inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodáme gauče

Kategorie: Sedací soupravy

Prodáme 2 gauče, ať už dohromady, nebo samostatně.
Prodáme gauče
Podobné inzeráty
Dva gauče v provedení kvalitní černá kůže.
Prodám dva kožené gauče, vhodné i do kanceláře. Rozměr prvniho gauče: délka 165 cm, šířka 105 cm, výška sedu 35 cm. Rozměr druhého gauče: délka 220 cm, šířka 105 cm, výška sedu 35 cm.
Rohový díl gauče
Nabízím za odvoz rohový díl gauče. Vnější rozměry cca 150x80x80.
Sedací souprava
Za odvoz věnuji starší pohodlnou sedací soupravu. Skládá se z většího gauče, křesla, podnožky a menšího gauče (ostatní nábytek na fotografiích není součástí nabídky). Pomohu s přesunem do auta.
Krémová kožená sedací souprava + křeslo - 3x2.2m - TOP STAV
Nabízím k prodeji velmi zachovalou koženou sedací soupravu včetně křesla krémové barvy, neprotržená, neprošoupaná, nese známky běžného užívání, mohu zaslat detailnější fotky. Gauč rozložitelný na 3 díly. Rozměry gauče: 3x2.2x1m. Rozměry křesla: 1x1m. Možnost jednání o ceně na místě. Gauče, sedací soupravy, pohovka, křeslo, nábytek, obývák, obývací místnost, byt, doplňky do bytu.
Křeslo + gauč k prodeji
Prodám krásný béžový gauč a křeslo v dobrém stavu. Lehce opotřebené, ale s trochou péče se půjde zbavit všech drobných fleků - viz foto. Sedáky nejsou prosezené, stále pohodlné. Šířka gauče: cca 160cm Šířka křesla: cca 100cm Hloubka gauče i křesla: cca 80cm Odvoz vlastní. Do 16:00 psát SMS, poté je možné volat.
ROHOVÁ KOŽENÁ SEDACÍ SOUPRAVA S OTOČNÝM SEDÁKEM - TOP STAV.
ROHOVÁ KOŽENÁ SEDACÍ SOUPRAVA S OTOČNÝM SEDÁKEM Polstermöbel®- TOP STAV. Luxusní rohová pohodlná celočalouněná sedací souprava Polstermöbel®s polohovacími zádovými opěrkami v rohu sedačky, úložným prostorem a otočným sedákem se sklopnými područkami. Sedačka je ve TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 270 x 285 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 57, výška opěrky 100 cm. Materiál - kůže. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.