inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej domu 3+1, 120 m², pozemek 311 m², Velké Karlovice

Kategorie: Domy

Chcete bydlet nebo se rekreovat v blízkosti krásné přírody s vyžitím jak v letních, tak zimních měsících? Potom mám pro vás na prodej rodinný dům, který má plochu 311 m², v atraktivní a žádané lokalitě Velkých Karlovic, v údolí Tísňavy, v samém srdci Beskyd.

Dispozice domu je 3+1, s užitnou plochou 122 m² a pozemkem o velikosti 311 m². Disponuje třemi pokoji, kuchyní, koupelnou a verandou. Na pozemku se nacházejí technické a hospodářské stavení a studna ze které probíhá odběr vody. Elektřina zavedena, topení v kamnech, odpad řešen jímkou.

Vedle domu protéká Tísňavský potok. V obci veškerá občanská vybavenost a dobrá dopravní dostupnost (železniční i autobusová zastávka). Obec je hojně navštěvována turisty a to jak v letní, tak v zimní sezóně. Nachází se zde lyžařský areál Razula nebo Ski / Bike park Kyčerka. Milovníci horských kol sem jezdí pravidelně kvůli Specialized bike resort Valašsko. Kdo dává přednost spíše klidnější dovolené, je jeho cílem zcela určitě termální bazén hotelu Horal. Vyhlášenou akcí na území Valašska je každoročně říjnový Karlovský gastrofestival.

Ve Velkých Karlovicích čekají na Vaši návštěvu a využití, hotely, útulné restaurace, rekreační střediska, autocamping, lyžařské vleky, upravované a turistické lyžařské běžecké tratě, trasy pro pěší turistiku, trasy pro horská kola, tenisové kurty, koupaliště... Zajišťujeme profesionální servis a nabídku financování nemovitosti. Bližší informace u makléře.

