inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám zcela nový fondovač

Kategorie: Potraviny

Prodám zcela nový nepoužitý fondovač na maso (není elektrický).

Preferuji osobní předání v Třebechovicích pod Orebem, nicméně je možnost dle dohody při uhrazení poštovného zaslat poštou.

Děkuji
S pozdravem
Štěpán Tér
Prodám zcela nový fondovač
Podobné inzeráty
Mlýnek na koření
Mlýnek s ultra ostrými zuby, který dokáže dokonale namlít všechny části koření. Síťovina z nerezové oceli pomáhá shromažďovat jemný prášek. Mlýnek je vyroben z vysoce kvalitní slitiny zinku. Je přenosný díky malé velikost 2,5 palce. Skládá ze 4 kusů a 3 komor, lze jednoduše rozebrat a vyčistit. Magnetický kryt pomáhá pevnému držení. Široká škála použití: velmi vhodný pro mletí koření, čaje atd. Zcela nový, nepoužívaný.
Ruční sekáček nebo mixér Quick chopper
Zcela nový, ještě zabalený. Béžová barva. Balíkovna 65,-
Chladící box 12l
Zcela nový a nepoužitý Možno zaslat zasilkovnou
Prodám odvíječku a řezačku folii LEGRO
Prodám odvíječku a a řezačku folii LEGRO. Je zcela nová, nikdy nepoužitá! Nemá jedinou vadu a tkzv voní novotou! Rozměry na fotkách. Cena za odvíječku LEGRO 900,- Nejlépe osobní převzetí v Brně nebo na dobírku. Kontakt
Plastové kbelíky 10L s víčkem
Prodám plastové kbelíky 10L s víkem.Jednou použité v potravinářství.Zcela čisté a bez zápachu.
Kdoule
Prodám kdoule nejrůznějších velikostí a tvarů. Celkem mám v sadu 15 odrůd. Vypěstováno zcela bez postřiků. Vhodné do kompotů, marmelád, na sušení anebo na přípravu vynikajícího kdoulového sýru (membrillo). Odběr možný od konce října do listopadu. Lednice na Moravě. 50 kč za kg.