inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodávám krásnou sochu archanděla Michaela v boji se satanem

Kategorie: Doplňky

Prodávám krásnou sochu archanděla Michaela v boji se satanem. Výška cca 30cm. Je vyrobena z plastového odlitku s krásnou povrchovou úpravou, která dává soše kovový vzhled. Poštovné 90,-Kč (kurýr GLS, platba na účet), cena 990,-Kč.
Prodávám krásnou sochu archanděla Michaela v boji se satanem
Podobné inzeráty
Michael Kors Smart Watch - PRODÁNO
Prodám Smart Watch stylové hodinky od Michaela Korse Model MKT5022 Mají spustu funkcí, spoustu designů ciferníku. Náramek je RoseGold (ale řekla bych spíše bronz nebo tmavě rose gold) a nese určite stopy používání. Ciferník je v perfektním stavu bez škrábanců. Komplet balení s krabičkou. Součástí je bezdrátová nabíječka. Kompatibilní s iOs i Android telefony. Možno také osobně na Praze 3 (11-23hod) nebo Zásilkovnou po dohodě. Kontakt prosím přes SMS/Whatsapp/formulář. NEvolat.
Dřevěné sochy/sošky/dekorace - aktualizováno
Dřevěné sochy/sošky zvířat a indiánů ruční výroby jsou úžasným designovým doplňkem do vaší domácnosti nebo dárkem pro vaše blízké. Každý kousek vznikal s láskou, je propracovaný a nese si svůj příběh. Ruční práce z exotického dřeva (většinou ebenového) dává jednotlivým soškám originalitu a krásu. Buďte si jisti, že nikdo nebude mít stejnou dřevěnou sochu jako vy. Osobně pořízeno na pracovních cestách po Africe, Madagaskaru a dalších zemí třetího světa. Stal se z toho můj rituál při každé cestě, ale doma už máme bohužel stopstav, a tak nabízím dál. Možno nafotit jednotlivě konkrétní sošku. Lze zaslat přes zásilkovnu.
Socha Plameňáka 126cm
Prodám sochu plameňáka značky Kare design vysokou 126 cm, plameňák je z lesklého laminátu a váží 11,5kg
Kel - slon, drevo
Nabízím k prodeji mahagonovou sochu. Jedná se o dovoz z Afriky. Sloní kel z mahagonoveho dřeva - vyřezaní sloni. Krásná a náročná řezbářská práce.
Portýr-socha
Nabízím sochu portýra. Výška 93cm. Osobní odběr Praha 8-Čimice.
PLAKÁT ŽENY
Zarámovaný tisk 99 x 69 cm pod kvalitním antireflexním sklem 2 mm. Možná výměna za vhodnou sochu do zahrady s kompenzací.