inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodáme krásného sportovního valacha

Kategorie: Koně

Nabízím na prodej Valacha s výkonosti S** Narozeného 2009, zdravotní stav i charakter bez problémů.KVH 168, s moderním vzhledem.Capi je vhodný do skokového sportu kde teď aktuálně ježděny 13 letou dívkou. Vice informací na telefonu.
Prodáme krásného sportovního valacha
Podobné inzeráty
Prodáme krásného valacha ČT
Prodáme krásného valacha, nar. 17.4.2012, plemeno ČT, KHV 166 cm. Matka: Ernica po Rafinant, otec: Scyris Erris je zdravý, hodný, bez problémů na ošetřování, bez zlozvyků. Je velmi vnímavý a přiježděný na jemné pobídky, není vhodný pro úplného začátečníka. Zná práci ze země - horsemanship. Hledáme pro něj milující domov, nového majitele bez závodních ambicí. Cena 150 tis. Kč. Bližší info po telefonu, RTG k dispozici.
Prodáme valacha do sportu
Nabízím na prodej atraktivního Valacha zástupce plemene KWPN, po rodičích Victor/Quidam Narozeného 2007. KVH 170cm s moderním sportovním vzhledem. Jeho krátký popis napovídá, že se jedná o sportovního koně s velkou schopností a silným skokem. Jeho dosažená výkonnost 145 cm! Účast nechyběla na mnoha Mezinárodních závodech, kde získal i krásné výsledky a posbíral mnoho zkušeností. Delší dobu byl využíván jako učitel do vyšších parkurú. Po celý jeho život je ustájen ve skvělých stájích, které nabízejí úžasný managment a díky pečlivému majiteli je o něj nadstandardně pečováno a vždy měl nad sebou kvalitní dohled veterinářů i kovářů. Zdravotní stav je skvělý, jeho RTG k dispozici které má bez problému! Vzhledem k jeho úžasné povaze, schopnosti a bohaté závodní kariéře, pro něj hledáme milující nové majitele, kteří mu nabídnou skvělé podmínky a on na oplátku to vrátí jako učitel do parkurú, extra Hunter,hobby nebo jako luxusní rekreační kůň, na kterého je každý majitel pyšný. Dále na veškeré dotazy odpovíme.Videa je možné zaslat přes whatshap a pro vážné zájemce možnost vyzkoušení.
Koupím QH/PH quarter horse valacha pro dítě
Koupím staršího QH nebo PH valacha na rekreační ježdění pro dítě (z poníka už vyrostla). Spolehlivého v terénu, jízdárna minimálně. Klidného, vyrovnaného, raději tlačivějšího. Prostě pohodáře, na kterém se nebudu bát svézt děti v terénu. Raději nižšího vzrůstu. Do pastevního ustájení a společnosti druhého QH valacha.
Zkušený drezurní valach výk. S/ST i pro juniora
Nabízím k prodeji zkušeného drezurního valacha nar. 2011 z kvalitního polského chovu, KHV je 170 cm, původ valacha je po Contendor. Jedná se o zkušeného drezurního valacha, který je vhodný pro svůj výborný charakter i pro šikovného juniora, jako učitel.Výkonnostně pracuje na st. S v tréninku ST. Na závodech získal mnoho předních umístění ve st. S (chodí okolo 66%). Valach je plném profesionálním tréninku, je zdráv, bez vad a zlozvyků. Na veškerou manipulaci je bezrpoblémový. RTG je k dispozici. Ustájen je v Polsku, poblíž hranic. Více info na dotaz.
Prodám charakterního valacha
Prodám velmi charakterního 5 letého valacha sportovního ponyho. Talentovaný do pony dostihů. Poslední výhry v Lysé nad Labem a 2 místo v Mostě. Přiježděný velmi hodný. Na vyjížďkách spíše pro zkušenějšího na jízdárně sveze malé dítě. Cena dohodou.
Prodám krásného valacha 2018 do sportu
Prodám velmi šikovného valacha do sportu. V loňské sezóně s mnoha umístění do stupně ZL. Na ježdění jednoduchý, avšak není vhodný pro začátečníky! Je to mladý kůň, který potřebuje zkušeného jezdce. Odčervený, očkovaný, kontrolní fyzio, zuby a krve dělané. Kovaný na předky, má krásná pevná kopyta. Kovář, veterinář i přeprava bez problému. RTG mám starší, čisté. Avšak není problém udělat nové. Prosím děti nevolat! Pouze vážní zájemci, ráda odpovím na všechny vaše dotazy. Vyšší cena na dotaz. K vidění a vyzkoušení kousek od Hořovic.