inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodáme krásného valacha ČT

Kategorie: Koně

Prodáme krásného valacha, nar. 17.4.2012, plemeno ČT, KHV 166 cm.
Matka: Ernica po Rafinant, otec: Scyris
Erris je zdravý, hodný, bez problémů na ošetřování, bez zlozvyků. Je velmi vnímavý a přiježděný na jemné pobídky, není vhodný pro úplného začátečníka. Zná práci ze země - horsemanship. Hledáme pro něj milující domov, nového majitele bez závodních ambicí. Cena 150 tis. Kč. Bližší info po telefonu, RTG k dispozici.
Prodáme krásného valacha ČT
Podobné inzeráty
Prodáme krásného sportovního valacha
Nabízím na prodej Valacha s výkonosti S** Narozeného 2009, zdravotní stav i charakter bez problémů.KVH 168, s moderním vzhledem.Capi je vhodný do skokového sportu kde teď aktuálně ježděny 13 letou dívkou. Vice informací na telefonu.
Koupím QH/PH quarter horse valacha pro dítě
Koupím staršího QH nebo PH valacha na rekreační ježdění pro dítě (z poníka už vyrostla). Spolehlivého v terénu, jízdárna minimálně. Klidného, vyrovnaného, raději tlačivějšího. Prostě pohodáře, na kterém se nebudu bát svézt děti v terénu. Raději nižšího vzrůstu. Do pastevního ustájení a společnosti druhého QH valacha.
Zkušený drezurní valach výk. S/ST i pro juniora
Nabízím k prodeji zkušeného drezurního valacha nar. 2011 z kvalitního polského chovu, KHV je 170 cm, původ valacha je po Contendor. Jedná se o zkušeného drezurního valacha, který je vhodný pro svůj výborný charakter i pro šikovného juniora, jako učitel.Výkonnostně pracuje na st. S v tréninku ST. Na závodech získal mnoho předních umístění ve st. S (chodí okolo 66%). Valach je plném profesionálním tréninku, je zdráv, bez vad a zlozvyků. Na veškerou manipulaci je bezrpoblémový. RTG je k dispozici. Ustájen je v Polsku, poblíž hranic. Více info na dotaz.
Prodám krásného valacha 2018 do sportu
Prodám velmi šikovného valacha do sportu. V loňské sezóně s mnoha umístění do stupně ZL. Na ježdění jednoduchý, avšak není vhodný pro začátečníky! Je to mladý kůň, který potřebuje zkušeného jezdce. Odčervený, očkovaný, kontrolní fyzio, zuby a krve dělané. Kovaný na předky, má krásná pevná kopyta. Kovář, veterinář i přeprava bez problému. RTG mám starší, čisté. Avšak není problém udělat nové. Prosím děti nevolat! Pouze vážní zájemci, ráda odpovím na všechny vaše dotazy. Vyšší cena na dotaz. K vidění a vyzkoušení kousek od Hořovic.
Prodáme valacha
Prodáme valacha narozeného 2008 v KVH 170 cm.Toník má vychozené parkury do úrovně L*. Toník má klidný charakter a je vhodný i pro nezkušené jezdce, na ošetřování a veškerou manipulaci velice hodný. Zdravotni stav bez komplikaci RTG k dispozici. Doposud ustájení v nadstandardních stáji s nejlepší péči. Tonika chceme prodat nejlépe jako parťáka do rodiny. Více informaci a cena na telefonu.
Prodáme valacha do sportu
Nabízím na prodej atraktivního Valacha zástupce plemene KWPN, po rodičích Victor/Quidam Narozeného 2007. KVH 170cm s moderním sportovním vzhledem. Jeho krátký popis napovídá, že se jedná o sportovního koně s velkou schopností a silným skokem. Jeho dosažená výkonnost 145 cm! Účast nechyběla na mnoha Mezinárodních závodech, kde získal i krásné výsledky a posbíral mnoho zkušeností. Delší dobu byl využíván jako učitel do vyšších parkurú. Po celý jeho život je ustájen ve skvělých stájích, které nabízejí úžasný managment a díky pečlivému majiteli je o něj nadstandardně pečováno a vždy měl nad sebou kvalitní dohled veterinářů i kovářů. Zdravotní stav je skvělý, jeho RTG k dispozici které má bez problému! Vzhledem k jeho úžasné povaze, schopnosti a bohaté závodní kariéře, pro něj hledáme milující nové majitele, kteří mu nabídnou skvělé podmínky a on na oplátku to vrátí jako učitel do parkurú, extra Hunter,hobby nebo jako luxusní rekreační kůň, na kterého je každý majitel pyšný. Dále na veškeré dotazy odpovíme.Videa je možné zaslat přes whatshap a pro vážné zájemce možnost vyzkoušení.