inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodej celovečerních 16mm filmů - nové tituly

Kategorie: Ostatní

Dobrý voják Švejk
Kopytem sem, kopytem tam
Ducháček to zařídí (fotky z projekce)
Charlie Chaplin grotesky (20minutové)
Krteček, Jen počkej zajíci a další krátké animované filmy

a jiné...

Nově
Fantomas
Fantomas se zlobi
Fantomas kontra Scotland Yard

telefon cíleně neplatný, po emailové domluvě Vám zavolám.
Prodej celovečerních 16mm filmů - nové tituly
Podobné inzeráty
Prodej diarámečku, Skenování svitkových filmů na USB
Digitalizace, převod, přepis 16mm, 8mm filmu, kazety z kamery, videokazety VHS, magnetofonové pásky, audiokazety, mikrokazety, gramofonové desky. Skenování diapozitivu, kinofilmu, negativu, svitkového filmu, fotografie na USB Flash Disk. Oprava kazety, lepení filmu a pásku. Prodej gumiček, řemínků a žárovek do promítačky.
Zavlažovací systém - "ukapovka" základní balíček NOVÉ
Prodám nový nevybalený základní balíček zavlažovacího systému "ukapovka". Obsah balíčku: 1x 25m kapkové hadice (rozteč 33cm, bez kompezace) 1x 3m hadice přívodní 4x T-kus nastrkávací 16mm 2x koleno nastrkávací 16mm 5x zátka nastrkávací 16mm 20x kolík 1x kulový ventil 16mm x 1/2“ 1x přechodka z rychlospojky ½“. Nové, nevybalené, v původním obalu. Osobní předání Praha 4 Braník nebo po dohodě zašlu zásilkovnou/balíkovnou.
KRALOVSKY ZAPLATIM ZA 16MM, 35MM A 70MM FILMY
Jsem sběratel filmů na filmovém pásu a mile rád Vám za ně dobře zaplatím. Zajímám se o všechny formáty ať 8mm film, 9,5mm film, 16mm film, 35mm film ale i 70mm film... Naoplátku nabízím filmy k výměně nebo prodeji!!! Dále se doptávám po pár konkrétních titulech za které jsem ochoten zaplatit i KRÁLOVSKOU CENU 8000kč!!! Tituly které sháním jsou: Spalovač mrtvol Černý Petr Konkurs Hoří, má panenko Případ pro začínajícího kata Intimní osvětlení Čarodějův učeň (Karel Zeman) Baron prášil (Karel Zeman), vlastně jakýkoliv film od Karla Zemana Terminátor 1 + 2 Hvězdné války Markéta Lazarová + další dle Vaší nabídky... Dále sháním filmy na 70mm filmovém pásu. Za 70MM CELOVEČERNÍ film zaplatím 10000 kč podle titulu a stavu i více!!! Popřípadě rád koupím zajímavé promítačky (promítačka), nebo velké kinopromítačky.
Disney klasické pohádky
Kolekce legendárních kreslených celovečerních filmů z dílny studia Disney. Vše obsahuje kromě originální také CZ zvukovou a titulky. Dva filmy pochází z maďarské distribuce (u nás nesehnatelné), ale čeština samozřejmě nechybí ani u nich. Převážně jde o diamantovou edici obsahující bohaté bonusy atd. Vše originály v perfektním stavu, vč. papírových přebalů bez poškození. Z nekuřáckého prostředí. Cena 125,-/ kus nebo 2200,- při odběru jako kompletu.
3 ks 16mm promítačky
Prodám promítačky 16mm, CLUB, MEOCLUB 3KS a 16mm kameru ADMIRA. 20let nepoužívané.
Sbírka DVD filmů 380ks DVD / CD / BlueRay obaly, filmy
Nabízím cca 380ks DVD záložních kopii filmů v obalech za symbolickou cenu 990,- (2,60- za kus) Prodávám jako obaly na CD,DVD. Seznam filmů dle foto. Nepoškozeno vše v perfektním stavu. Ve čtyřech bednách. Pouze osobní odběr, poštou nezasílám.