inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám zhiyun smooth q2

Kategorie: Ostatní

Prodám stabilizator na mobil zhiyun smooth q2 kupovaný minulý rok v dubnu, málo používaný. K stabilizatoru přidám trojnozku a nabíjecí kabel ze stabilizatoru do iPhone, možnost nabíjení telefonu při používání stabilizatoru. Stabilizator je jako nový, baterka vydrží zhruba těch 15h jak udává výrobce ale záleží zda jste v teple nebo v zimě samozřejmě. Možnost natáčení 360° záběru, stabilizace víc než dobrá, za tu cenu ideální na natáčení byl jsem s ním spokojený ale přecházím na větší techniku takže jej nevyužiju dá se připevnit i gopro například. Vhodný pro telefony a kamery od 75-260g váhy. Možnost vyměnit bateri tudíž když si koupíte druhou snadno můžete pokračovat v natáčení. Neposílám ideálně osobní předání v táboře a okolí, možnost přijet někam blíž.
Prodám zhiyun smooth q2
Podobné inzeráty
ZHIYUN SMOOTH Q2 - MALÝ VÝKONNÝ KOVOVÝ STABILIZÁTOR. NOVÝ
Vysoce funkční gimbal pro použití se všemi druhy smartphonů (včetně mobilů Plus i s pouzdrem). 3osá stabilizace. Řada režimů a funkcí: Dolly Zoom, režim Lock, režim Vortex, režim POV, TimeLapse, panoramatické záběry. Nosnost 260 g. Malá kapesní velikost – délka 20.4 cm. Výdrž cca 17 hodin. Funkce power-banky. Materiál slitina hliníku. Ovládací prvky: dvě tlačítka, 5cestný joystick. LED indikátor. Inovativní design se západkou rychlého nasazení telefonu bez nutnosti vyvažování. Kompatibilní s aplikací ZY Play a Lightcollector pro využití pokročilejších funkcí gimbalu. Rozhraní USB-C. Popis produktu Zhiyun Smooth Q2 stabilizátor, černá Smooth Q2 společnosti Zhiyun je výkonný, kompaktní ruční stabilizátor pro většinu chytrých telefonů, který přináší nový rozměr do tvorby natáčení videí se smartphony. Dokonalé záběry kdykoliv Pořizujte dokonalé záběry bez třesu a chvění díky tomuto stabilizátoru s 3osou stabilizací. Tento stabilizátor se stará o stabilizaci obrazu během pořizování vašich záběrů, kdy dokonale eliminuje chvění a otřesy, ke kterým při natáčení běžně dochází. Výsledné záběry jsou pak prostě dokonalé. Vychytané funkce Gimbal podporuje také celou řadu vychytaných funkcí, díky kterým budou pořízená videa opravdu na profi úrovni. Jedná se například o tyto funkce a režimy:Režim Pan Following, Following pro sledování vybraného objektu nebo akce. Dále také režim Lock pro uzamknutí gimbalu ve směru natáčení anebo Dolly zoom pro přiblížení nebo oddálení s dramatickým filmovým efektem.Unikátní je i režim Vortex, který Vám poskytuje tvůrčí svobodu při tvorbě 360° záběrů ve všech směrech kolem vlastní osy. Nově integrovaný režim POV s plným rozsahem umožňuje 360° synchronní pohyb na třech osách, čímž poskytuje videím působivý efekt.Prozkoumejte také snadno použitelné filmové funkce jako je časosběr (timelapse), motion lapse, nebo panoramatické záběry. Nová funkce vertikálního fotografování je všestranná a výhodná pro vlog a živé vysílání. Skvělá výdrž Smooth Q2 dokáže pracovat až 17 hodin v kuse, abyste mohli vždy natočit a zachytit důležité okamžiky z vašeho života. Díky skvělé výdrži je také ideální volbou pro vloggery nebo třeba YouTubery.Skvělou vychytávkou gimbalu je i funkce power-banky, tzn. že můžete jeho prostřednictvím dobíjet svůj telefon přímo při natáčení a zároveň při nabíjení mobilu můžete také nabíjet gimbal. Záruka 2 roky. Český návod.
Zhiyun Crane M2 nový
Prodám nový nerozbalený gimbal Zhiyun Crane M2. Kompaktní 3-osý stabilizátor 3v1 s flexibilním designem Ruční stabilizátor Zhiyun Smooth M2 disponuje vynikající všestranností a kompaktním designem pro maximální využití vaší kreativity. Unikátní flexibilní konstrukce umožňuje k stabilizátoru snadno připojit více druhů zařízení včetně kompaktních digitálních fotoaparátů, lehkých bezzrcadlovek, chytrých mobilních telefonů a akčních kamer. Zajisté uvítáte vylepšené ovládáním fotoaparátu pomocí WiFi a Bluetooth rozhraní, nové video režimy a dlouhou výdrž baterie až 8 hodin. Klíčové vlastnosti stabilizátoru Zhiyun Crane M2 Inteligentní vyvažovací systém 3-osá motorizovaná stabilizace Ergonomický design Rychloupínací destička pro snadné vyjmutí a nasazení zařízení Vhodné pro lehký fotoaparát, smartphone i akční kameru Bezdrátové WiFi a Bluetooth rozhraní Mobilní aplikace ZY Play (iOS a Android) Funkce powerbanky Dálkové ovládání Gimbal je cca 3 roky starý (tj. bez záruky), nepoužitý, ještě originálně zabalený. Nevhodný dárek. Cenu nabídněte. Preferuji osobní předání na Praze 3.
Gimbal ZHIYUN Smooth 4 (Stabilizator)
Prodam novy gimbal na mobil nevhodny darek uz rok lezi bez vyuziti tocim na kamaru takze skoda to mit dalsi rok doma vice info o gimbalu na strance zde:
ZHIYUN Smooth-Q 3-osý gimbal
Prodám zřídka používaný ZHIYUN Smooth-Q 3-osý gimbal pro smathphone či sportovní kameru GOPRO.
Zhiyun Smooth Q2 stabilizátor TOP STAV
Prodám mobilní stabilizátor Zhiyun Smooth Q2 v naprosto perfektním stavu s originálním balením. Nejkompaktnější a nejvýkonnější gimbal pro chytré telefony 3-osá motorizovaná stabilizace Videa v horizontálním i vertikálním formátu (na výšku) Kompatibilní s většinou telefonů iPhone a Android, včetně modelů Plus Rychlé uvolnění pro snadná montáž na telefon bez nutnosti vyvažovaní Ergonomický joystick pro snadné ovládání Mobilní aplikace ZY Play (iOS a Android) Výkonná baterie (4500 mAh) s výdrží až 17 hodin Funkce powerbanky Nejlépe osobní předání v Brně, případně na dobírku se zaplacením dopravy předem na účet. Při rychlém jednání sleva.
Stabilizátor na mobil Zhiyun Smooth Q2
Prodám stabilizátor na mobil Zhiyun Smooth Q2, výborný stav viz foto, plně funkční, prodej z důvodu nevyužití. Kupován nový z Mironetu 05/2021 za 2599 Kč. Osobní předání Mělník nebo zaslání zásilkovnou na pobočku (+79 Kč) po platbě předem.