvýhodnější financování pro splnění vašeho snu. Budeme se na vás těšit. Cena: 6 350 000 Kč včetně provize RK Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Dřevěná Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Jiný Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 404 Užitná plocha: 88 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 8m2 Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.05.2023 Elektřina: 230V
Prodej, domy/rodinný, 111 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever
Prodej, domy/rodinný, 111 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever [ID 44950] Dámy a pánové, Dovolte nám představit projekt výstavby Rodinné Domy Úherce, který vznikne v nové a velmi klidné zástavbě na okraji obce Úherce u Nýřan. Obec Úherce leží 10km severně od Plzně a 2km od města Nýřany, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost pro každodenní potřeby. Předmětem prodeje je rodinný dům o dispozici 4+1 s celkovou podlahovou plochou 111m2 a pozemkem 536m2. Rodinný dům tvoří prostorná vstupní hala s chodbou a samostatnou toaletou, dva oddělené pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, hlavní ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout s jídelnou, ze které je možný přímý vstup francouzskými okny na terasu. Veškeré domy jsou cílené na vícečlenné rodiny, proto je v projektu uvedena i šatna se spíží, kterou ocení každý člen rodiny. V této chvíli příprav se dá projekt domu upravit dle libosti klienta. Finální není ani rozložení místností, který je uveden na kartě nemovitosti. Standard domu nabízí tepelné čerpadlo voda - vzduch, podlahové vytápění s regulačním ovladačem vč. ovládáním přes mobilní aplikaci, velkoformátové okna, vč. francouzských dveří ( možnost výběru podle svých představ - materiál - odstín ), vinylové podlahy dle vlastního výběru, interiérové dveře a velkoformátové obklady a dlažby. Veškeré další potřebné informace naleznete na webových stránkách: Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Sdělíme vám veškeré potřebné informace a zajistíme nejvýhodnější financování pro splnění vašeho snu. Budeme se na vás těšit. Cena: 7 750 000 Kč včetně provize RK Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Dřevěná Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Jiný Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 536 Užitná plocha: 111 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 8m2 Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023 Elektřina: 230V
Prodej, domy/rodinný, 88.5 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever
Prodej, domy/rodinný, 88.5 m2, Východní, Úherce, Plzeň-sever [ID 44951] Dámy a pánové, Dovolte nám představit projekt výstavby Rodinné Domy Úherce, který vznikne v nové a velmi klidné zástavbě na okraji obce Úherce u Nýřan. Obec Úherce leží 10km severně od Plzně a 2km od města Nýřany, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost pro každodenní potřeby. Předmětem prodeje je rodinný dům o dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 88,5m2 a pozemkem 456m2. Rodinný dům tvoří prostorná vstupní hala s chodbou a samostatnou toaletou, dva oddělené pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, hlavní ložnice, obývací pokoj, kuchyňským koutem, ze které je možný přímý vstup francouzskými okny na terasu. Veškeré domy jsou cílené na vícečlenné rodiny, proto je v projektu uvedena i šatna se spíží, kterou ocení každý člen rodiny. V této chvíli příprav se dá projekt domu upravit dle libosti klienta. Finální není ani rozložení místností, který je uveden na kartě nemovitosti. Standard domu nabízí tepelné čerpadlo voda - vzduch, podlahové vytápění s regulačním ovladačem vč. ovládáním přes mobilní aplikaci, velkoformátové okna, vč. francouzských dveří ( možnost výběru podle svých představ - materiál - odstín ), vinylové podlahy dle vlastního výběru, interiérové dveře a velkoformátové obklady a dlažby. Veškeré další potřebné informace naleznete na webových stránkách: Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Sdělíme vám veškeré potřebné informace a zajistíme nejvýhodnější financování pro splnění vašeho snu. Budeme se na vás těšit. Cena: 6 550 000 Kč včetně provize RK Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Dřevěná Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Jiný Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 456 Užitná plocha: 88.5 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 8m2 Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.05.2023 Elektřina: 230V
Prodej, domy/rodinný, 88 m2, Úherce , Plzeň-sever [ID 44952]
Prodej, domy/rodinný, 88 m2, Úherce , Plzeň-sever [ID 44952] Dámy a pánové, Dovolte nám představit projekt výstavby Rodinné Domy Úherce, který vznikne v nové a velmi klidné zástavbě na okraji obce Úherce u Nýřan. Obec Úherce leží 10km severně od Plzně a 2km od města Nýřany, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost pro každodenní potřeby. Předmětem prodeje je rodinný dům o dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 88,5m2 a pozemkem 485m2. Rodinný dům tvoří prostorná vstupní hala s chodbou a samostatnou toaletou, dva oddělené pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, hlavní ložnice, obývací pokoj, kuchyňským koutem, ze které je možný přímý vstup francouzskými okny na terasu. Veškeré domy jsou cílené na vícečlenné rodiny, proto je v projektu uvedena i šatna se spíží, kterou ocení každý člen rodiny. V této chvíli příprav se dá projekt domu upravit dle libosti klienta. Finální není ani rozložení místností, který je uveden na kartě nemovitosti. Standard domu nabízí tepelné čerpadlo voda - vzduch, podlahové vytápění s regulačním ovladačem vč. ovládáním přes mobilní aplikaci, velkoformátové okna, vč. francouzských dveří ( možnost výběru podle svých představ - materiál - odstín ), vinylové podlahy dle vlastního výběru, interiérové dveře a velkoformátové obklady a dlažby. Veškeré další potřebné informace naleznete na webových stránkách: Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Sdělíme vám veškeré potřebné informace a zajistíme nejvýhodnější financování pro splnění vašeho snu. Budeme se na vás těšit. Cena: 6 550 000 Kč včetně provize RK Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Dřevěná Energetický štítek: G Stav objektu: Novostavba Vlastnictví: Jiný Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 485 Užitná plocha: 88 Voda: dálkový vodovod Kanalizace: veřejná kanalizace Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: 8m2 Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.05.2023 Elektřina: 230V