inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodaná nevěsta

Kategorie: Ostatní

Scénář Opery

Mám vìce zajímavých knih ,viz mé inzeráty
Mmám více zajímavých knih viz mé inzeráty.
Prodaná nevěsta
Podobné inzeráty
Jiří Heřman: Prodaná nevěsta
Průvodce Smetanovou operou. Prodaná nevěsta nabízí vedle libreta několik notových ukázek vybraných árií a zprostředkovaný pohled do její historie. Editor se snaží zpopularizovat čtenáři Smetanovo nejznámější operní dílo a zároveň je představit jako pozoruhodný klenot kulturního dědictví českého národa. Úvod tvoří imaginární rozhovor s přesvědčeným, již zemřelým smetanovcem prof. Václavem Holzknechtem, s nímž procházejí historii a charakter samotného díla. Přetisk úplného textu Sabinova libreta doplňuje několik notových ukázek ve formě klavírního výtahu z vybraných oblíbených árií. Publikace nabízí i několik medailonků prvních interpretů a jmenný soupis (bez dalších dat) představitelů jednotlivých postav opery. V doslovu je použit text muzikologa Mirko Očadlíka (1904-1964). 145 stran, vyd. 2001, velice dobrý stav. Osobní předání v Praze, zaslání poštou nebo Zásilkovnou.
Prodaná nevěsta, ilustrace Marie Fischerová Kvěchová
Kniha Prodaná nevěsta s krásnými ilustracemi M. Fischerové Kvěchové. Dokonalý stav. Rok vydání 2007.
Outdoor/military vybavení
Pončo Miltec Materiál RIP STOP NYLON Rozměry 145x210 cm, váha cca 480 g. Za mě - festovní trochu těžší materiál, na přístřešek krátká (v nouzi dobré). Pokud neřešíte gramy a bojíte se protržení o větve atd., tak super Více informací na odkazu 2x použité, nepoškozené 500kč Pila skládací PRODÁNA Pánev PRODÁNA Hamaka pro dva PRODÁNA Karimatka samonafukovací Yate PRODÁNA Nerezové skleničky na víno PRODÁNO Krabička plastová s polstrováním přesné rozměry kdyžtak zjistím 30Kč Podsedák PRODÁN Lihový vařič hliníkový nepoužitý 50Kč Skládací lopatka multifunkční dlouhá tak, že u práce můžete stát výbava - lopatka včetně otvíráku na pivo, povolovače matek, nabroušená hrana k sekání; násady - křesadlo, píšťalka, kompas, hrot na rozbíjení skel, tři typy hrotů (harpun) včetně pily vše v pouzdru skoro nepoužitá 800kč Multitool Leatehrman surge black/silver Více informací na odkazu (jiná barva, jinak stejný) nepoužitý 3400Kč Sumka olivová molle poměrně obyčejná nepoužitá 50Kč Sumka na čutoru sumka na klasickou americkou čutoru, malá kapsička například na tapblety na čistění vody. Upevnění na opasek/bederák batohu pomocí alice klipů párkrát použitá 100Kč Molle drobnosti drobnosti upevnitelné na batožinu pomocí systému molle. karabiny grimlock plastová plastová karabina - PRODÁNA upevnění na petlahev za hrdlo (šikovná kravinka, doporučuji) spona na připevnění dvou souběžných popruhů k sobě gumičky na molle 1.typ gumičky na molle 2.typ alice clip úchytka na hadičku hydratačního vaku (šikovná kravinka, doporučuji) D kroužky na molle Nášivka vlajky - není na suchý zip, fakt je to nášivka každá věc za 10Kč Upřednostňuji odpovědi SMS nebo email Osobní předání v Praze nebo zašlu zásilkovnou
Modlitební kniha "Pravá nevěsta Krista pána"
Prodám Modlitební knihu "Pravá nevěsta Krista pána". V původním stavu, bohužel špatném.
Čarodějova nevěsta 1-4
Prodám mangu čarodějova nevěsta 1-4 Mangy jsou v dobrém stavu, jednou přečtené a nadále nepoužívané. Cena za 1 mangu 150,- Cena za všechny 4 mangy 600,- Možnost osobního předání nebo zásilkovna (v případě zásilkovny platíte i cenu za dopravu). V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na můj email. :)
Ženich a nevěsta
Ženich a nevěsta