ev.č.: 2352
třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
poloha objektu: samostatný
druh objektu: cihlová
stav objektu: před rekonstrukcí
umístění objektu: klidná část obce
typ domu: přízemní
velikost: 3 pokoje
zastavěná plocha (m2): 122
užitná plocha (m2): 120
plocha parcely (m2): 311
počet podlaží objektu: 2
Prodej domu 3+1, 120  m², pozemek 311  m², Velké Karlovice
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 245 m², Velké Karlovice
K prodeji nabízíme rodinný dům s pozemky o celkové rozloze 3948 m² ve Velkých Karlovicích. Soukromí zajištuje přilehlý les ze všech světových stran spolu s Vsetínskou Bečvou. Svou strategickou polohou budete mít příležitost využití celoročních aktivit v podobě přilehlých lyžařských svahů, upravených běžkařských stop, značených turistických tras a cyklo stezek, aquaparku či pouhých 10 km vzdálené vodní nádrže Balaton. Objekt je možné využít více způsoby ať už jako rodinné sídlo, víkendovou chalupu či ke komerci např. jako penzion. Pohodlně zaparkovat zde můžete 4 auta. Stavba je rozdělena na dvě obytná podlaží, s vlastní kuchyňskou linkou, koupelnou i toaletou. Půdu a sklepní prostory spolu s kotelnou i garáží. Dřevník za domem spolu s venkovní sprchou a kryté parkovací stání před domem. Rovinatý pozemek je rovněž možno přizpůsobit vlastním představám. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře. S financováním Vám zdarma pomůžeme Lokalita: Velké Karlovice Cena včetně provize a právních služeb RK. Evidenční číslo: 826019 Energetická náročnost : Třída B - Úsporná
Prodej, domy/rodinný, 311 m2, 51 Nová Ves, Rychnov nad Kn
Prodej, domy/rodinný, 311 m2, 51 Nová Ves, Rychnov nad Kněžnou [ID 48451] Exkluzivně Vám nabízím dva na sebe navazující domy v Nové Vsi u Albrechtic nad Orlicí. První z domů nabízí velkorysé prostory s výhledem do přírody. Má rozlohu 191 m2 a dispozici 5+1. V přízemí se nachází kuchyně, obývací pokoj, 3 pokoje, spižírna, koupelna a WC. Dům je podsklepen - zde se nachází i garáž. Vytápění je řešeno elektrokotlem, ale je i možnost využití kotle na tuhá paliva. Dům je ihned k nastěhování. Druhý dům je určený ke kompletní rekonstrukci, má rozlohu 120 m2 a je dispozičně řešen jako 3+1. V přízemí domu se nachází 4 pokoje, spižírna, koupelna, WC a veranda se vstupem na zahradu. Z chodby je vstup na půdu a do sklepa. Vstup do druhého sklepa je z venkovní části budovy. Voda na pozemku je řešena vlastní studnou a odpady jsou řešeny dvěma septiky (pro každý dům zvlášť). Součástí prodeje této nemovitosti je zahrada, která může sloužit jak pro relaxační volnočasové aktivity, tak i pro výsadbu ovocných stromu nebo pěstování zeleniny. Nová Ves svou polohou nabízí možnost jednoduchého dojezdu za pracovními příležitostmi. Dojezd do Týniště nad Orlicí, kde je veškerá občanská vybavenost je pouhé 4 km. Zarezervujte si svou prohlídku včas. Cena: 6 500 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: přízemní Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: obytná Poloha objektu: v bloku Plocha pozemku: 2368 Užitná plocha: 311 Voda: místní zdroj Topení: ústŕední elektrické Kanalizace: septik Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ano Garáž: Ano Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.04.2023 Rok výstavby: 1930 Rok rekonstrukce: 1989
Prodej rodinného domu v Karlovicích, ul. Radvánovice
Nabízíme Vám k prodeji RD chalupového typu v srdci Českého ráje, v klidné části obce Karlovice -Radvánovice. Dům s krásným výhledem na Trosky a Hruboskalsko leží na pozemku o velikosti 1044 m2, zastavěná plocha domu je 163 m2. Energeticky nenáročný dům se vytápí kanadskými kamny Pacific energy, spotřeba dřeva za rok cca 10 m3. Lze také vytápět el. kotlem napojeným na radiátory. V přízemí domu se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu, 2 ložnice, šatna, tech. místnost a koupelna. Ve zvýšeném podkroví se nachází velkorysý prostor s koupelnou, který lze rozdělit dle vašich představ. Celý pozemek je orientován na jih. Na pozemku se nachází pramen vody. Je zde i dostatek užitkové vody k zalévání. Na pozemku jsou dvě kůlny. Parkovací stání pro cca 4 auta. V blízkosti základní občanská vybavenost, kompletní vybavenost v 5 min vzdáleném Turnově. Dům je napojen na veř. kanalizaci a vodovod. Vřele doporučuji prohlídku. Lokalita: Karlovice V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce. Evidenční číslo: 829125 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej rodinného domu 3+1 se zahradou
Nabízím prodej rodinného domu 3+1 se zahradou. Rekonstrukce domu v roce 2020-elektřina v mědi, nové zdi- zachované původní klenby, podlahy-dlažba, plovoucí, rekonstrukce koupelny a WC, Nová kuchyňská linka , elektrický kotel, nové rozvody vody. Pokud se chcete projít domem ihned a zjistit dispozice a skutečný stav nabízené nemovitosti, klikněte na 3D virtuální prohlídku u zakázky a posoudíte, zda Vás tato nemovitost zaujala. Majitelka v ceně udělá novou střechu a vyvložkování komínu. Dům je celý podsklepen. Je potřeba jen dodělat hydroizolace. Zastavěná plocha a nádvoří 152m2 a pozemek u domu 159 m2-celkem pozemek 311 m2.Možnost udělat krbové topení v domě. Dům je napojen na dálkový vodovod a kanalizaci, přípojka na plyn připravena, nyní majitelka nevyužívá. Bližší informace u makléře. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Mladá Boleslav ★ Adresa: Benátky nad Jizerou, Benátky nad Jizerou I, Pickova ★ Celkem podlaží: 1 ★ Plocha podlahová: 93 m2 ★ Plocha užitná: 152 m2 ★ Plocha zastavěná: 152 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 311 m2 ★ Druh objektu: smíšená ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Sprchový kout, Sklep, Zahrada, Venkovní stání ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Výstavba domu na klíč v Uherském Brodě - Těšov
