inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám závěsy + přehoz přes postel

Kategorie: Doplňky

Závěsy jsou z kvalitního lesklého satenového matriálu v moderním designu, v horní části mají stahovací a řasící stuhu, dolní okraj je s kontrastním širokým lemem ze stejného materiálu.
Přehoz přes postele je ze stejného materiálu a barvě, podšitý a opět s lemem
Rozměry jednotlivých závěsů v cm
1 ks výška 265cm x šířka 290cm
1 ks 265 x 280
1 ks 265 x 216
1 ks 265 x 180
1 ks 265 x 140
Přehoz přes postele – 200cm x 260cm
případně lze upravit délka
původní cena kolem 15000 Kč jen za závěsy
případná dohoda možná, možné i prodej jednotlivě.
osobní odběr Chrudim, aby bylo možné si vše prohlédnout. Fotky telefonem trochu zkreslují. Produktové souhlasí s reálem.
Prodám závěsy + přehoz přes postel
Podobné inzeráty
Prodám krásný přehoz na postel-béžový 240 x 260 cm přehoz je
Prodám krásný přehoz na postel, přehoz je pouze jednou použit, potom uložen do skříně ( nejde nám bohužel, kvůli stolku přehodit podél celé postel ) první fotka ilustrační , druhá světlejší strana viz foto a poslední dvě fotky tmavá strana, dá se tedy použít oboustranně. Navíc lze přehoz snadno prát v pračce na 30°C.
Zatemňovací závěsy MAJGULL - IKEA, šedá barva
Zatemňovací závěsy MAJGULL - IKEA, šedá barva, se slevou, rozměr 2x rozměr 145x300cm (1pár), nové nepoužité v originál balení, upevnění závěsu: Závěsy můžete používat na tyčích nebo kolejnicích na závěsy. Řasící páska vám pomocí závěsových háčků RIKTIG usnadní nařasení. Závěs můžete pověsit na tyč na závěsy za skrytá poutka nebo pomocí kroužků a háčků. Řasící páska má stejnou barvu jako závěs a ten díky tomu vypadá pěkně z obou stran, provedení viz. poslané fotografie, nehodí se mám Praha 4 Pankrác, kontakt:
Retro přehoz přes manželskou postel - modrý s kytičkami
Krásný retro přehoz přes manželskou postel v perfektním stavu. Přehoz je barvy modré s kytičkami, po stranách je nařasený. Zašlu poštou, nebo osobně předám v Benešově, Vlašimi či v Praze.
Tchibo modrý přehoz na postel, nový
Přehoz na postel Barva: Tmavě modrá se světle modrým vlnkovým prošíváním Materiál: 100 % polyester (recyklovaný) Rozměry: Cca 230 x 250 cm Měkce vatovaný, prošívaný|S vlnkovým prošíváním|Přehoz pro příjemný akcent v ložnici nebo v pokoji pro hosty kvalitní zpracování – s paspulkou po celém obvodu|Měkký žerzejový materiál PC 1390,-Kč
ESSENZA - luxusní přehoz na postel
luxusní, krásný přehoz/pléd na postel či sedačku. rozměr 180x265cm. luxusní materiál. včetně obalu, cedulek. pléd je nový, vhodný jako darek. opravdu krásný. Pc 3499,-kc. essenza je kráska! Tato přikrývka ESSENZA se může zdát ležérní, ale nabízí něco zvláštního díky chladivé manšestrové látce a jemnému prošívanému kostkovanému vzoru. má teplou skořicovou barvu. Prošívaný povrch mu dodává na eleganci! Je vyroben výhradně z polyesteru. Přehoz 180 x 265 cm skořicový, Značka ESSENZA Barva Cinnamon Materiál 70% recyklovaný polyester, 30% polyester / Výplň: 100% polyester
Oboustranný přehoz přes postel
Prodám krásný velký přehoz. Míra - 225x200 cm. Přehoz je spojený velkými patenty. Po rozepnutí vzniknou dva stejné kusy. Top stav. Posílám pouze na dobírku.