inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam zigulika Top stav

Kategorie: Veteráni

Prodám ŽIGULI. TOP STAV. Nová stk.2 majitel (1 byl starší pan, autem jezdil do kostela a na nákup , jenom za pěkného počasí ).Po celou dobu garážované, jezdilo parkrat v létě a za sucha . Žádná rez, původní lak, originál , všechno funkční. Výborný technický stav , všechno v původním originálním stavu .Nepotřebuje žádné investice. K autu přidávám plný kufr originálních náhradních dílu.
Prodam zigulika Top stav
Podobné inzeráty
originál nové lanko na ruční brzdu na Žigulíka
Prodám originál nové lanko na ruční brzdu na Žigulíka. Nález v garáži. Po Děčíně možno dovést. Možno poslat dobírkou + dobírka. Psát volat na mobil .
Prodám Lada VAZ2101
Prodám Žigulika, rok 1974, v roce 2006 koupeno od 1.majitele, od té doby vlastněno automechanikem. Najeto 89.400km, pěkný, zachovalý a udržovaný stav, kompletně nový výfuk, všechny čepy a brzdová pumpa. Hezký interiér, rádio, tažné zařízení, vše funkční. Bílé SPZ, aktuálně bez STK, před novou bude potřeba na něj sáhnout. Nutný převod na nového majitele s EKO poplatkem! Rozumná dohoda na místě jistá!
žigulík VAZ 2101
Dobrý den, posíláme do světa žigulíka VAZ 2101, 100% stav, pojízdný, technická do 11/2023, 1. majitel. Nutno vidět - Příbram. Pro více info mě kontaktujte do SZ. Cena k jednání.
Starter Lada Vaz 2101
Nabizim starter na zigulika, nalezovy stav. Prosim mail
vaz 2103 -1500
Prodám na žigulíka 03 nové dveře zadní levé 1ks 1400,-
VAZ 2103 Žiguli
Prodám pěknou původní zahrádku na Žigulíka