inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodávám svou knihu "Na vlnách vesmíru"

Kategorie: Ostatní

Jsem autorem knihy "Na vlnách vesmíru" (128 stran, malý formát do kabelky), kde shrnuji zkušenosti ze své bylinářské poradny. Kniha vás naladí, poučí a místy i rozesměje. Skvělá jako dárek. Cena 200 Kč. Více na:
Prodávám svou knihu "Na vlnách vesmíru"
Podobné inzeráty
Josef Fritzl: Netvor z Amstettenu
Jak byste nazvali člověka, který fanaticky obdivuje Adolfa Hitlera, fyzicky a psychicky terorizuje svou rodinu a znásilňuje nejen dívky na ulici, ale i svou jedenáctiletou dceru, kterou v jejích osmnácti uvězní na dalších 24 let do plesnivé podzemní kobky, kde z ní učiní svou sexuální otrokyni a zplodí s ní 7 dětí? Právě takový je Josef Fritzl, kterému říkají „netvor z Amstettenu“. Kromě detailní analýzy charakteru násilníka Fritzla přináší tato kniha příběh statečné a hrdé Elisabeth Fritzlové, která se ani po 24 letech strádání a znásilňování nenechala zlomit a bojovala za záchranu sebe i svých děti.
Reprezentujeme armádu, Prahu i svou vlast.
Prodám knihu Lubomír Adamus, Jiří Bílek - Reprezentujeme armádu, Prahu i svou vlast. 88 zastavení s Čestnou stráží armády České republiky. Vydalo Ministerstvo obrany ČR v r. 2010. Kniha je v pěkném stavu. Cena 180 Kč + poštovné, 65 Kč při zaslání doporučeně, 125 Kč dobírkou.
dárková kniha -album Babička s láskou dětem
Prodám úplně novou dárkovou knihu Babička s láskou dětem, Nakladatel: Autreo, formát 25x25 cm Milé babičky, chcete svým dětem a vnoučatům vyprávět svůj životní příběh, jaké to „tenkrát“ bylo? Milé děti a milá vnoučata, chcete od své babičky slyšet, nebo vlastně číst a prohlížet si, jaké to bylo, když byla tak mladá jako vy? Pro vás všechny máme knihu připravenou pro babiččiny vzpomínky do které si každá babička může zaznamenávat a pěknými fotografiemi ilustrovat nejdůležitější události svého života a prostřednictvím tohoto deníku vyprávět svým blízkým, co prožila, než se stala babičkou. Zavzpomínat na svou maminku a tatínka, babičky a dědečky. Kde bydlela, když byla malá, kam chodila do školy, kde pracovala, jak se seznámila s dědečkem. Co se pro ni změnilo, když se jí narodily děti i později vnoučata. Vyprávět o tom co jí těší a co ráda dělá. Tato kniha je ideálním prostředkem pro zachycení nejdůležitějších a nejhezčích okamžiků života. SKVĚLÝ DÁREK PRO VŠECHNY PC 199 czk nyní 100 czk
Prodavam knihu Porsche
Prodávám knihu Porsche. Kdo by mel zajem piste. Zajimave knihy a inzeraty na mem profilu.
Prodám Guinnessovu knihu špionáže
Prodám knihu Guinnessovu knihu špionáže - Mark Lloyd. Dobrý stav. Cena 80,- Kč. Osobní odběr v UL nebo LT, popřípadě zašlu Zásilkovnou.
Prodám novou knihu ŽIVÁ ZAHRADA
Prodám novou knihu ŽIVÁ ZAHRADA - Ing. Václav Křivan a Ing. Petr Stýblo. V knížce najdete krásné fotografie savců, ptáků, obojživelníků, plazů a hmyzu vyskytujících se v našich zahradách a informace o nich. Knihu vydaly Chaloupky o.p.s. v roce 2012. Platba je předem na účet, poté zasílám přes Českou poštu nebo Zásilkovnu. Podívejte se i na mé další inzeráty.