inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám zrcadla

Kategorie: Doplňky

Prodám zrcadla 3 ks i jednotlivě, bez rámu, na zabudování na př. do skříně do zdi a pod. Bezvadný stav. Výhodná cena. Rozměry 81 x 63,71 x 59, 77 x 38. Nutný osobní odvoz.
Cena : 600 Kč
mobil : 509213
Prodám zrcadla
Podobné inzeráty
Zrcadla z trámů
Nabízíme k prodeji zrcadla ze starých trámů. Zrcadla se dají pověsit nebo jen opřít jak na výšku tak šířku. Jsou zavoskovány a tím si zachovaly původní nádech. Masivní závěsné zrcadla jsou moderní doplněk v klasickém obdélníkovém rámu v provedení z historického dřeva. Rustikální design zrcadla vnese do vašeho domova nádech přírody. Zrcadlo bude krásným doplňkem moderních i klasických prostředí. Ceny dle velikosti.
Zrcadlo průměr 500mm s fazetou šíře 20mm
Prodáme tato samotná zrcadla....Celkem cca 20ks...Možnost nalepení na stěnu....Síla zrcadla 4mm,šíře fazety 20mm....Ještě nějaké nabídky na zrcadla jiných rozměrů a stejnou fazetou přibudou,rušíme skladové zásoby...Osobní převzetí nutné....Info
Zrcadla
Prodám velké zrcadla
Zrcadlo s Lanem Vintage
Prodám nové zrcadlo s lanem ve tvaru květu. Průměr zrcadla bez lana 20 cm, průměr zrcadla s lanem 46 cm. Osobní odběr Praha Západ nebo Praha 8.
Prodám zrcadlovou šperkovnici
Skříň pro ukládání šperků a zároveň jako volně stoji zrcadlo. Velikost zrcadla cca 120x50. Možnost naklápění zrcadla.
Zrcadla
Prodám 2ks 3mm tlustého zrcadla - uřezané u skláře - zbroušené hrany proti pořezání - vhodné na nalepení. Mám dva kusy 60cm X 100 cm Cena dohodou