inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám zrcadla

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám nepoškozená zrcadla.
Možno prodat i samostatně.
Jedno v dřevěném rámu.
Obě přípravné jen pověsit.
150kč/ks
Prodám zrcadla
Podobné inzeráty
Starožitná toaletka se zrcadlem a bočnímí zrcadly.
Prodám starožitnou toaletku se zrcadlem a bočními zrcadlovými křídly. Masivní dřevo, vyřezávané dřevěné úchyty ve tvaru květů, má zdobené zásuvky i boční skříňky. Zrcadla jsou originál se šikmou fazetou. Středové zrcadlo je vyšší, s horním obloukem. Boční zrcadla v křídlech jsou obdelníková. Originální kousek a velmi zachovalý stav, nepoškozená, vyjma patiny středového zrcadla a popraskaného vrchního skla na pravém stolku. Toto sklo je popraskané již od roku 1930. Skla na stolcích jsou pevná, drží i při manipulaci, i to popraskané na pravém stolku. Pod skly stolků jsou krajkové bílé dečky. Toaletka byla svatebním darem v roce 1925. Cena 7 000,- Kč.
Velká zrcadla
Nabízím 3 dílné zrcadlo v dobrém stavu. Kladno Jaroslava Kociána 23/94. Volat klidně na . Nutno vlastní odvoz, neodvezu. 3 zrcadlo se skládá z dřevěné masivní kostrukce k uchycení na stěnu. Podotýkám, že zrcadla váží cca 60 KG Rozměry jsou cca 2,4m výška, cca 70 cm šířka Cena je za všechny zrcadla
PRODÁM 1000 TVARŮ A VELIKOSTÍ ZRCADEL
Prodám 1000 tvarů a velikostí nových 4mm zrcadel vyráběných nejmodernějšími technologiemi. Na výběr hrana broušená (matná), hrana broušená leštěná (lesklá) a hrana broušená superleštěná s mikrofazetkou 5mm (superlesklá s mikrofazetkou). Na přání je možno opatřit zrcadlo závěsy na zavěšení. Možnost realizace i velkých zrcadlových stěn. Do okna pro rychlou odpověď napište rozměry poptávaného zrcadla, tvar a kontaktní údaje. Na základě tvaru, plochy a typu opracování Vám bude vypočítána cena zrcadla. Přepravní službou nezasíláme. Pouze osobní odběr, popř. za příplatek dovezeme. Na SMS nereagujeme.
PRODÁM NOVÁ ZRCADLA
Prodám nová zrcadla síly 4mm, rozměr cca 60 x 80cm, hrany broušené leštěné, zezadu polepeno bezpečnostní folií, skladem 13ks. Pouze osobní odběr.
PRODÁM RATANOVÉ ZRCADLA
Prodám ratanové zrcadla a nějaké doplňky Cena za vše 2500
ZRCADLO 600x600
Prodám zrcadlo 600x600 .Konstrukce je z hliníkového rámu 32x19 mm, sklo zrcadla o tloušťce 5mm. Původní cena zrcadla ZP 19066V je 6960,-Kč. Cena po zlevnění 490,- s DPH. Zrcadlo nesvítí, nelze opravit, lze jej tedy zakoupit jako designový prvek do koupelny nebo do jiných prostor bytu. Preferujeme osobní převzetí. Při zaslání poštou účtujeme 120,- Kč s DPH