Cena výstavby, pozemku a DPH, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej pozemku s výstavbou domu na klíč v Uherském Brodě v části Těšov. Pozemek je v územním plánu schválen pro rodinné bydlení, elektřina u pozemku, kanalizace bude svedena přes pozemky do ulice Tešovská a voda bude přivedena z plánované přípojky vedoucí touto lokalitou. Pozemek je 12,5m široký a 62 m² dlouhý a jeho rozloha je 656m². Jedná se o svažitý pozemek, kde se nabízí umístění zděného patrového domu ROW 5+kk popřípadě 4+kk+garáž, kdy samotný dům zapustíme do svahu. Nastane tedy změna dispozice, kdy v horní části bude vchod do domu, pokoje + garáž, sociální zařízení a ve spodní zapuštěné části domu bude pokoj/pracovna, sociální zařízení, obývací pokoj s kuchyní s přímým vstupem přes venkovní terasu až na samotnou zahradu. Parametry domu: 4+kk + garáž/5+kk, 120 m² užitná plocha, 72 m² zastavěná plocha. Součásti ceny je: Pozemek, základová deska, projekt, vyřízení stavebního povolení, kolaudace, tlakové zkoušky, revize. Konstrukce: Porfix 300 + příčky Porfix 150, překlady, hydroizolace + tepelná izolace. Plastová okna profil 88+ 3 skla, barva bílá/bíla. Vchodové dveře barva plast bílá/bílá, interiérové dveře. Tepelné čerpadlo vzduch-voda + podlahové teplovodní topení, zásobník TUV 180 l rekuperace. Možná změna na podlahové topení, rekuperace a fotovoltaika. Podlahová krytina, obklady + dlažba. Kontaktní zateplovací systém polystyren EPS70 180 mm. Minerální vata izolace strop 300 mm. Tepelná izolace podlahy polystyren EPS100 v tloušťce 140 mm. Kompletní sanita, baterie, vana, umyvadlo, skřínka, WC, umyvadlo – WC. Přípojky pro pračku a myčku. Elektrický rozvod, bleskosvod, finální vnitřní omítka, omítka vnější silikonová podbarvená. Retenční nádrž 4 m3. Krytina plechový systém, klempířské prvky. Za příplatek komínový systém, příprava pro FV. V ceně není kuchyňská linka a světla. Stavba je v provedení na klíč. "fotografie domu jsou ilustrativní" .Na pořízení pozemku a výstavbu Vám vyřídíme výhodné financování. Možnost také po dohodě koupit pozemek samostatně. Doporučuji. Ev. číslo: 30091. Energetický štítek: A (49 kWh/m2/rok).
Prodej prvorepublikové vily 6+1/T/G/zahrada 1199m2 Hluboš Př
Prodej prvorepublikové vily 6+1 s terasou, garáží, zahradou 1199m2 v obci Hluboš u Příbrami. Tato překrásná dvougenerační vila se nachází v blízkosti zámku Hluboš, kde vznikal stát ČR a stavěl zde parlament T.G.Masaryk, byla vybudována v roce 1933 a dočkala se rekonstrukce v roce 2008 se zachováním podstatných prvků rázu domu, dveří, jsou zde i původní parkety, benátský štuk a nově kované prvky na míru. El.vrata vám otevřou na pozemek s 1199m2 se zámkovou dlažbou, udržovanou zahradou s osvětlenou fontánkou na dálkové ovládání, kde se budete cítit jako doma a díky kamerám i bezpečně. Najdete zde vše, co potřebujete. Nově dokončená garáž na 3 auta s DO, se zázemím i wc, dále terasu, altánek s grilováním a posezením, pergola pro relax s bazénem s vířivkou, dětský koutek, zázemí pro nářadí, zahrádku. Přes venkovní terasu zdobenou kováním se dostanete do ústřední místnosti celého domu a to překrásného prostorného obývacího pokoje. Je právem srdcem celého domu. Odtud se dostanete do všech dalších částí domu. Ranní slunce prostoupí tento dům původním kulatým okénkem a bude postupovat kolem celého domu a postupně zaplňovat všechny místnosti. Obývací pokoj má krb s horkovzduchy do místností v případě, že slunce nebude hřát. Starožitný nábytek zdobí obývací pokoj, kuchyň ve stylu retro i pohodnou, luxusně vybavenou ložnici. Rohová kuchyňská linka je ve stylu retro s ostrůvkem, indukcí, troubou a středovou digestoří, myčkou, lednicí retro s mrazákem, jídelní kout, starožitný nábytek. Přízemí má dispozice 2+1, dále 1x koupelna (vana, pračka, sušička), 1x wc, komora, vstup do domu, zádveří, vstup do suterénu, schodiště. V patře je nově dokončena rekonstrukce, která umožnila rozšíření komfortu domu o další místnosti. Je zde nyní k dispozici 4x pokoj, koupelna s masážním sprchovým koutem a hudbou, přípojkou na pračku, střešní okno, samostatné wc, komora, příprava na kuchyň a vstup na balkon domu. Střecha domu je nově zateplená moderní kanadskou technologií. Díky tomu jsou měsíční náklady domu minimální. Polovina domu je podsklepená, nyní využitá jako fitness, sauna, možno zde dobudovat další jednotku na bydlení. El. kotel 18kw s nočním proudem, 220W, 380W, krb s horkovzduchy do místností, kamery, veškeré ing sítě. Vybavení domu po dohodě. V obci je pošta, obchody, škola, školka, autobus a vlakové spojení Zdice Hořovice Příbram. Chcete-li být v blízkosti města ale i Brdských lesů s výhledem na Svatou horu, neváhejte se do romantického prostředí tohoto domu podívat s námi na prohlídku této skvostné vily. Právě zde může být totiž váš nový domov. ID nabídky: N4515