inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám zařízení bytu = dědictví

Kategorie: Obývací stěny

Prodám zařízení bytu = dědictví ...skříně, sedačka, ložnice - toaletka, postele, mrazák, pračka... atd...
Lze i jednotlivě.
Cena = vše levně,dohoda jistá.
Komunikace jen emailem jaro.2017@
Prodám zařízení bytu = dědictví
Podobné inzeráty
Nábytek chata
Dobrý den všem. Prodám starou nábytkovou sestavu vhodnou na chatu. Jedná se o dědictví z výroby cca 1950. Nelze jednoznačně určit rok výroby. Komoda,sekretář,šuplíkový komplet,hodiny,skříń. Na ceně se lze dododnout. Dle požadovku dodám rozměry jednotlivých částí sestavy. Pouze osobní oběr v okr.BŘECLAV.
retro obývací stěna
Prodám retro prosklenou obývací stěnu včetně konferenčního stolku a šatní skříně z 50 let. Kvalitní dřevěný nábytek ! pro fajnšmekry třeba na chalupu, dědictví
Obývací stěna
Zachovalá obývací stěna z dědictví
Starožitná stěna s postelí.
Nádherná starožitná stěna s postelí ( dědictví po prarodičích). Dřevo – masiv. Postel má kovový rošt ( mosazný rám) a úložný prostor. Boční skříňka – chybí sklo. Délka celé stěny 262,5 cm, výška 165 cm, délka postele 200 cm, hloubka postele 90 cm, šířka vysoké skříňky 40 cm, hloubka 24 cm, hloubka horních skříněk 24 cm. Stěna již rozmontována (vše bylo sešroubováno), připravena na odvoz. Postel je bez matrace..
skrine z masivu - vybaveni bytu
prodam vybaveni bytu vse co je na fotkach cena dohodou
Obývací Stěna Panama Dub Sonoma/Bílá
Dobrý deň, predám túto obívací stěnu a ešte ďalšie vybavenie do bytu.Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na lepšej cene. Rozpredávam zariadenie môjho bývalého bytu mám tu viac inzerátov. Všetko je nové niektoré veci sú ešte zabalené v originál krabiciach neotvorené!! Dôvod predaja je že žijem v Holandsku a do Plzne sa už neplánujem vrátiť. Pre viac info ma kontaktujte SMS alebo stačí prezvoniť ja vám zavolám späť.