inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodán 3 obrazy

Kategorie: Umělecké předměty

1-chalupy v kopcích,olej nebo tempera na platné,75*60cm.2-krajina olej nebo tempera na plátně, 75*60cm.3-divka s pianem,tempera nebo olej na lepence,42*57cm,vše signována detaily viz foto
Prodán 3 obrazy
Podobné inzeráty
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.
obrazy
Z duvodu stehovani nabizim k prodeji dva obrazy znazornujici zimni krajinu. Obrazy maji velmi hezke ramy. Rozmery obrazu jsou 30 x 40 cm a maji na zadni strane certifikat od italskeho autora Rosmini. Oba obrazy nabizim za 1000 kc.Osobni odber nutny.
Obraz Vlčí máky v doze, sig. Emil Menčl
Nabízím oválný obraz, malba na kartonu krásné bohaté vlčí máky ve váze. Tento obraz je již PRODÁN, další dva oválné obrazy jsou stále aktuální. Autorem je Emil Menčl. Rám obrazu je na opravu, různá poškození, otluky -jak jiní uvádějí. Rozměry obrazu124 x 66 cm. Cena 990 kč. Mám v nabídce další dva oválné obrazy, jeden na plátně, druhý je tisk, oba s křesťanským motivem. Podívejte se na: Všechny nabídky a hodnocení uživatele.
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy
Prodám 2 nové, ručně vyšívané zarámované obrazy. Dva obrazy o velikostí 41x41cm. Barva odstín vínová, rám zlatý.
2 nástěnné obrazy - nové, v originálního obalu
Prodám 2 obrazy k zavěšení na zeď s dekorativními kavárenskými motivy (swing). Rozměry: 40 x 30 x 3 cm. Bezvadný stav, ještě v původním, neporušeném obalu. Za oba obrazy celkem 299 Kč.
Obrazy Malíř Wladyslav Kubieň
Obrazy Malíř Wladyslav Kubieň - učitel, malíř, ilustrátor a scénograf z Českého Těšína. Obrazy abstrakce, olej o rozměrech š-45cm v-62cm. Cena 3900 Kč/ks.