inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám za symbolickou cenu mladého mazlíka

Kategorie: Králíci

Tohoto nádherného vymazle eho králíčka jsme koupili v lednu v prodejně zvířat v Návsí za 450 korun. Králíček je hebounký jako klubko vlny a nám dělá obrovskou radost, no máme problém s astmou proto s těžkým srdcem prodáváme králíčka i se zbytkem krmení. Klec třeba novou. Nebo ji dát k samci. Je to samička. Okolí Třince přivezu zdarma. Číslo vymyšlené
Prodám za symbolickou cenu mladého mazlíka
Podobné inzeráty
Zakrslý bílopesíkatý modrý s rodokmenem
Nabízím tříletého samečka Charlieho s rodokmenem ČSCH. Sameček je vhodný do chovu i na mazlíka. Exteriérově je krásný, ohodnocen 95,0 body. Povahu má milou a zvídavou, není plachý je velmi kontaktní. Upřednostňuji zájemce, který by ho chtěl jako mazlíka, myslím si že by mohl být vhodný i k rozumným dětem. V případě zájmu ráda odpovím na dotazy.
Prodám mladého samce
Prodám osmiměsíčního mladého samce.
Prodám Rhönskou samici
Prodám čistokrevnou Rhönskou samici, vhodná do hobby chovu nebo na mazlíka, pro výstavní účely není vhodná díky špatné kresbě. Stáří 5 měsíců.
Dalmatinský rex samice i samci
Prodám mladé 5měs. samice a samce dalmatinské rexy trojbarevné, vše čistokrevný chov, kominičky a jedna puntička. Hezky narostlí. Na mazlíka či chov. Cena 300 kč/ ks
Zakrsly beran
Prodám samicku stáří 1 rok očk po jednom vrhu výborná matka hodna omezují chov možno do hobby chovu nebo mazlika
Daruji zakrslého králíka.
Daruji samce Meklenburského strakáče. Je zakrslého vzrůstu, stáří 6 měsíců, není možné ho použít do užitkového chovu a díky malému vzrůstu ani "na talíř". Daruji ho jako mazlíka. .